Charsi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 günlük arkadaşa ihtiyacm var istanbuldan bağyan arkadaş arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevena Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 finaller geliyo günlük:( hiç çalışmadım pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bu gidişat iyi değil bugün hemde hiç iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Süperim günnük. Kızdan kurtuldum. Emeği geçen abime sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Pazar kahvaltıya gidiyoz. Çok heycanlıyım lan ne zamandır börek yemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Sabah kahvaltıda ekmek yedim yine günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kablonetin ta.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 dogum gunum hiç şanslı gelmedi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 X.x Seste gitti, göm beni artık. Saniye saniye online çöktüm yahu. Baya ağır hastayım .( belediye şehir dışına falan alabilir beni,istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kar yağıyor yahu! kışı hiç sevmiyorum dışarıda yapmam gereken işler vardı. ama hem 13:30gibi kalkmam hem de kar yağması sebebiyle hepsini erteliyorum şimdi! kar yağdığında insanların işe gitmeleri bile yasaklanmalı! (YUH) sadece kuryeler, dağıtımcılar çalışmalı. -alo... eee ben tam karışık bi sandviç ve bi kahvaltı tabağı istiyorum. yalnız bozuk yok 50ytl üstü olacak para.. tamam.. ekmekler kızartılsın ama soğumazsa iyi olur, hı hı.. tabii tabii bal da koyun içine. bi de domatesleri çok ince dilimlemezseniz... ok. adresi veriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 dasa aradıgın yerdeki kuryelerin sana söylemek istedikleri varmıs zıkkımın kökündende getirelim mi?? diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yaw o aracı be abi.. NPC bi yerde(OHA!) ben siparişi alan ile konuşuyorum işte, onlar hazırlayıp veriyorlar gence.. hem belki adam soğuk havada dolaşmayı seviyor(YUH! kim sever ki bunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ben hastasıyım soğukta yürümenin. Yoksa hastamıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Günlük 4 ocak itibariyle yeni yaşıma giriyorum.Mutluyum tehey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 günnük okula gitmedim bugün ehey :D olm bu soğkta gitsem orda donardım heralde bina kampus girişine neden bu kadar uzak yere yapılırki günnük kız mevzularını oluruna bıraktm..ben bişey yapmicam kasmicam artk kendimi eskisi kadar.. saçımı kestirip kestirmemekte kararsızım..uzatsam bana gitmez dimi lan evet gitmez nyse günnük yarın çalışıyorm cuma ertesi görüşürz inşallah by yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 gunluk kadoyu bıraktım yılbasısındaki yogun istekler uzerine. hanım olacagım artık.cuceyi de bıraktım okuz zaten kendisi ugrasmaya degmior. bi de uykuyu azaltsam,gece yemek yemesem,ders calıssam tadımdam yenmeyeceğim..hayde chav anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 günlük, wow'dan sıkılınca bi anda hayatım bomboş kaldı. wtb lief:((8 ama yarın baldur's gate 2 download'um biticek, kurucam oynicam anasını satiym ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 off 40 yılın başı insan gibi eli ayağı düzgün hanım hanımcık tam bir Fransız kızı çıktı kibar efendi ve kültürlü ve, ve ben ondan çok ...... napıcam bilmiyorum.Sevdiğim arkadaşımın yakın dostu ne 2 sini nede birini kaybetmek istemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 lan niye balık erkeği başlığı yok bu kişiselde, bekliyorum bekliyorum kimse açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oha. kayıt diyor, 2001 diyor. lan günlük. 6 mesaj diyor lan. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hrffff.. her sabah her sabah... kahvaltı etmek çok sıkıcı be! bi de diğer öğünlerde lezzetli bir "yemek" yiyebiliyorsun. ama kahvaltıda seçenekler sınırılı, sınırı kaldırsan kahvaltı olmuyor zaten! hacı yok mu bi bilim adamı, bize içinde gerekli aminoasitlerin, vitamilerin, yağların ve minerallerin bulunduğu hazır bir karışım verebilecek. bak aklıma matrix geldi. onlar yiyorlardı bunun gibi bir şeyi. tatsız tuzsuz olsun dert değil. hızlıca yenilsin, bitsin yeter. normal insanlar sabah 7:00'da kalkıp nasıl kahvaltı edebiliyorlar, akıl sır erdiremiyorum! kalktıktan sonra mahmurluğu atana kadar oturucan, sonra miden yemek tutabilecek kıvama gelicek, acıkıcak birazcık. ancak sonra bişiler yiyebileceksin. yok yok! erken kalk, kahvaltı et, işe git, trafikte boğul.. sado mazo bu insanoğlu, manyak hepsi acı çekmekten hoşlanıyorlar. delirmiş bunlar delirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 saeros eskiden said: günlük dediğin sırlar dünyası, sır kapısı gibi bişey olur. herkesin görebildiği bi yere yazmak saçma olur. ha ben sırlarımı yazmicam, ne yaptığımı yazıcam sadece derseniz o da saçma bi atraksiyon olur gayet. saeros şimdi said: günlük, wow'dan sıkılınca bi anda hayatım bomboş kaldı. wtb lief:((8 ama yarın baldur's gate 2 download'um biticek, kurucam oynicam anasını satiym ohh self pwnage dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 günlük ouzla gezdik bugün sözde broşür dağıtmaya diye çıktık :D ama ayaklarım hala ağrıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 lan günlük ölüyom la hastayım yatak döşek yatıom yılbaşının acısı yeni çıkıyor ptesi finaller başlıyor ben ne halt yiyecem günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar