ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 günlük naber aga, özledim lan seni olm patiye girilmio yahu sorunlar felan var galba neyse işte ondan pek uğrayamadım. geçen sürede pek bişi değişmedi lan. yarın son midterm var, lineer. cuma günü de eve gidiyom zaten. süper bi olay. eheh. 12 gün bayram tatili yapcam lan. ne ayıyım hey allam. ulan karı kız olaylarından kendimi soyutladıkça yeni sorunlar açılıo başıma. utanmaz yahu. bi de sevgilisi var. bölümdeki kızlarla muhabbetimi minimuma indiriyorum artık. başka da bi olay yok lan. gerisi boş işte. arkadaşın araba bozuldu onu ittik felan. son günlerde tek yaptığım spor bu oldu. yeter bna zaten. hadi siyuğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 mutlu bi yorgunluk var üzerimde acayip heycan yaptım değdi mi değdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 günlük kral öldü,yaşasın yeni kral! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 günlük... çok yorucu çok zor bi gun geçirdim ve sonunda evime gelip rahat bi uyku çekmeyi bkliyorum.. ve bu saatten sonra top patlasa uyanmam... sende yat hade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 gunluk bugun uyumamayı planliyorum ki adam gibi aksam yatayım gece gunduz bırbırıne girdi bu arada cs oynamaya basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Lan tutturdu adam epilepsi var sende diye allah allah. Yok ki heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 aradığınız kişye şu anda ulaşılamıyor. kendisi bir katliamda veya mezbaha da sıkışıp kalmış olabilir. Lütfen cenazesine ulaşmak için daha sonra tekrar arayınız. dün sabah saat 12 civarları telefonum böyle bir uyarı verebilirdi. Bir sınava girdim ,sınav bana girdi demek daha doğru olur, bariz dağıldım yahu! yok bi de tek sınav.. ve final.. Yani kurtarma şansı da yok pek. acaip dağılmışım ki okuldan kaçarak uzaklaştım. bariz bir şekilde kaçtım ama! yüksek tempolu yürüyüşle arkadaşa "hadi gel gel.. kaçalm!" şeklinde bir uyarı ile hede hödö.. argh! şimdi ne halt edicem işte onu düşünüyorum.. feci dağıldık yahu. tam hezimet! hoca iyi niyetliyse (ki değil) 10verir o kadar berbat bi kağt verdim lam.. okula girer girmez bir F almam ise ortalamaya feci darbe vurur ki düzeltemezsem postalarlar zati jet hızı ile. grrr atılmak istemiyorum not:3-5gün çok yokum, moderasyon için bakabildiğimde bakacağım.. zati öbür arkadaşlar da yardımcı olurlar. falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 günlük karnım aç japon karının teki takıldı bırakmıor peşimi durmadan ily ily diip duruor imdak günlük yemeğimi sipariş ettim pizzam gelirse mutlu olcm sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 günlük yenik düştüm *el sallar* bay bay günlük uyuyorum ben wee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ömrümde, olması gerekenden daha hızlı yaşlandığım belli günler-geceler var günlük. dün gece onlardan biriydi. sarhoş + tribal enfeksiyon + attention whore bir araya gelince kötü oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 mrb günlük nbr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 üf. yarım gün okul ne ya. hemde zaten sadece sabah dersim varken. üf üf üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 travel turkey fuarı 9 saat topuklu ayakkabı üzerinde yorucu geçti günlük. kabul, topukluyla yürüme konusunu aştım; ama hala giyilmemesi gereken ayakkabılar onlar agsfga. I dare you to walk a mile in my shoes annem. mücü. standdaki yazmayan turizm kulübü kalemlerinin 1 saat içinde kapışılması da süperdi agsh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ve bir başka gün daha bitiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Aga gidiyom ben. Yarın evime gidiyom. ŞAPPEY ŞAPPEY, AHOW AHOW!!! Halay çekesim geldi. Derttir, derstir, zarttır, zurttur hepsi yalan. Yarın uzun bir aradan sonra kardeşimin kafaya tekrar vurabilicem. Kafede LAN dan gece dotası atıp millete bağırabilicem ''LAN SALAK MAGINA YA SY YAPILIR MI?'' die. Lise arkadaşlarımla buluşabilecem. Gemlik'i her şekilde seviyom ben. Aga gidiyom ben!!! NİHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 hastayım, ölüyorum. bir ayak çukurda sayılır artık, bakalım bugunu çıkarabilcek miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 iyi gidiyo lan hayat nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Sevgili günlük; 1.Ben böyle hayatın gelmişini geçmişini .............. 2.Anneler her zaman doğruyu söyler. Saçma gelebilir o an ama anne doğru söylemiştir. Başına gelince anlarsın ancak doğru olduğunu. 3.Lise 1 den sonra dersleri sallamayıp sonradan toplayıp, yinede olması gibi olamayan şahsımında taaa ............. 4.Burda bırakayım gerisini sölemicem. Az daha yazarsam banlanma sebebiyeti veren şeyler çıkacak ortaya. 5.Rahatladım mı? 6.Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 fossstalji öff.. bitmiyor ama ben bittim. halim kalmadı inan ki. halbuki çocukken öylemiydi. tek halsizlik sebebimiz eğlenmekti. şimdiki, biraz zorlama işte.. uykular tatsız, uyanma istemsiz. seçeneksiz... yapılması gerektiği için yapılanlar, alınması gerektiği için alınan kararlar. her sabah -bir şekilde- kalkıldığında başlanılan gri zamanlar. isteksiz amaçlar, hasbelkader yaşamlar, zevksiz koşturmalar, rüzgarda savrulan yok olan hayaller ve sis gibi yaş ilerledikçe yeryüzünden silinen ruhlar. ne kadar foss olduğunu bilsem bile nostalji peşindeyim. fosstalji benim yaptığım işte. şu anda bulunduğum bulunduğun, bulunduğumuz hale bakıp gözyaşı dökmek yerine kafamı çeviriyorum senden benden geriye.. eski defterleri karıştırıyorum, eski fotoğralarla hasret gideriyorum. eski beni ziyaret ediyorum.. eski beni özlüyorum. nostaljide boğuyorum sıkıntılarımı, naftalin kokuları içinde. yarın yeniden deneyebilmek için. pes etmemek için. köşeleri düzgünce kesilmiş, yağlanmış, cilalanmış,pırıl pırıl.. saat gibi çalışan bir çarkı olabilmek için sistemin, bir parçası olabilmek için o her şeyi yok eden, çiğneyen yaşamın. halbuki bir şeylerin parçası olmak güzel olmalıydı.. http://www.youtube.com/watch?v=7kycDqidHzM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 günlük... geçen gün bi kaza atllattık hala onun etkisi içerisindeyim arabaya pert verdiler neyseki sigortamız wardı da sigorta karşılıyo.. genede bn kaza yaptıgım için çok üzüldüm.. neyseki bn ve arkadasımda hiç bişey yok.. puffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 gunluk su sınav bari ii gecsin artık.hem bak buna 3 sa de olsa calıstım ha yap bi kıyak artık..gunlukten medet ummak ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 hiç ii deilim günlük çok hastayım fatihi özlüyorum ama o gelmicek bi daha bunuda biliyorum:( bu kadar çok severken ne kadar rahat çekip gitti ne kadar rahat sevmiyorum artık dedi:(::( ben bu kadar süreden sonra böyle bi ayrılığı böyle bi sonu hiç haketmemiştim hiç hemde.. benim kadar değer veren birini bulabilecekmi bakalım.. çok kırdın beni seni unutmicam fatih ama son sözlerini hiç unutmicam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 yarin prob sinavi var gunluk, hala baslayamadim ama ilk sinav 75 lan zaten, ne kadar kotu yapabilirim ki? dimi olm, hişt!? = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 yarın c++ vizesi var günlük, ama ben vizeden sonra ne yapacağımla ilgileniyorum bilhassa. köpeng gibi içecem lan! yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 günlük yarın sabah evdeyim lan 2 saat sonra 10 günlüğünede olsa kurtuluyorum bu aptal denizsiz şehirden(eskişehir) bekle beni karadenizin hırçın suları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar