-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bir haftadir uyku duzeni kurma calismalari icinde nasil da cirpindigimi biliyorsun. sonunda basardim sanirim. gerci 4'de uyandim gece ama bugun normal bir saatte uyumami saglayacak bu da. cok mutluyum be gunluk, gun isiginda yasamayi cok ozlemistim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gunluk dank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 günlük bugun üstümde gereksiz bir agırlık var sanki yaşamla bagım kopmuş gibi hiç bişey yapmak istemıyor canım içtigim sigara bile bi tat vermıyor yedıgım yemegın tadını alamıyorum off çok sıkılıyorum......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 günlük kuaförü bombalamak istiyorum BU NE SAÇ LAN hayır bir de üstüne para verdim yani. asla gitmeyeceğim bir daha kuaföre. kıçıma kadar uzatıcam yine evet evet yine de gitmem. ühü lan. ÇOK ŞİTRESLİYİM ŞU AN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bir paper, bir midterm var yetişmem gereken, kedim de ekonomi kitabımın üzerinde uyuyor, bu arada ben de Jetman oynayıp Nesquik içiyorum. Felaket psychedelic bir ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 günlük 2 gün kaldı haydi sabır bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 çok şey var yazilcak ama, sen publicsin canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hala gelmedi hala beklemekteyim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gunluk 12 gun kaldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 günlük dün telefon aldm lan :D nyse çok konuştm gidiyom film izlemeye ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 günlük, nedir bizim telekomdan çektiğimiz? yetmedi mi dersin? çektiğim dosyaların bitmeme olasılığını sevmeye başladım günlük... :( (indirme yöneticisi kullanmıyorum günlük :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 oh oh geziyorum iyidir gezmek. de şemsiyesiz ve spor ayakkabıyla çıkmasam sağanak yağışlı günde, incecik montla, gfs. çok yoruldum yalnız, git okula, gel dans çalış, git gez, bi de dolmuşta kadının teki manyak çıksın. hey baby hey baby hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Çok kötüyüm yine günlük, zaten iyi olsam şaşardın biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 günlük, facebook' daki forward manyağı insanlara kafam girsin.NEYZEN TEVFİK' İN ŞİİRİ O KARDEŞİM, NE POLİSİ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yuuhh kültürsüz facebook ayıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 mutluyum mutlusun cumaya da vize var çalışmadım çalışmıcam mutluyum huzurlu değilim ama olsun disko disko partizane bölüme geçmek istiyorum herşey böyle devam etsin heleloy hehe bu gazla azcık çalışcam sanırım heleloy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 tam yatmaya hazirlamistim kendimi psikolojik olarak, sular geldi. şimdi yikanmak zorundayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 en yakın sayfiye alanı dağ ada falan nerede, adres ver abicim; bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 günlük bebeğem, 11 ve 12. üniteler yokmuş sınavda çok sevindim, zira bi halt anlamamıştım. tatil iyice yaklaşıo, sevinç bastı heryerimi. heberoy, yeter bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 günlük duş almam lzm üşeniorm napicam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 günlük, derse gitmeden önce gladiator leggings'imi alıcaktım, tabi anca şifremi yazıp enter'a bastıktan sonra çarşamba günleri weekly maintenance sebebiyle serverların öğlene doğru açıldığı aklıma geldi. ularn. engır. reyc. heyt. madafak. nası gidicem şimdi ben derse? (bugünkü bahaneyi de buldum.) bi de günlük, hala daha "kızla birlikte kızın evine giden genç sabaha doğru içi buzla doldurulmuş bir küvette uyanıyor ve uyuştuurlmuş olduğunu anlıyor, 112'yi arıyor operatör sırtına bakmasını söylüyor..!1" vs. şeklinde devam eden hikayeyi forwardlayanlar varmış, çöş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 günlük yarın antreman var bugun paramı almaya gidicem s.ç.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 akşama sana içimi dökeceğim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Günlük ne garip bir günmüş lan 4 aralık. İnsanların aklına geliceğim tutmuş. lal. artık görüşmesek mi diyen bayan seni çok merak ettim konulu bir kaç mesaj göndermiş. dost diyip de tepemize çıkarttığımız ve sonra bir güzel kazık atan herif aramış 2 kere. eski sevdicekten ayrıldıktan bir buçuk ay sonra filan ilk defa aklına gelmişiz o da aramış. liseden aylardır görüşüp, konuşmadığımız bir arkadaşım aramış ve onu aramamı söyleyen bir mesaj bırakmış. işin komik yanı bunların hepsi ben gayet döne döne yatarken olmuş. ben gelemem günlük bu kadar ilgiye. zaten görüşmek istemiyorum pek çoğuyla. bir ton saçma konu çıkıcak yine ortaya. bi gitsinler, bana uzak olsunlar, kafamı dinleyeyim. hem napıcaklar beni, ben bilgisayarını herkesden fazla seven, dış dünya ile alakası olmayan, odasında mutlu mesut yaşayan bir asosyalim. ne işlerine yarıcam ki? hadi birisinin izmir e gelmesi gerekiyordur, kalıcak yeri yoktur ondan meraklanmıştır. (lal, başka aklına gelmeyiz zaten.) ama ya diğerleri? özellikle eski sevdicek? öf be kuzum. hem artık kimseyle uğraşmak istemiyorum. yorgunum agali, dinlenmeye yaşıyorum. bi gidin. lütfen. çıkın hayatımdan. Günlük bir de az önce önümden geçmekte olan sineği yakalıyamadım. hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti. sonra dedim ki kendime. daha çok çalışmalıyım. ACI YOK! ACI YOK! Rawwrrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar