zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yeni aşka uçmak için hızlanıyorum. Atlicam uçurumdan. ya uçarım, yada düşer ölürüm. i m not emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 günlük, vizeler bitti. son vizemden keşke çıkmasaydım vizede kalsaydım hep. amcamı kaybetmişiz, off. şoktayım daha 40 bile değildi. daha kimseye söyleyemedim. burada kısılıp kaldım. bir şey yapamamak ne kadar koyuyor insana. kampüste bu gece nasıl geçer? pff............... güle güle............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Baskebol maçında son saniye üçlüğü ile 59-58 yenildik, moralim çok bozuk günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 canım eşşeeeeeeek gibi bira istedi günlük yaws. yarın içeyim baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 olm hala bitmedi bu haftanin sinavlari gunluk. yarin hum var sonra bitio sinavlar ama odevlere devam tabiki.ey key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 başın sağolsun asinanyavuz. geçen gün durakta otobüs beklerken, mp3 pileyır var kulağımda, açtım son ses, amy çalıyo I'm no good. yanda böyle hırbo tipli bi herif, kendini müziğin ritmine kaptırdı, striptiz şova başlayacak sandım bi an asgfag, hemen öbür tarafa kaçtım. benim en korktuğum an o andır. artık da korkmam herhalde pek bir şeyden. ama kendimi kötü hissetmem için sebeplerim birikti, içim acımakta. hastalık olarak bana yansımasa, kendimi daha mutlu biri sayardım. sahneye bile heyecansız, görev gibi çıktım bugün. bunu sevmiyorum. bunun böyle olmasına sebep olanları da sevmiyorum. yarın yazılarım için bir sürü fikir alacağım, yeniden yazmaya başlayınca kendimi muhtemelen daha iyi hissedeceğim. yarın olsun. haa yarın oyuna giderken kızıl sprey almam lazım, unutmasam bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 büyük pizza yedim onun pişmanlığını duyuyorum haniiiii nerdeee verdiğiiiin sözleerrrRR? haniiiiiiii nerddeeeeeeeeee ooo elleerrrrinnnn trilalalaaaaa şimdiii nerdesssiin nerdeeee??? ühü çok kalori olmasa keşke =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Yurudukce yurudum Konustukca konustum gene aksamı ettim eve geldim başın saolsun bu arada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 zydar said: yeni aşka uçmak için hızlanıyorum. Atlicam uçurumdan. ya uçarım, yada düşer ölürüm. i m not emo koşuyorum ya, tökezledim bu gece. atlayamadan düşücem sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 gunluk naber? yorucu bi gundu bugun, sabah askerdeki kardesimin telefonuyla uyandim, arkadan garip garip sesler geliyodu. istanbula geldi zannettim ama yanlis alarmmis. sonra hukuk vizem vardi ona gittim, ordan ciktim arkadaslar aradi onlarin yanina gittim. takildik biraz, solaryumdu yemekti falandi filandi ama cok guzel makara yaptik. uzun zamandir ilk defa gercekten guldum. sonra ne mi oldu? eve geldim ve hala oturuyorum, bi yandan viski yudumluyorum bi yandan eski kiz arkadasimla msnden konusuyorum ama niye bilmiyorum, oyle iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 günlük şimdi çıkıcam en erken 1:30'da eve gelicem, örf. heroes'un 9. bölümünü çekmeye başladım ama, biter heralde 4 saate gelirim onu izlerim, sonra aldığım ders notlarından çalışmaya başlarım. nası yapıcaksam onu, dsfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 günlük şu 3 gün evdeyim. napsam ki :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bitti midtermler günlük, bi de 30 una dandik bi odev var onu da yapınca 1 ay falan yaşamam gerekmiyor.wow actirdim bi de aylar sonra, pvp yapcemm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 la günlük nolcak böyle vizeler bitmiyo..günlük önümüzdeki hafta önemli derslerden 3 vize var ve benim sadece pazar günüm var çalışmak için.. ayrıca pazar günü dinlenmemde lazım hepsini aynı anca nası yapcam olm ya günlük bi kız arkadaş bulmam lazım acilen senin tanıdık varsa bak bi sağa sola..benim adaylar çokta..pat die önlerine çıkınca olmuyo. nyse olm ben gidiom şimdi birazdan işe gitçem saat 4 gibi gelirim..bugün çok yorulcakmışım gibi bi his var içimde günlük.. hadi görüşürz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 günlük, dersaneden yeni geldim.. sınav olduk baya ter döktüm, açım ve çok fena yorgunum.. yatıp uyumak istiyorum ama saçımı kırptırmam lazım uyursam kaçta kalkarım bilemiyorum.. ahh ulan günlük aaaeğh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Selam günlük, yeni kalktım. Kahvaltı sonrası sigara + çay takılıyorum. Hoşçakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sevgili günlük fena halde karsiti buralar sanırım to-do listler yapilcak birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 gunluk hakkinda soyle boyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 günlük! iddaa oynayan bi adam oldum.liverpool gol atınca sevinir oldum.hayatım nasıl bu noktaya geldi benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Sevgili günlük. sınav haftasından tüm gün evde yattım. oh mis gibi. dışarıda napıcam zaten dışarısı soğuk. zaten sevdiceğimi izmire gönderdermişim hasret çeken bi insanım, napıcam gezip. evde oturdum kahve içtim. inanır mısım bi de somon balığı tarifi öğrendim. fırın ısınıyo şimdi. ama jelatin yetmicek. karnım doyana kadar hoşçakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 evet kalktım, kalkmasaydım keşke yatmak daha eğlenceliydi. sınavlar var kafamda hep, sıkılıyorum, kafamda boş, bu gidişe bir dur demek lazım. yalnızda olsam kafam güzel olsun. bütün ışıkları kapatıp uyumıcam bi daha uyanamıyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ölem ben ölem günlük....Babam beni aşcı sanıyor.Sigarayı bıraktı bırakalı "hadi bişeyler yiyelimmmm yihuuu" nidalarıyla beni hayattan bezdirdi.Burda sorun yemek yemek değil,yemeği benim hazırlayacak olmam!ahh ahhh...Kaderde bu da varmış demekten başka çaremiz mi var?Ne yapalım bu da gelir bu da geçer. Haftanın albümü olarak Deep Purple'ın Burn ünü seçtim.Devam et... Geçen gün Türkçe katlinin bir bölümüne daha şahit oldum.Şimdi tam net hatırlamıyorum olayın gelişme evrelerini ama "şoklara binmek" diye bir tabir kullanılır olmuş ergen gençlik arasında.Bilemiyorum... Bu arada 30 unda Jens Krüger'in konserini kaçırmamayı umuyorum.Hadi Allah'a emanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 çok yedim çok para harcadım günlük yine haftasonu yine deney raporu bizi bekliyor günlük dersler ii gidio hiç bişeden kalmıom alkollede aramız ii durmak yok votkaya dewam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Günlük, ÇOK MUTLUYUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 facebook notifications da aynısını söylüyordu efe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar