eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 günlük dumur O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 "yetemenk" mi oldu dersin Oo iyi geceler gündelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bayilicam sanirim oyle yorgunum ki. yasasin. iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 günlük bab, sorumluluklarımı yerine getirir üstüne sosyalleşirsem leziz olucak. bunu yapabilirim biliyorum, ama yapmıyorum. hadi yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gunluuuuuuuukkk.. hastayım sesim travesti gibi cıkıyo... vizelerim var ders calısmıyorum... bide cok usuyorum galiba atesim de var... hep niye aynı sey oluyo yaw vize oncesi hastalık... pff gunluk offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 günlük 11'de başlaması gereken ders hala başlamadı..? .. MY PATIENCE HAS LIMITS ULAN DARAL GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 günlük gitmedim okula mutluyum ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 2 dvd tuan oyuna cafeci 10ytl dedi günlük. ben de içimden bsg dedim senin de tahmin ettiğin gibi. 10ytl daha veriyorum ve sınırsız dl yapıyorum bu ay. battı balık yan going anacım selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 lanet olsun lanet olsun boyle ruyaya. ruyamda onu gordum(evet yeni ayrdildik) boyle bi otel lobisi gibi bi yerdeyiz beraber takiliyoruz benim (şuan gec kaldigim) lineer sinavim varmis, ders calişiyorum kuzenim var. sonra eski sevgilisi geliyor onun (zaten bizim okulda, kabus gibi) bunla konusuyolar sonra çöt kizi öpüyo! nasil yaparsin lan diyorum ben burdayim daha "ee yaparim ne var, sana mi sorucam" diyo boyle bunlar benimle ikisi dalga geciyolar yazik kiza bak, oğrenince bu kadar üzülcegini bilmezdik falan diyorlar "ne ogrenmesi ne zamandir" falan diyorum cok oldu ya, seni bu kadar uzun süre sevemezdim diyor. yakasini falan cekiştiriyorum "ama ben seni seviyodum" diye sonra bayiliyorum, kuzenim kolonya dokuyor sonra uyandim allahım kabus of lan elim ayagim titriyor gerizekali bilinc altim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Gözle görülebilen sinir yapmayı becerdim günlük. Üstümde kırmızı kırmızı dolaşıyor bulut gibi. Allah belanı versin di de ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 markette kredi kartı bünyeyi bi nevi kriptonit gibi etkiliyor.. bi nevi kriptonit keza güçsüz bırakmıyor, tam tersine hulk'a dönüştürüyor. hanfendi 2-3 parça bişi almış. fatura 5küsür ytl.. kredi kartı veriyor.. tabii biz de beklemedeyiz. kredi kartı çekiliyor.. cevap yok.. bir daha.. cevap yok.. kasiyer kız pos makinesinin bağlantılarına bakıyor.. ama sorun yok. bir defa daha.. cevap yok.. kız araya giriyor ve diyor ki... iyi bişi demesini bekliyorsunuz ama iyi değil"şu karttan çekelim o halde" azimli bi bayan.. illa karttan çektirecek.. az sonra benim önümdeki herif, kızın biyerinden kan çekicek haberi yok.. deneme 1 cevap yok.. dasaaa oflar puflar.. oflar puflar da "koca kurt ve üç küçük domuzcuk masalı" değilki bu oflayım puflayım koca evi yıkayım deneme 2 hâlâ cevap yok tabii.. "hanfendi nakit varsa nakit öde.. nakiiit!" <-- bu benim önümdeki +tabii dur şu kartı da deneyelim.. -argh! ulan kartına başlatma şimdi.. dondurulmuş gıdalar eridi seni beklerken.. nakit varsa öde işte +nakit var ama.. -öde işte o zaman! +benimle böyle konuşamazsınız -konuşmayı bırak nakit öde işte! ortam gerilir, sıradakiler homurdanır biraz.. "ödesene kızım sende.. seni beklemek zorunda mıyız biz! 5ytl için bu kadar süre harcıyor yahu.." gibi homurdanmalar etc.. nihayetinde dangöz kızımız öder ve sonrasında "ama sizin yaptığınız bıdı bıdı..." diye öter falan.. amcanın biri: e senin yaptığının yanına kâr say işte. ^_^ sonuçta düşük meblağlı ödemeleri (hem de üzerlerinde nakit olmasına rağmen) kredi kartı ile yapmaları insanların sinirlerini bozuyor.. işin ilginç tarafı ise bu olayda homurdanan kalabalığı çoook haklı buldum ben. ya.. ayrıca hava kapalı ve kalan her şey sıkıcı.. derse de gidemedim bugün trafik yüzünden.. iyi mi? gidip bi sıcak çikolata içeyim bari.. anca ısınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bogazım yanıyo vok fena yaaa naapcam ben gunluk yaaa sigara da içmiyorum habire sıvı sıcak bişiler içmekten saat bası tuvalete gider oldum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 günlük iyice çoğaldı konular falan haftasonu da hiçbişe yapmadım bugün de öyle halsizim ve böyle sorumsuzca yazıyorum falan olum napcam lan iyice b.ka sarmaya başladı BÖHÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gündelik yoruldumm 7 de eve gelinir mi yaa off manuff off yarın thermo var sonra linear... bi yığın sorun kırık kalp durmuş beyin günler geçmeden yıllar geçmiyo be günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 selam şekerim naber? hep kucukken(1-2 yil kadar kücükken) sorduklarinda yalniz yasamak istiyorum derdim. kendi evim olucak, bi kopüş alicam, takilicaz gidicez yillarca. olurda beni çekebilen bi adam -ki henuz oyle bi insan oglu dogmadi- bulursam da evlenirim belki, diyor idim. simdi bakiyorum da bi evim var yalniz yasiyorum kopegim yok zaten bakicak param da yok ama hiç hos değilmis. iyice şizoya bagladim yolda geliyorum eve dogru, sakat bi ayakla, arabanin biri "bip bip bip" yapti. oburu "bip bip" dedi ona sonra ilki yine "bibipbiip" dedi, sonra digerinden "bip" dedi, sonra biri geri cekildi digeri cikti. yani yol verdiler ohannes burgerking ben derdimi konusarak anlatamıyorum adamlar bipleşerek cozduler. vaay dedim. dori sen bitmissin kizim. lineer sinavi olduk hiç çalişmadim zaten zaten de hocayi sevmiyorum ondan kotu gecti. bak dif hocasinin sinavi için kendimi parcaladim ki o zaman da boyle yarım doz kalp acisi cekiyordum, ama etkilemedi. yani sorun bende değil sezgin(hoca, kel, şişko, ve bekar)de. ruyanin etkisiyle de okul bok gibi gecti zaten somurtup durdum 0,01 saniye kadar varligini hissettim sonra "puf" oldu. ha ruyamdaki canavar kizla da resmen koşe kapmaca oynadik. deli midir nedir nereye gitsem oraya geliyor. kantine kactim, oraya geldi koştum kütüphaneye oraya damladi, gidip kafasina raf devirmek istedim. oyle yani, simdi de evimiz "kalabalik" ben gidip yemek yicem, ama üşeniyorum. ev boşalinca yerim belki sigaraya yenden basladim farkettim ki hiç bırakmamısım bi de netx step oldu, sigara kesmiyo. oyh cok doktum içimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 nese gündelik pati iyide yarın iyi olmıycak yoksa sınavlarım başladı en kazığından moral de yok nese senide darlamıyım gündelik dersime gidiyim çalışmayı deniyim buralar sana emanet gündelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 taliplerim varmis gunluk ne guzel değil mi? cok sevindim bilemen. akil fikir plz.. /yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 günleaaaaaaaaaaak o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bi kıpır kıpırım günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 doğru olan istediğini almakmış günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Günlük yarın büyük gün. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 günlük bu okul bitmez günlük... allah belasını versin günlük... bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ulan günlük seni çok pis yırtarım! Stresliyim bişiler yapmam lazım. Yakıyım mı lan ucundan. Ehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Günlük ben bugün aşık olmak istiyorum, yani aslında oluyorum sanırım. Ama aşkı onunla yaşayabilmek istiyorum. Öncesinde olayların ardından bir süre sonra heycanı kaybedip, diğer kişileri beklemeyi düşünürken, şimdi ben bu heycanı hiç kaybetmek istemediğimi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 günlük köpeğim daha vefalı pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar