asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Günlük yorgunum. Çok yürüdüm bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 günlük götüm aarıyo.. sabak kalktım 9gibi, 12ye kadar pc başında göt büyüttüm sonra atladım otobüse 1 saat kadıköye(oturarak). dersanede de ayakta işlenmiyo dersler, sonra tekrar otobüs ve hala pc başındayım oturaraktan.. arıyo bildiin napçam bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 günlük, taaa eskiden beri "yata yata dötünü mü büyütüyon" lafı var ya, aslında yanlışmış o laf. öyle paso yatarak döt büyümüyomuş. artık sabahlara kadar pc başında durabilirim yuppiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 plastik çizme alıcam yarın kendime yuhilele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sanıyorum başardım günlük... hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 mutluyum bugunde gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 günlük bu oper i durdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 günlük burda kasılan post geçerliymiş öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 günlük 65'ten 67 kiloya çıktım, göt göbek bağlamışım resmen fdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Günlük... bugünde mutluyum lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Dinan geçmiş olsun. Selin başinsagolsun.. Geldim lan istanbuldayim.. Amma deeşmiş memleket yahu. Bi de dun geldim. O ne trafikti be. 2,5 saatte zor geldik eve. Toplantilar varmiş felan filan.. Hay sokam ben ole işe. Cagirin adamlari gelsinler gece 1 de. Mis gibi bizde takilmayalim trafige bu ne yaa !!! Belediye gibi sizin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 teşekkürler herkese. dün zaten acayip bi gündü. ölüm haberiyle kalk, BTAya git, ordan aydın festivalinin toplantısına git, bir sürü adamla tanış, onlar senin ilgilenmediğin şeylerden bahsetsin sonra sen festival içeriğini ve hangi grupların katıldığını öğrenmek istediğinde ukala desinler, sonra arada herkes sizin grup hakkında konuşmak istesin çember olsunlar, tezata gel. toplantıdan çık, bi saat yol git kemeraltından yüz boyası al, sonra kızıl saç spreyi bulama oyun için, saçına "kırmızı" yüz boyası sürmek zorunda kal, bi de fotolarının çekileceği gün, lan inşallah kel kalmam afsg kaşınıyorum. sonucu fatih seni boyamayı bitirince aynada gör çığlık at, o moralle oyuna çık. şans eseri en iyi performansını ver, ismin saçtan şeboya çıksın agfs. canla cansu geldiler yalnız oyuna dün, sevdiler de :d özlemişim o sıpaları da. sonra saçımı kazıdım resmen var ya. bugün de fr kültürde kaşındım paso, öf. kel kalıcam kel. sprey satan parfümeri de sadece kahverengi var dedi. ya biz kızlar %80 kumralız zaten allasen napayım ben kahverengi spreyi? madeleine kumral olsa zaten her oyun sıkmam kafama sprey di mi? gotik madeleine oynadım resmen asfadsd. öf, sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Flütüme bişey olmamış neyse ki.Kesin kalıcı hasar oluşmuştur diyordum tam da.Of şimdi işin yoksa cuma günkü vizeye çalış.İstemiyorum çalışmak filan,niye kimse anlamıyor beni(emo mode: on) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 erçin, aynı kursa aynı gün gidiyoruz, ama ben seni görmüyorum, NEDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Sevgili günlük, sen insanlara akıl fikir ver. çünkü bu erçin insanı sınıftan çıkmıyor. tenefüste bile vizeye çalışıyor ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 YALAN.Günlük söyle şunlara ben aşağıda karışık tost ve cappucinomu hüpletirken siz neredeydiniz? Selin,seni gelmedi sandım ben,malum büyük büyükannen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bugun gene alkolun dibine vurdum gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 günlük önümüzdeki hafta 5 tanecik vizem var biraz genel kimya haricinde hiçbirine çalışmadım korkuyorum günlüüük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 dolaptaki vodka şişelerinden biri daha eksildi günlük. babam farkedince ne diyecek acaba heh:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 lan günlük, buzdolabında şarap buldum.içesim geldi, içirmediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 günlük canım sıkılıyor. okunacak çok şey var okumadım midterm var 2 gün sonra çalışmadım vs. Ve confessu okuyacak kadar "pathetic" durumdayım (okuyanlara lafım yok). İnsanların ne garip dertleri varmış. Kendimi fazla dert eder zannederdim. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 günlük, depresyondayım sanırım bu günlerde, canım hiç bişe istemiyor, istiyor aslında ama canımın istediklerini yapacak imkan yok malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar