sbeilin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben buraya günlük yazamam, kendi günlüğüme ihanet sayarım herhalde XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 madalyam doğumgünümde gelsin de bi anlamı olsun çok istedim ama bulamadım 3 mesajcık yazacak yer afsags. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 n00000000b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 günlük, yazmaya üşendim lan. kkthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Günlük ya benim kepek problemim çıktı sanırım yahu çok stresli geçiyor günlerim sanırım böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sevgili gunluk sevgili gunluk of ulan günlük (burda küfür vardi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben yatıom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 gülnük. harry potter mı parabol mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Günlük, integral mi DOTA mı? dota ya +2. ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 günlük, türev beni bekliyo ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 günlük daraldım LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 heheheheaa *histerik güler* yaşasın dişçi randevum var yine hehahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 günlük türev kusup limit çıkaracağım. True ya da false açıklamaya ne hacet efendim. neyse devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sevgili günlük...okadar güselsinki diyecek laf bulamıyorum zaten yeni kalktım ozaman boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 çok garip hisler içindeyim karnımda kelebekler hoplaşıyor eşeksıpasını da çok özledim kuzuuu cuma midterm var onun heycanı farklı zaten iyiki odtüdeyim çok zor ama olsun akşam yemeğine çıkıyorum da keşke alkollü olmasaydı diyorum içimden ya da alkol alınınca araba kullanmak için özel tuş falan olsa yarın sabah da derse nası gidicem onu da kara kara düşünüyorum kesin ben sabahlarım derse de yetişemem ama mecbur gitmem lazım herşey ne güzel yolunda aman da maşallaahh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 günlük ben cok dengesiz maymun istahli bi insanım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 karnında kelebekler uçuyorsa iyi çiğne birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 günlük naber ya.. ders çalışmaya adadım kendimi. yapıcak başka bişi yok çünkü. saçlarımı da kestirdim, rahatladım. mis. şimdi dışarı çıkıcam biraz alemlere akasım var, gece dota atıcam ona göre. hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 günlük cıktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 carbonu bitirebildim nihayet. ulan ne zor yapıyolar şu oyunları. o sondaki şerefsiz almış altına audiyi düzlükte ezip geçiyo. neyse ferahladım. darısı pro streetin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ilgiye ihtiyacım var günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 gunluk benim bişeyler yapmam lazım ne biliym bole farklı bişey daha once yapmadıgım bişey ne yapcam ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Günlük Seninde Bayramın Kutlu Olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 günlük, kevin bey. ismail şarkısını kevin bey'e armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Çalışmak ne güzel bir şeymiş,unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar