Kartan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bu haftaki "aramızda elektriklenme oldu laan" listemi bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 gunluk annem geldi takiliyoruz cok eglenceli ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 günlük, arkadaşlarım unutmaya başladı sanırım beni. hal hatır sormaz oldular :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 günlük hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 neyi düşüneceğimi bilmiyorum herkes kendi penceresinden haklı, süper ya. çok emoyum bu akşam. beni yollar değil zalim yıllar emo yaptı. afs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 günlük daha dün gece hayat kötü derken bi gece içinde hatta 1saat içinde nasılda değişeveriyomuş herşey::o 3haftalık ayrılıktan sonra ve sen haklısın ben haklıyım gururlarından sonra yine birlikteyiz:) kopamıyoruz ki! bi kez daha çok sevdiğimi ve sevildiğimi anladım.. bu ayrılık iimi oldu kötümü oldu bilmiyorum ama yüzüne karşı söleyemediğim çok şeyi ayrıyken söyledim içime atıp üzülmicem artık ve kırılırmı üzülürmü demicem artık dobra olucam:D ruh gibi dolaşan halim yok dün geceden beri sanki yeniden mutlu olmya başladım hatta mutluyum günlük.. herkes mutlu olsun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Günlük, evlendim, çalışmaya başladım ama herşey karmakarışık hala. Bürsürü hayalim var, bu karışıklık ve sıkışmışlıklar içerisinde nasıl gerçekleştirebilirim bunları söylesene bana? Halimden memnun değilmişim gibi bir his var içimde. Neden ki acaba? İnsan birşeye hazır olup olmadığını nasıl ölçer, hele de o şeyi istiyorsa? Daha da istediği çok şey varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 gunluk bu gun almancam var bide almanca ogrenmeye ugrasıyorum hadi ezberi ok de konusması cok zor oluyo yaw ne ters adamlar bu almanlar vizeler de yaklasıyo ne yapıcam bilmiorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 dişlerim x 2 öf öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 günlük.. annemler yarin gidiyor.. yine yalniz kalip emolara baglicam pof nasil da alismistim bi gun de gunluk lan 2 yildir ilk defa gelmisti pazartesi gitse keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Günlük ICON'un ilk günüymüş bugün, kaçırmışım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bu saatlerle ileri geri oynayanın daaa Saatini geri almayı unutup 9 daki derse 7 de kalkanın daaa Dün gece "aga ben kaçtım saat 2 olmuş" dediğim halde beni uyarmayan adamlara daa Sıradaki parça gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 günlük çok yoğun olmam gerekirken gerektiği kadar değilim.Bu da beni endişelendirmiyor değil.Hep değiller ve olumsuzluklar üzerine gidiyorum çünkü sorularda oradan yattığım olmuyor değil.Değildir ve yanlıştırların altını çizseler de görebilemeyebiliyorum (olmusuzlaştıramadım lan)Velhasıl günlük dübürü kasmam ve dershanenin önüne geçmem lazım.Salı fizikci gelicek Çarşamba matematikçiye gidicem Perşembe dershanedeki hocaya yapışıcam.Günlük dershanede bir matematik iki hocam var ki dillere destan kadın caz dinliyor süper tatlı maksimum 25 yaşında ve ankara mezunu emesen istesem mi lan cuma günkü sınavda illa ki sınıf yükselmem gerekicek ve ilişkimiz orada sona erecek belki akbank konserinde karşılaşırım lan çağırsam mı acaba olum arabası vardır onun köt olurum şimdi neyse günlük soru çözeyim ben hayde bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Her geçen gün webcam daha da yetersiz oluyor günlük. Yavaş yavaş günler geçiyor bana daha da yaklaşıyor ama muallak herşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 günlük, dünden beri bi herkese sataşma isteği oluştu bende. moralim bozuk biraz ondan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 gunluk ders calısmam lazım ama bi turlu televizyonu bilgisayarı kapatıp calısamıyorum. ne biliyim içimden gelmiyo naapıym ne ediym bilmiyorum sırf yayılıp yatmak istiyo canım yaaa offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Günlük bir hasta olmuşum ki görme yani =) Felaket anacım felaket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 günlük internet şey gibi gene, çok pis baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 günlük çok güzel bi gece oldu her ne kadar çok taş konmuş da olsa yoluma, sonunda güzel geçirmeyi bildim yani, doğumgünü günümde içim huzurlu şu an:d çok ciks kutladım tam 12de, şamdana götürdüler beni, müziklere ilk dublenin sonuna kadar yabancıydım sadece afsda. şimdi ella'dan mack the knife bana gelsin, euhehuh. kutlu olsun doğum günüm :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 günlük, mack the knife'ı her şekliyle selin'e armağan ediyorum. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 12 kasima kadar 1000 sayfadan fazla okuma yapmam lazim ama rahatim nolacak acaba daha baslamadim evde kendi kendime sushi partisi veriyorum fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 günlük, 2-3 saat sonra birini çok pis benzetmeye gidicem.. adam benden 20*30 cm uzun, ve 20-30 kilo da fazla. yapılı mapılı. ama çok sağlam canımı sıktı. öldürmezsem iyidir..şu an da ona hazırlanıorum. gırtlağına bi yumruk gerisi allah büyük.. inşallah karakollara düşmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Dragonmax said: gırtlağına bi yumruk Risin' up, back on the street Did my time, took my chances Went the distance, now I'm back on my feet Just a man and his will to survive So many times, it happens too fast You change your passion for glory Don't lose your grip on the dreams of the past You must fight just to keep them alive Chorus: It's the eye of the tiger, it's the cream of the fight Risin' up to the challenge of our rival And the last known survivor stalks his prey in the night And he's watchin' us all in the eye of the tiger Face to face, out in the heat Hangin' tough, stayin' hungry They stack the odds 'til we take to the street For we kill with the skill to survive chorus Risin' up, straight to the top Have the guts, got the glory Went the distance, now I'm not gonna stop Just a man and his will to survive chorus The eye of the tiger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ciciler aldım olm giyindim bugün hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 alışverişe gidip sınırsız alışveriş yapmak istiyorum maaş günüm de yaklaşıyorz zaten ben bu odtüyü çok seviyorum ya ahey ahey tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar