Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 EMİNE bariz de o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Ferhat Sirin olayina aciklik getireyim, Iranli bi arkadas vardi onlatmisti orasi kokenli oldugu icin hikaye. Sirin Ferhat'i tanimiyo bile, asik olma durumu falan yok, Sirin zaten Sultan kizi falan boyle cool takiliyo. Ferhat takiyo Sirin'e kafayi, dag falan deliyo adam ama Sirin'in asla haberi olmuyo euheuh tam stalker herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 süperim süpersin süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 günlük bea. arada giriyorum kişisele millet bişiler yazmış oluyo günlüğe özeniyorum ben de yazıyım diyorum bişey de hergün aynı hergün boktan. depresif olarak söylemiyorum bunu. harbi her şey rutin. herkes über şeyler yaşayıp anlatırken, benim hayatımdaki en güzel şey ara sıra otobüs durağında gördüğüm manyak über kızlar oluyo. o da anlatılmıyo zaten. oha be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 yine bir ameliyat ile karşı karşıyayız :( geçen kış babamın femur boyun kısmında bir kırık oluştu. düşme sonucu.. şimdi yine bir ameliyata daha girecek.. bir sorun olmazsa inşallah 1,5sene sonra son bir ameliyata daha girecek... ondan sonra da bir sıkıntı olmazsa kurtuluyoruz bu dertten hayat boyu.. umarım bi sorun olmaz.. 2007 çok ağır geçti her yönü ile.. ve ben bıktım 2007'den üff off aman falan... kötü işler bunlar edit: al sana son bi kötü haber daha.. can dostum baskılardan ve artık yığılan yıkılan işlerden bıkmış.. "abi dikerim masterını da hocasını da!" diyip isyan bayrağını çekmiş.. hay ben.. lam. =( [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 13:42 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ov, geçmiş olsun dasaaa [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 08:44 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 IYKI DOGDUUUN CAAMIIIISS IYKI DOGDUUN CAMIIIISS IYKI DOGDUN IYKI DOGDUN MUTLU YILLAR SANAAAAĞ gunluk o buralara yazamasa da aslinda aramizda ^^ henuz bi nicki olmadigindan adina topic acmadim ama kismetse seneye iyki dogdun diyorum tekrar CYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 penth in mesajı dejavu etkisi yaptı günlük yatmadan önce değişiklik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Lan günlük benim it dana gibi olmuş. 2 dakka arabadan ilaç almaya gittim üstüme atladı devirdi beni =/. Çamur oldum lan hep. Bi de şey, eeee sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Hasta oldum günlük Nefret ediyorum hasta olmaktan pis sümüklü çocuklar gibi heryerim akıyor, her kemiğim ağrıyor ateşim de var öksürüp tıksırıyorum. Üstüne üstlük tonla da yapıcak şey var, iyileşmem lazım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 günlük ananı...Son 1 saattir aylar süren yalnızlığım çok sağlam bir kısmetle tarihe gömülmüş bulunuyor..ohh yazdım mutluyum.. gel gündüzlen gece olalım, gel gökyüzünde yıldız olalım, seninle mutlu yarınlara koşalıııım, gel beraber mesut olalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 olm günlük bi essay çıkartmışım aklın durur hehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 günlük bugün dirseğimi yaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 vaaaay gunluk duydunmu helaaaaaaaallll CthuLhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 oha saeros bildiin yaratk çıktı günlük..help us =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 kardelen ayşe kardelen ayşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 çok istiyorum ama yavaş olmalı biliyorum ama çok istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 lan olm bayramdandan kalan cikolatalar varmis bi paket acilmamis actim yarim kilo sütle erittim yedim kasim gozum oynuyo kesin seker falan gitti titriyorum cok pis değer mi? değdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 tanrı beni neden deniorr gunlukk..neden hep böyle oluorrr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 günlük bilmiyorum. bazen iyi niyet insana zarar veriyor. herkese her zaman yardım etmek doğru değil. veya ben abartıyorum. bilmiyorum günlük bilmiyorum. insanların iki yüzlü olduğunu düşünüyorum bazen günlük. özellikle konu sorumluluklar olduğu zaman bazı insanlar karşındaki insanı kullanmaya kalkıştığında iğreniyorum günlük. Canımı çok sıkıyor bunlar ey günlük. Ama çok takıyorum bunu da biliyorum ey günlük. Emeğe saygı konusunda fazla hassasım galiba. Ne olacak sonumuz? Ayrıca günlük başka sorunlar da var da şimdi hepsini dökmek iyi olmaz. Ama o konularda da ne yapsam ve ne etsem? günlük üff... dayanamadım günlük devam ediyorum. çok küçük şeylerden sorun çıkarmada üstüme olmadığını bilmiyorum günlük. ne sorunlar varken bunları sorun ettiğimin farkına varıp utanıyorum kendimden günlük. bunun dışında bir şeyleri de elime yüzüme bulaştırırım diye korkuyorum ve yaklaşamıyorum sonra pişman oluyorum. Hayat hep pişmanlıkları yaşadığımız bir yer olmamalı günlük. Ama korkuyorum bazen, kendime yeteri kadar güvenemiyorum günlük. Bu ciddi bir sorun mu? zannetmiyorum ama böyle giderse hayat = pişmanlıklar silsilesi olacak. neyse sustum ben. güle güle günlük. [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 22:42 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 şemsiye. ulan nihan, ahah. asfagfs. o değil de, paticik açılınca ilk attığım mesaj böyle çok mutlu şeyleri haber etse. ne süper olur. haseki almışım Osmanlı'da Caz'da. bakalım nasıl olcak nihaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 şemsettin abi rejidemisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Parmağım çok pis iltahap kaptı. Ders kasmam lazım. Ayrıca çok sinirliyim. Uyumamda lazım. Off. wow oynamayı keseli 3 hafta oldu. Mutluyum. Hiç aramıyom. Tekrar yazıyorum. SİNİRLİYİM. Ben yatıyorum. Selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Yalan söyledim. Yatmadım. Ama şimdi yatıyorum. Harbi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar