burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 günlük çok özledim. yalnız uyuyamam ki. korkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 günlük dota ya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 love comes again.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Günlük bayramda ailenin yanı yerine askerde olmak zormuş be : Askerde sevdiğinden ayrılmakta zormuş :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 kötüyüm be günlük. valla ... ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 günlük lan, gene benden ayrıldı. hayatım zindan oldu. geberip gitmek istiyorum artık amymun olduğuma mı yanayı yoksa yok olup gittiğime mi? yaşamak artık acı veriyor. parçalıyor beni. biri bitirsin acımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 gunluk gun gecmiyor i ih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 günlük küçükken hayalet avcıları çizgi filmindeki tekerlekli sandalyedeki karaktere aşık olmuştum, şimdi ise v'ye aşık oldum. çok fena bir durum günlük zira ben ben değilim çok pis sapıttım. oha ben çok kötü aşık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yarın 8.40 da ders var. 7 de kalmak zorundayım hep. yatakta ekonomi çalışıp bir yandan kahve içiyorum. sanırım sabahlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 günlük bünye 10'da 12'de uyanmaya alışmış, 7'de kalkınca beynim yarıldı lan, uykuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 günlük sabahın körü derse gitmekten nefret ediyorum, asamıyorum da dersleri. böhüe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Günlükçüm, şu üstteki babyfacee söyle, sabaha kadar ders çalışacağım, sonra uyumadan 9'da derse gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yarın sınavım var ve ben bir kez daha anladım ki ben okumak için yaratılmamışım alın beni evde oturtun uyutun bütün gün alın beni okuldan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bu sabah 8.15 vapurundaa onu gördüm kaşımdaa dizlerimi titrettim aşık oldum galibaa yakışıklı babam gibii aşık oldum anam gibii nerden çıktı bu adam beyaz atlı prens gibii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 cumartesi fiz101 sınavım var ama bi halt bilmiyorum.ayrıca kafam da basmıyo. tamamen 0 ım yani. ne yapıcam hiç bilmiyorum. gökten fizik kitabı inse ve kendiliğinden kafamın içine girse anca kurtarırım yani. ben üniversite istemiyorum yaa, liseye geri alın beni ühüh:( ne güzel kolaydı orda dersler:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Gel gel gel gel geri geri geriii, topla topla topla. Dur. Dön dön dön. Hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 karmakarışığım günlük, ne düşünsem bilmiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ehliyet kaptırmak çok kötü bi duygu. allah korusun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Kafam karışık. Gırarım. Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kf 1500 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 6 oldu günlük biri bana dur desin artık ama uyuyo herkes yok işte öyle biri:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ulan kafayı yicem artık. offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 gunluk dans etmeye ihtiyacim var kim demis aklimdan zorum var gglerim gozler onunde uzaklasip ortamzlardan kaçmaya ihtitacim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Çok boktan geçiyo günler günlük. Kötü şeyler yapabilecekmiş gibi hissediyorum kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Düşündüm seni, uçsuz bucaksız yolların ardında.. Hep oradaki hayalimdin, ferhatın şirine duyduğu aşkla.. Seni Seviyorum Ümran [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 18:57 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar