Durotan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 günlük, kendime bi uğraş buldum. çizgiroman çeviriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 günlük, depresyondayııım unutuullduuum aldatılmadııım. okulda canım çok sıkılıyor. takılacak bir fresh arkadaşım olmamasını geçtik yurt konusunda sıkıntılar boğuyor beni. keşke gün boyunca lecture olsa, akşam yurtta sadece uyusam. sabah kalkıp yine lecture olsa. vs. vs. vs. canım sıkılıyor moralim bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 sıkıldım lan günlük açılmadı lanet üniversite aksak ortamlara gene iş iş iş bunaldım günlük bana ortam bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 çok kötü. sinirlerim laçka oldu iyice. dokunsanız ağlarım o derece. ya şu yeni öğrenci olayını ne zaman atlatırım bilmyorum. yurttan nefret ediyorum şu anda. ama sonra ne olur bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 nedir benim bu çektiğim. pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 len günlük, sanırsam quiz yarın olcak lan. ya hiçbişi de anlamıorum napcam ben. ya bide koç ve sabancının ne kadar uzunmuş lan bilançoları. ayrıca pricewaterhousecoopers'a kafam girsin. oku oku bitmio raporları allahsızın. günlük ayrıca söyle o utopia'ya ben teknoloji sevdalısı bi insanım, elimle histogram çizmem, gerekirse sınavda yanıma laptop ve excel alırım. çizmicem lan. hamalmıyım ben ): günlük lan, iyiki yoğunum bu aralar. ders iş güç felan iyi oluyo. unutuyorum. tatil gelmesin lan sakın. hadi öptüm bebeeem seni. ne malsın lan günlük. eheh şaka lan tamam kızma. höt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 günlük yarın gece gidiyorum. bu son artık evet evet gidiyorum. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 all along the watchtower çalıyor lan her yerde! nereye gitsem all along the watchtower! dışarıda watchtower evde watchtower. çözemedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ginalye söyle günlük, ÇİZECEEK. budur bitti. yemek söyledim onu bekliyorum çok açım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 annem evde ne zamandır.. uzun bi zaman olsa gerek. annenin evde olması pek çok bakımdan harika olsa dahi belli bi süre sonra sıkıyor. insanın canı daha rahat olmak istiyor.. hele bi de uzuuun bi süre tek yaşadıysanız yeniden kavuşulan aile ortamı krallığınızın temelinden sarsılması anlamına geldiği için "nooluyoz lam!" dedirtiyor. kısaca çok fısss bi durumdan rahatasız olmaktayım. bir nevi yerfıstığı alerjisi gibi.. minicik yer fıstıkları, herkes yer ama birine dokunur ya.. aynı ayak işte, bana da aile ortamı hafif dokunuyor. ne yalan söyleyim, burada da (paticik) işler kesat.. gerçek hayat zati sıkıcı ve çok yoğun devam ederken buraya gireyim de iki kelam edeyim istiyorum.. ancak siyaset ve din yasaklandıktan sonra milletin üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi kimse karalamıyor hiç bişi... ben de yazamıyorum dolayısı ile.. gerçek hayat sıkıcı, işler sıkıcı, okul sıkıcı... ve şimdi internet sıkıcı! öeah. patlamak üzereyim! sonbahardan (her zamanki gibi) nefret ediyorum.. ölü ay, ölü bir ruh hali getiriyor sadece. geber sonbahar! emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ders bitene kadar bugün çok güzeldi. şu anda berbat. eve gitmek istiyorum. sanki yarın ders olmasa ölürlerdi. üffffffffffffffffffffffffffffffffffffff canım sıkılıyor. biri beni dürtsün de ağlayayım ya. valla midem bulanıyo doğru dürüst bişiler yiyemedim. amaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 günlük depresyonlardayım oha falan oluyorum paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 PS3 alamassam 2 ay içerisinde yakarım bu gezegeni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Çalismayi ögrenmeliyim,çalismayi ögrenmeliyim,çalismayi ögrenmeliyim...Buna ragmen yarin sözü kopardigim için seviniyorum,adam olmayacak benden.1 ay sonraki sinav sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 allahım bu odtü ömrümden ömür çalıyor çok zor geldi bana keşke ben hep öss çalışsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 günlük bugün de bitti lan. her perşembe olduğu gibi bu perşembe de işkenceydi benim için. tüm sayısal dersler bugüne toplanmış, beynim patladı yav. bide gidip alışveriş yaptım realden. öf. ayı gibi yoruldum ama yine de bu saate kadar mal mal bilgisayar başında oturuyorum. mal mal ebek. gidim yatim ben ya. kakam da var. onu yapim de öle yatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Haftayı kapadık. Yarın ders yok. Gerçi bugünde sadece bi saat vardı. Son sınıfta ders yokmuş resmen yaa. Sadece 4 ders. Olley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bana bişiler oluyo günlük. Nostaji gidiyoz. Eski fotolar karıştırılıyor. Bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 günlük, dün kardeşimi kucağımda gezdirirken sağ omzum incindi, en ufak harekette/zorlamada acımaya başlıyor, oley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 günlük ivy e kısmen katılıyorum odtü kısmı dışında tabii. evdeyim mutluyum huzurluyum. Yaşasın ev! lay lay lom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Günlük 3 aydır köpekler gibi çalışmam,feragat ettiğim herşey boşa gitti. Bugün sıçtım batırdım sınavdan. Giden geleceğime mi yanayım, vazgeçtiklerime mi üzüleyim. Kaybettiklerime mi yanayım? Bunalımdayım, ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Günlük uyumak istiyorum. Gözlerimi kapayayım, hep karanlık olsun. Kimse uyandırmasın,rahatsız edilmeyeyim. Off neden hep ben. Evet gideyim ve yorganı üzerime çekeyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Günlük gidiyorum artık bu şehirden.Hoşçakal geride kalan ailem,arklar.Merhaba sevgilim,dostlarım kendi hayatım. :) :):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 metin özerdoğan'a hastayım günlük . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 3 aydır köpek gibi çalıştım, 23 haziranda denize girdim en son, bütün yazımı havaalanına gömdüm, 28 eylül, sözleşmem bitti, çıktım. okuluma dönüyorum. kime ne lazımsa giydirdim, daha f&b müdürüyle konuşucam bunları. ispiyoncuyu ispiyonlamak ispiyon değildir. haktır. bezdirmesinler oradaki iyi insanları daha fazla. ha benim dememle mi? hayır tabi ki de, olsun. insan kaynakları sorumlusunu odadan kibarca kovdum çıkarken. yeteneksiz ve fazla uyanık 2 supervisorun bütün kirli çamaşırlarını ortaya döktüm. lazımdı ama. iyi insanların canını yakıyo iki yalaka. canlarına okuyo. şirinliklerini kendilerine saklasınlar. ben? kazandığım dostlarımı kar sayıyorum, çalışırken eğlendiğim harika anları, bütün fırlamalıklarımı:) hüzünlendim emokid oldum günlük. okula nası adapte olcam bakalım, hadi başlıyoruz, bana nefes almak haram sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar