darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 günlük lan bu sene okul süper 2gün okul 2gün staj(kışın iş olmuyo bütün gün çay kahve bilg başında oturuyon) 3günde evde yatcam,gezcem tozcam:))))))))) gerçi wep tasarımı kursu ve resim kursuna gitmeyi düşünüyorum zaman bol nede olsa:)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 of of. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 11:40 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 günlük, günün iyi haberi beybinden geldi. kutluyorum yavrum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 çok özledim günlük ya. çok. aptalca şeyler yapıp hayatımı bölücem zora koşucam yine o olcak. sb to stop me. sb to make me forget all about it. ingilizce yazasım geldi. karizma oldu tabi farkındayım. mesaiden geldim yorgunum zaten. 14 saat mi ne çalıştım çok şirin oldu. kafam güzel resmen afsda. tava daa kokteyline deee birinci yılına daa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 şarkı sözlerini fazla takmamak lazımmış günlük ya.. neler neler ya. anlatırım sana günlük bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Gene bir seçenekler zinciri, en ufak hata ve akabinde kelebek etkisi. Dogru hep zor olanidir. Ama başarili insanlar asla dogru yolu secmezler dimi gunluk. Peki ya, başarisizligi secmek ile dogru olani secmek ayni şeymidir ? yine ve yeniden kendini sinama vakti. Dostum bol şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 günlük okullar açılsa da bi amaç edinsem kendime be valla derslere vurucam kendimi, inek olucam. yetti. yarın da kaldığım derslere çalışmaya başlıyorum (bu sınırı geçti biraz, erteleyebilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 inanmadik, soyle saerosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 of mage'i de 70'ledim, daha heroiclere akıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 salaque salaque! SALAQUE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 genzel uyuyodum uyandım uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 sanki bu son şansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 her zaman olduğu gibi balkondan yine sesler geliyor. ben anlam veremiyorum tabii salak salak her gün aynı sesler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 günlük son 17 gün gecermi ya hos 1.5 ay gecti 17 gün niye gecmesin ama sıkıldım artık eski ortamlara akmak istiyorum sinemi istiyorum,içip içip kusmak istiyorum.takım elbise yerine t-shirt giymek istiyorum,taksim meydana gidip kız kesmek istiyorumü,arkadaslarla nevizadeye gidip para bayılmak istiyorum 2 ayın yorgunlugunu atmak istiyorum cok mu sey istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 hiç mutlu değilim günlük ailemle ipler tamamen koptu bundan sonra düzelmez artık bi tek annem vardı azda olsa beni anlayan oda anlamıyor artık.at gözlüklerini takmışlar sadece onların düşüncesi doğru sadece herşeyi onlar biliyor.. benim hayatımda benden fazla söz sahibi olmalarına nefret ediyorum. sırf kendi istemedikleri şey için sırf kendileri mutlu olmak için beni mutsuzluğa hapsediyolar kendilerince beni koruyolar,ilerde mutsuz olmamak içinmiş.:HAH. kimi kimden koruyosunuz ya siz böyle yapark beni çokmu mutlu edicenizi zannediyosunuz. nerden biliyosunuz mutsuz olucamı? olucam varsada olur sizmi engelliceksiniz? bikere olsun beni az da olsa anlamaya çalışsaydınız bugün bu noktada olmazdık ama artık çok geç üzgünüm ama beni gittikçe kaybediyosunuz:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 biri bizi gozetliyor gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Günlük gittim götürdüm hoparlörleri. Adamlar değiştirmek için 2-3 hafta geçecegini söylediler. Allah sizin belanızı versin bakışınadan sonra gittim hoparlör fiyatına kulaklık aldım. *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 gözlerm ağrıyo günlük uykusuzum:S bütü gün pc başında mahvoluyolar bide:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 GUNLUK BU WARHAMMER SERVERI NIYE KAPALI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Let them say that i live-d in a time of assholes !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 günlük, gümüşsuyu'nda ev tutuldu. heleloy tey tey hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bi insan bi insanin yerine yasayabilir mi lan!? oluyor valla olm lan ='/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 hmm computational biology için master seviyesinde istenen dersleri ben çoktan tamamlamışım d: daha 2 senem var ama acaba bi kere daha mı alsam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 oh süper süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 olm günlük yetişmiycek galiba bu çeviri. Mal gibi sözleşme imzaladım bide heh. Neyse artık ödiycez cezasını. Yargılamasalar bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar