Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aha biri patide sormuştu konuyu bulamadım:

buzluktan az önce bir şişe şarap çıkardım. açıp bir yudum içtim sıvı haldeyken sonra 5 saniye içersinde dondu.
Mesaj tarihi:
gunluk bugun 110.000 kisi cocuklar gibi sendik, notre damein eline verdik, topu. cocuklar gibi de degildik aslinda, ya da baya buyuk cocuklar gibiydik, sesim kisildi, bacaklarim agriyo.
Mesaj tarihi:
üşüyorum günlük.
sebepsiz mutluyum ölcem lan.
kaç gündür bi güleçlik bi şey.
aslında olimposa gitcektik bugün ama annemlerden yüz yılın satışını yedim.
onlar sparta yollarnda, ben de kuzene gidiyim bari.
küss müchh.
Mesaj tarihi:
antalyadayım yağmur yağdı süper,telekomla sorunum yok netim şahane.mc donalds dan menü söyledim domuz gibi tıkınıyorum.işte hayat bu.asosyaller gibi bilgisayar oynamak ve yanında fast food yemek...

me luv ya
Mesaj tarihi:
günnük hayatım makale okumakla geçiyor. kitap okumuyorum falan diyorum ama... benim yaratıcılığımı bir şekilde geliştirmeye devam etmem lazım. planescape oyunu mu açsam acaba
Mesaj tarihi:
günlük sıkıldım yaf.sevgilimden uzakta geçmiyor günler:( 20gün kadı kavuşmamıza.çok özledm yaaa:'( birazdan arıcak beni.selamını söliim mi le?neyse ii geceler cnm.öptm çok çok
Mesaj tarihi:
Hey there !

Bugun gene bir arşiv cd olayina girdim, tozlu raflardan nilüfer albümlerim indi, güzel bir liste yaptim, sabahin 5'inde ( tr için +1 ) dinlerken, uzun bir süre sonra duygulandim. Nilüfer'e ve Nilüfer sevenlere teşekkür ediyorum.

Sezen Aksu'ya da Nilüfer'i bize kazandirdigi için ( oyleydi galiba, olmayadabilir ) sonsuz teşekkürler.

Delilik biliyorum, senle olmak delilik. ( kavak yelleri )

Olur mu olur mu sensiz olur mu ? Senden nasil vazgeçerim. ( Olur mu olur mu )

Sorma nerde işik saçan gözler, seninle yaşanan mutlu günler, simdi hepsi eski bir hatira, olmaz olsun, kayboldular birer birer.. Olmaz olsun gokyuzunden indirdigin yildizlar. olmaz olsun gun dogmadan getirdigin sabahlar, olmaz olsun yeter artik dinledigim yalanlar.. (olmaz olsun)

ve daaa bir cooouuu.. Hll, nilüfer seni seviorm. : )

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 06:16 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Günlük 21.00 otobüsüyle Bodrum'a gidiyorum, sonunda biraz dinlenebileceğim, Selamon ile ne kadar dinlenilir bilmiyorum ama deneyeceğim en azından =)

Hadi eyv.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...