ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: günlük, belki benim kağıt param bir şekilde döne dolaşa onun cebine girmiştir. olamaz mı? olabilir. eylül akşamı, güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Aha biri patide sormuştu konuyu bulamadım: buzluktan az önce bir şişe şarap çıkardım. açıp bir yudum içtim sıvı haldeyken sonra 5 saniye içersinde dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gunluk bugun 110.000 kisi cocuklar gibi sendik, notre damein eline verdik, topu. cocuklar gibi de degildik aslinda, ya da baya buyuk cocuklar gibiydik, sesim kisildi, bacaklarim agriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 üşüyorum günlük. sebepsiz mutluyum ölcem lan. kaç gündür bi güleçlik bi şey. aslında olimposa gitcektik bugün ama annemlerden yüz yılın satışını yedim. onlar sparta yollarnda, ben de kuzene gidiyim bari. küss müchh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Sevgili günlük, Bugün yaşadığım en güzel veya en kötü gün olacak. Hiç yaşamasam olmaz mı ? Thx By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 günlük, sürekli tarihleri karıştırıyorum. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Telekom beni kanser etti günlük, acı çekiyorum sabahtan beri =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 antalyadayım yağmur yağdı süper,telekomla sorunum yok netim şahane.mc donalds dan menü söyledim domuz gibi tıkınıyorum.işte hayat bu.asosyaller gibi bilgisayar oynamak ve yanında fast food yemek... me luv ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 günnük hayatım makale okumakla geçiyor. kitap okumuyorum falan diyorum ama... benim yaratıcılığımı bir şekilde geliştirmeye devam etmem lazım. planescape oyunu mu açsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 tanrım sanırım mükemmel bir makale buldum, böyle binlerce düğümü çözmüş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 günlük sıkıldım yaf.sevgilimden uzakta geçmiyor günler:( 20gün kadı kavuşmamıza.çok özledm yaaa:'( birazdan arıcak beni.selamını söliim mi le?neyse ii geceler cnm.öptm çok çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 günlük, aynı anda aynı sessiz geceye doğru "içim sıkılıyor" demişizdir. olamaz mı? olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 evet o_o EVET O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hayır bee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Her kadın kendi ağacını tanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 5 saat sonra uyanıp nefret ettiğim dandik evrak işleriyle uraşcağımı bilmek günün en sevdiğim tarafı olan uykumu bölcek olması hayata küstürüyor beni : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Hey there ! Bugun gene bir arşiv cd olayina girdim, tozlu raflardan nilüfer albümlerim indi, güzel bir liste yaptim, sabahin 5'inde ( tr için +1 ) dinlerken, uzun bir süre sonra duygulandim. Nilüfer'e ve Nilüfer sevenlere teşekkür ediyorum. Sezen Aksu'ya da Nilüfer'i bize kazandirdigi için ( oyleydi galiba, olmayadabilir ) sonsuz teşekkürler. Delilik biliyorum, senle olmak delilik. ( kavak yelleri ) Olur mu olur mu sensiz olur mu ? Senden nasil vazgeçerim. ( Olur mu olur mu ) Sorma nerde işik saçan gözler, seninle yaşanan mutlu günler, simdi hepsi eski bir hatira, olmaz olsun, kayboldular birer birer.. Olmaz olsun gokyuzunden indirdigin yildizlar. olmaz olsun gun dogmadan getirdigin sabahlar, olmaz olsun yeter artik dinledigim yalanlar.. (olmaz olsun) ve daaa bir cooouuu.. Hll, nilüfer seni seviorm. : ) [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 06:16 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Günaydın günlük, bugün anlamadığım bir şekilde erken kalktım... hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Günlük dün 2 kere voltaj düştü çıktı, hoparlörler patladı. Müzik falan dinleyemiyorum pc'de hiçbirşey zevk vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 itü allah senin belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 LANET OLSUN DOSTUM BOYNUM TUTULMUŞ YENI YENI AÇILIYOR SIMDI DUŞ ALICAM GÜN YENI BASLIYOR DOSTUUUUUM UUUUU BABY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yarın ders seçimleri var okula gitcem sevgilimde gelcek 2haftadır görmüyodum keratayı özlemişim baya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 not fair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 günlük naber lan evimde son gecem günlük gurbet ellere gidiyorum karadenizden uzak milenyumdan uzak bekle beni eskişehir ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Günlük 21.00 otobüsüyle Bodrum'a gidiyorum, sonunda biraz dinlenebileceğim, Selamon ile ne kadar dinlenilir bilmiyorum ama deneyeceğim en azından =) Hadi eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar