Asgard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 günlük öğrendimki bu insanın yaptıgı sey yeni deilmis benden once birkac kisiye aynı seyi yapmıs okullar acılsında bir okuluna ugrayayım,bana bıraktım demisti bakalım bırakmısmı gercekten [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 13:54 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 günlük, işte döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 günlük tool acısı evlat acısı gibi koydu bünyeme. zamanında bilet almayan kafamı hedeliyim. gerçi istanbulda olsam hala şans vardı ama değilim. of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 günlük, duyduğuma göre tool bi daha buralara gelmicekmiş. sonmuş. :şeytani kahkaha smileyi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yapmayın etmeyin=( yastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: aslındane olduğunu tambılmedığın bı programa interfacemı hazırladın? Hatta nod32 felsefesini benimsedim arayüzde, "ne kadar küçük o kadar şirin" hehe. Bu ana yüzü tabi içersi de var. Logoyu da ben yaptım, kendi programına logo yapabilmek güzel birşey hehe. Renkleri sonra değiştireceğim tabi griyi maviyi falan da ne renk yapsam karar veremedim şimdilik. [spo] [/spo] [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 02:21 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ehah.. ben de bi ara "dolgu duvar hedeleyici" programımı koyayım.. ama iconu "bruce lee".. update:hastalık tam gaz devam.. zati 2-3gün daha süründürür beni + hocalarım gazı almış durumda "seminerler yapalım yurt çapında! kitapları da hızlıca yazarsınız zaten bi sene içerisinde" şeklinde roket yakıtı çekmiş gibiler.. ben ise süt görmüş ayran budalası gibi aptal aptal bakıyorum olan bitene.. artık noolursa.. her neyse öncelikle; gay aşıklar.. bunlar bildiğin gay yaradılışlı erkekler. kızlar ne derse yapan kişiliksiz kaniş köpekleri. sefgililerini her bir yere götüren, sefgilisi "ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya çıkıcam, berg, ayşe ile metin, sevgi ile tamer" dediğinde BERG KİM ULAN! bile demeden kızı yollayan ve hatta üstüne "paran var mı hayatım?" diye soran mallar. kız buna "ilişkimiz artık tad vermiyor, ben sıkıldım ayrılmalıyız" dediğinde "ama abi ben ne yapmıştım ki" diye hayıflanan ve ağlayan -e zaten default ağlak olan- dert küpleri.. sevmiyorum lan sizi! sizin yüzünüzden bana aptal isteklerle gelen kızları da kafalarından tutup çevirmek suretiyle etkisiz hale getiriyorum. sırf sizin gayliğiniz ve "ana hatuun buldum lam kaçırmayım.. heeey eve geldi şimdi ona heyecanlı görünmeliyim! Dur terlikleri ile gazetesini de vereyim" tandanslı yaklaşımınız ve alıştırmanız yüzünden bizden de bunları bekliyorlar.. ve babayı alıyorlar tabii.. mal oğlanlar ve mal kızlar aslında magazin oğlanlar ve magazin kızlar demek daha doğru olabilir tabii. kızın biri bugün konuşuyor trafik içerisinde sıkıştığımızda.. "izmir'e gittim geçen. etrafta nasıl eski arabalar var! hepsi eski, sanki geçmişe gittim. o kadar berbat bi yer! istanbulda ise en eski araba 98modeldir. biz çok daha çağdaşız. izmir de büyükşehir ama o kadar gelişmiş değil" tebrik ediyorum ve 88veriyorum sana.. bu IQ'nun tahmini değeri.. otur sıfır! diğer yandan bana sabahtan akşama kadar "seda sayan hakkında" gereksiz bilgiler veren mal oğlan, malak oğlan.. malsın! kısa ve öz.. direk malsın.. "pakize suda ile hede hödö'nün (bilmiyom adımı.. begüm kübik gibi bişi işte) programı esnasında akrep getirmiş biri yemek için (nooluyo lam!) o yemeye hazırlanırken kavanozu yere düşürmüş ve her yanı akrep sarmış!" bilgisini veren magazin manyağı hanım.. ÖEAH! televizyonda haber esnasında pahalılıktan dert yanan kadın için "amaaan bi önlük 20ytl imiş.. bunlar niye ağlıyor ki? ahahha istersen adam sana para versin önlük için" diye akla zarar bir cümle kuran ve bu sene ramazan ile okulların açılışının üstüste geldiğinin de asgari ücretlerinde farkında olmayan sevgili arkadaşım.. allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin! seni de etmesin.. inşallah.. yoksa sen kaldıramazsın.. senin parfüme harcadığın para ile millet bi ay ev geçindiriyor! töbe töbe.. havalı kornalar "abi geçen gün acaiip bi yemek yedik hatunla.. var ya içki falan 200geldi adam başı" insancıkları.. yanarak can verin siz de.. ağlak osmanlar ota ve boka ağlayan official damgalı ağlak osmanlar.. lafım size. ulan size loto çıksa "şimdi bunun stresine mi gireceğiz" diye ağlarsınız siz olm.. öle ağlaksınız. gıcık yapıyorsunuz bende! bunların üst versiyonları yalancı sencil ağlaklık metodunu hatmetmişlerdir. bir nevi dilencilerin ağlaması gibi.. ama sen bişi söyleyince ağlarlar.. +abi yok önemli bişi değil.. farenjit işte. bende senede 2-3 kere yapar -owww! +baba.. ee.. geçer.. -..yaa çok kötü zamana denk gelmiş amaaa +olur öle.. bi dahakine boş zamana randevu yazarım ehhaahhah -çok ağrı yapıyordur şimdi +ee.. yoo.. gıcık var sadece.. -off çok gıcık yapıyorduuur +off hem de nası! feci gıcık yapıyorsun! pardon yapıyordur. e yok yapıyor.. evet.. sakin.. ağlamadan anlatın derdinizi ve ağlamayın millete. uykum geldi çok.. daha sonra devam ederim. ancak içimde biriktirdiğim kini kusmak iyi geldi doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 senin ruhunu saeros ele geçirmiş SAEROS ÇIK DIŞARI! ÇIKZİEEE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 saeros? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 eli klavyeye değdi mi hikaye yazmadan mesajı bitirmeyen bir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bişi yazıcaksan adam gibi etraflıca yazmak lazım. yoksa bulaşmamalı zaten. ha bi de kolayca okunmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sevgili günlük; geçmiş olasıca dasaa gay aşıklar kavramını kavrayamamış (gerçi allah kavratmasın ama o ayrı bi mevzu) asıl olay şudur ki bu çiftin iki üyesi de gaydir ve birbirleriyle diğer bütün çiftler gibi öpüşür koklaşırlar. Estetik olarak son derece başarısız bir görüntüdür, insanın kaçası gelir ortamdan. Ama acı acı düşünür insan ben aşkı bulamadım onlar bulmuş, ozman benden daha şanslılar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ehah... burda yazar "aşırı yumuşak yaratılışlı, yumuşak huylu ve yönlendirilmeye açık" erkekleri kırıtarak yürüyen gaylere benzetiyor ve dolayısı ile bu erkeklere 'gay aşıklar' yakıştırması yapıyor.. aslında kuzen ile yaptığımız bi yakıştırma idi ve sonrasında bööle kaldı.. "okan mı boşver abi gay aşık o, halı saha maçına bile gelirken izin istiyo mal" gibi örnek cümle içerisinde kullanabiliriz (herif harbiden de kız arkadaşından izin istemektedir! gay işte..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 tabanlarım agrıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Doktorun verdiği ilaçlarda uyku yapıo günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 uLan be komsu olucak gerizekali.. Kaç kere gelicem kapina senin, ben biktim sen bikmadin. İdiot cinli seni, kapat su muzigi artik, sinavim var dedik dimi ? Ne kadar gereksizsiniz siz sarilar yaa, zaten anlatana kadar yuvarlanmadik yer birakmiyoruz. Ne ingilizce var ne bi hollandaca, almanca bile kastim be sana sirf anla die, o da olmadi, kendim kapatim, gecenin 3un de manyakmisin geri acarsin ? geLiyim mi ben simdi oraya, sokuyum mu o sari kafani o hoparlore! ! Ne insanlar var ya, saygi biraz kardeşim saygi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 adama diyorum ki, çarşambaları provam var sabaha alır mısınız shiftimi. alıyo. ondan sonra ilk provamda beni mesaiye bırakıyo. şimdi bu müdür mal değil de nedir?çarşamba gübü tavın birinci yıl kutlamalarının tek bayanı ben olacak mıyım?yoksa turgay bey hatasını kabul edecek mi? az soraaa. nefret ediyorum ayrıca havayolu personelinden. ULAAAAAAAAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 günlük 3 tane minik tost yaptım. şimdilik onlara izel çelik ercan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 çi köfte sandiviçi yaptım -_- allahım adanalı insanların yaptığı çi köfteler... cizıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ekieki [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 20:27 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ulan bugün feci acı çekiyorum.. (fiziksel lam fiziksel!) ARGH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 günlük, belki benim kağıt param bir şekilde döne dolaşa onun cebine girmiştir. olamaz mı? olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kış geldi ayaklarım üşüyo artık yaşasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ay günlük benim de ayaklarım üşüdü. anaa gelmiş kış harbiden. battaniye aldım üstüme. halleyim de var 10lu pakette. lost izliom. nie bu kadar geç başladım bu diziye ben? neyse olsun. böyle de güzel. bi de how i met your mother başlasın tam süper olcak. olum vbade binbir emek ders programı generator hazırladım. ake meğer varmış muadili sitede. olsun napim. ders yok iş yok güç yok. sadece yarın oryantasyon için tiyatro hedesi var. aman doğaçlama yaparım zaten salla. lan 5 litrelik de suyum var. abav iç iç bitmez. bi de tırstım vala demin. o kadar saat oldu nerde bu diye. dünyanın binbir türlü hali var kardeşim alala. makinaya sayısal oynatmıcam bidaa. 2 bile tutturamadı. hey allam ne hanzo makina. günlük ben yine kolaya dadandım kötü oldu lan bu. bağımlımıyım neyim? olsun lan. hayatta bağlanılcak bişiler lazım. yoksa çok sorguluyosun bok oluyo hayat. steryotipikal düşüncelerim olsa, negzel saplansam onlara. tralallalaaalaaaaaa neyse dönim ben dizime. ayovyuvanbilkentfetepe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sadece şortla oturuyorum yaşasın kış :p evi ısıtan bir gereçte yok hatta camı falan da açtım o_o [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:26 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar