dory Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 gunluk OF k by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sanırım kendimi moda sokmak için kasıyorum. 'ay illa bişeyler üzmeli beni' tarzından takılan biride değilim,ama anılarda bırakmıyorki peşini kardesim..Evin her yeri onunla doluyken unutmak olmuyor. Annem yaşaman lazım herseyi derdi,olgunlastırır insanı böyle seyler falan,ama kaptırma kendini! dedi son sözünde.her zamanki gibi dinlemedim.her zamanki gibi cezasını cekiyorum. Eh,ne yaparsan kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 günlük, inanılmaz açım. yorgunum ve uykum var. dah ane olsun ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 günlük güneş bulutların arkasındaydı ne güzel gene açıldı şimdi hava :/ sonbahar, kış filan gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 günlük dün çok içtim, kafam mck gibi bişey şuan ölüorum galba. yemek yemem lazım acil bi de. öle sıradan bi gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bi ton iş var g.k günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 özledim-özlemedim-sadece sesini duymak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 i thought that you were wise, but you were otherwise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 anca uyandım gnlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ne güzel lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 günnük sarhoş olmak istiyorum ben.. 3 tane bira aldım onları içicem bi b.k olmıcak ama olmasını istiyorum.. of ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 o pis adam beni şikayet etmiş ya -_- moralim bozuldu -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 günlük canım kadayıf üzerine sade dondurma çekti nasıl ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 istanbul'a dönüp para kazanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 günlük... harbi harbi resmen ben uyumuyorum lan bu ne böyle -_- günde 3 saat uykuyla hayat mı geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 burnum akıyo günlük hasta oldum gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 yorgunum ya yoruyo beni herşey. yok hayır işin kötüsü bu böyle devam edicek ya alışmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Canım sıkılıyor. Hem de çok fazla.. Ne zorum vardı da sabahın 5.30'unda kalktım hala anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 dün izinliydim aşkımla beraberdik günlük=) çok güzeldi tiyatro sınavına gircek aşkım kazanırsada devlet tiyatrosunda çalışmaya başlicak:) sezon bitsin okullar açılsın zaman kalırsa bende girerim:) ama yemek kursuna gitmem lazım yemek yapmayı öğrenmek istiyorum ve resim kursunada gitmek istiyorum... off neyse bakcaz bakalım seçicez bişiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 o deil de yemek kursunu bende istiyorum. bide dans.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bende dans kursunu istiyorum özellikle TANGO:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 tango bana biraz uzak gibi. azıcık şişmanım. :p böyle bi garip görünürüm herhalde ama görücez =) bende benimkiyle başlicam kursa 1 ay sonra. yemek kursuna tek gidicem. ev yemeklerini ben yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 nerde oturuon beraber gideriz yemek kursuna bursadaysan eğer:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 günlük moleküler modelleme labının bir de boğaz manzarası olsa tam olcak hehe :p [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar