Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 günlük rasyonelizmin labı olur mu deme, bal gibi de olur hem de 6 bilgisayarlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 günlük özel sektörün icine sıciim.parayla rezil olmak hemde 6 ay boyunca. yarın gidip hoplatıcam orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 günlük. çok. mutluyum... ehieyy <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 o zaman kopak mı la cansın? ELLA ELLA EE EEE EEEE. hepsi de çalarım sana UVAUVAYVAA diye. nassı? o değil de bi yandan da bee üzüntü verici şeyler duyup üzülüyorum hoş değil. bugünkü burcumu okuyayım bari ben bakalım yıldızlar ne diyo, afsdafs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yeniden bir rakıyla başbaşayım günlükçüm. hadi bakalım, afiyet olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 olm aşık olmuşum lan ben. eyvah. bi de rakı var. tripten tribe akıyorum. yok lan aşık değilimdir. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 biir adım geride uzlaşştıık çünkü ortalama bir aşşktııık şiddetiii vasatın altındaaaa zora gelince kaçtıııııık ehehe bu şarkı tüm sevenlere gitsin. şarkıyı sevenlere. mhehehe çok kötüyüm d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 baydı bugün. canım çok sıkılıyor. gitmek istiyorum buralardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 maksat kafalar rahat olsun be günlük. kafan güzel, her şey güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 lan günlük özlemişim lan memleketimi. eskişehir gibisi yok valla çok değişmiş lan ama. taşhan döner'in olduğu yere eyçesbisi açmışlar. her yerde inek var. tramvay işi alengirli olmuş. metro gibi biletle istasyona girion falan eheh fedeynen oturduk bugün tavla oynadık. adam beni paso mars etti ama balına aldım iki oyunu da (: donas yedik lan. acaip özlemişim donası. sonra dynun ve demorah geldi. oturduk okey oynadık. fatihle esra bizi fena yendi. nargile içtik. fatihin nargilesi yanmış mısır gibi kokuodu nası oldu çözemedik. bu arada dinanla olan ex-aşkımızı öğrendi esra sdfsdg sonra dinan ben fatih pileysıteyşına gittik. kızılcıklıya açılmış bi yer güzeldi baya. biz fatihle pes6 oynadık. dinan da güldürdü bizi. bi de çakma freşa içti (: ulan günlük sıkılmıştım antalya'dan. iyi ki gelmişim lan. burdan da bi istanbul yaptım mı ohh. mis valla. hadi uyucam artık yaladım seni seksi günlüğüm benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 günlük 20 tane bepanten pastil yedikten sonra anladım ki karnım acıkmış ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Günlük ya hani beni arayacaktı:.( [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 15:02 tarihinde, demorah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bulgurları ayıklamadan bulgur pilavı yaptım günlük , taş maş cıkmadı tabak tabak yememe rağmen. 10 elimde 10 marifet günlük.. (ne dedim ben sdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 günlük, istanbula gidiyorum yarın sabah . çok mutluyum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 akşam için hazırlık yapmaktayım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 canım çekti günlük herkes bi yerlere gidior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Günlük, Bu ülkeden bir cacık olmaz. Bunu Başkenti'min rezil halini görünce anladım. Allah bana ve milletime akıl fikir versin... Amin günlük... [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 20:16 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 günnük, kusana kadar içtim. bunu yaptığım zaman kendimden de sevgilimden de dünyadan da nefret ediyorum. artık alkolden uzak durucam, yemin ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 günlük omuzdan çelik tel soktular arkadan çıktı acıyor =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 gnlük dükkanda geberdim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 of günlük napıcaz lan. istanbul'a dönsek sakal, eskişeer'de kalsak bıyık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bu gün eski sevgilimle msn de konuştum günlük. Kendisi ile aynı şehirdeyiz ama 4 aydır yüzünü göremiyorum. Kamerada ona geçen sene bu sıralar verdiğim çiçek demetini tutuyordu elinde. Ne bilim öyle bir içim fena oldu. Neden diye sordum kendime bol bol, nasıl olsa nedenlerin bir önemi yok artık dedim ve salaldım gitti. Seviyorum lan, olay bu. Kaç ay oldu ama yok abi çıkartamıyorum içimden. Aptal aptal sırıtıyor ve içimdeki tüm kin birden yok oluyor. Zaten Kpss yide kazanamamış. Salak karı, o kadar dedim üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 günlük networking dersinde üç haftadır o kadar çok defa partitioning yaptımki artık rüyalarıma girmeye başladı gdisk komutları. gdisk 1 /cre /pri /q /for delirecem lan bigün sınıfa testereyle girip hardiski öyle parçalayacağım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Günlük, 2.30'da yattım 10.00'da kalktım, evet başardım. Biraz daha uğraşırsam normal bir insan olabileceğim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş Bitmiyo lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar