Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 günlük, eskişeer süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 oluyo oluyo evet oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 günlük, yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sabahtan beri bilgisayarın başındayım günlük senin kıçın yok anlamazsın. yatmak istiyorum hiç içimden gelmiyor sen uyumazsın. Edit: imla hatası [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 02:12 tarihinde, ravendark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 günlük lan babamın parası kalmamış, haliyle ben de fakir kaldım. hem de sevgilimin doğum gününe 20, birinci yılımıza 26 gün kala. lan cebimde bir miktar para var, şimdi onunla kızı alıp tatile mi gitsem, yoksam nolur nolmaz diye önemli günlere mi saklasam, yoksa tüm paramla iddaa oynayıp köşeyi mi dönsem? lan evet aslında son fikir şimdi aklıma geldi çok iyiymiş.. hmm yok günlük yok günleri birleştirme gibi bi durum iki über olay çünkü ayrıca benim de doğum günüm 1 ay sonra olduğu için ben zararlı çıkarım birleştirirsek :p şaka maka napçam ben günlük ya babamlar şimdi bi ev satıo da ev kendini sattırmıyor, en son yaşlı kadının biri tam alacaktı hastalandı hala hastanedeymiş.. o satılsa amma rahatlıcaz he. yazık bana günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 günlük lan babamın parası kalmamış, haliyle ben de fakir kaldım. hem de sevgilimin doğum gününe 20, birinci yılımıza 26 gün kala. lan cebimde bir miktar para var, şimdi onunla kızı alıp tatile mi gitsem, yoksam nolur nolmaz diye önemli günlere mi saklasam, yoksa tüm paramla iddaa oynayıp köşeyi mi dönsem? lan evet aslında son fikir şimdi aklıma geldi çok iyiymiş.. hmm yok günlük yok günleri birleştirme gibi bi durum iki über olay çünkü ayrıca benim de doğum günüm 1 ay sonra olduğu için ben zararlı çıkarım birleştirirsek :p şaka maka napçam ben günlük ya babamlar şimdi bi ev satıo da ev kendini sattırmıyor, en son yaşlı kadının biri tam alacaktı hastalandı hala hastanedeymiş.. o satılsa amma rahatlıcaz he. yazık bana günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 paranla kızın d.gününe hediye al 1.yılınız için fotolarınızdan oluşan bi cd yap güzel bişeyler yaz hediye alma yani ya da fotoları tab ettir albüm yap güzel bişeyler yaz tatil işini de araya sıkıştırma zamanı gelir elbet nasıl fikir ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ivy iyi hoş diyorsun aslında da fotoğraflarımızdan + msn konuşmalarımızdan oluşan bi cd yi geçen aylardan birinde hediye olarak şaapmıştım ayrıca fotoğrafları tab ettirip 6. ay hediyesi olarak albümle vermiştim zaten :D böyle de talihsizim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yarın bana çeşme yolları göründü. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 günlük ; bu ne biçim aşk, pazar sabahı 6 da kalkmaya bile razı oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Günlük, Bak patide herkes kız arkadaş yapmış. Bense elimdekinin değerini bilmiyorum.Al sonra aylarca boş dolan.Arada aklına gelsin,üzül. Şimdi hastayım bir de üzerine. Ölcek gibiyim ya. Boğazım tamamen tıkandı. Ne nefes alabiliyorum, ne de yutkunabiliyorum. Neden hep ben? Köpek gibi de ders çalışmam lazım. İsyan değil de, Ne bileyim hep bende patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 günlük freeware bilim adamlarını seviyorum ben de büyüyünce freeware olcam lanet olsun bilim kapitalizmi :p ne güzel şeyler yapıyolar hem de on basar şirketlerin programlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 süper geçiyor günlerim günlük stressiz hayat gibisi yok sürekli alışveriş gezmece tozmaca gitmek istemiyorum burdan keşke hep böyle kalsa hayat yarın da ehliyet kursum başlıyor yarın sabah gidem de ben suçsuzum polis amca diyem alam sabıka şeysimi oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 günlük ella ella ee ee ee under my zigaretta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 günlük aklı olan evde mutlu olmayı bilsin. antalya gibi şehrin ben... dicem de her yer sıcak. hiç değilse burda deniz var. ayrıca 3 yıl önce bi trcell hat aldım 5 yıldır açılmadı. [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 19:12 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ev taşıdık çok yorgunum günlük. 8. katta oturup başka binadan 13. kafa geçen aklımı !%@+^+&. Klavyede tuşlara zor basıyom. Kollarım acıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1794844. geleneksel bira şenliği başladı günlük. 12 tane falan var rahat. kafam bugün de rahat. kurtadık bugünü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 berbere gittim(kuaför diyeceksin hayvan!) saçlarımı kestirdim biraz.. barbar gibi gezmekten kuruldum! yoksa evde aynada yansımamı görünce wuu-huuu chewbacca! diyip seviniyordum ve kendimi han solo gibi hissediyordum! neyse meğersem o dev uzay maymunumsusu benmişim.. şimdi ise luke skywalker gibi oldum! saç kesimi şeysi bakımından yani.. yok o kadar kötü değil! ama han solo saç modeli de değil.. darth vader.. ee.. şey.. yok o da değil.. evet evet.. böle bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 öğrenim kredisine başvurdum çıkar heralde çıkar demi günlük çıkar de lan çıkar de deseneeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 çikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 |:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 hata hem bendeydi hem onda.ama öncelikle bende.ders aldım artık daha dikkatli olucam.tabi aynı hatayı bidaha yapmamaya çalışıcam.ama hepsi başkaları yüzünden... limitleri ilk defa bukadar çok zorladım bugün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sonunda izleyebildim. evet günlük, bugün eternal sunshine of the spotless mind'ı izleyebildim. ve anladım ki söyledikleri kadar varmış, gerçekten çok sağlam bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar