Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 günlük bi proje fikrim daha geldi onu da not ettim. algoritma analizi dersi aldıktan sonra ona da el atarım. ama önce biraz shell amcamızın makalesini kitabını falan da bulup okumam lazım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 günlük uyuyamadım yine sanırım bu düşünceler hayatım boyunca benle olucak:( [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:10 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 günlük bugun ne mi oldu? sıcağk başıma vurdu a... allah cezanı versin günlük.çok sıcak. uykumda var. ayrıca sıkılıyorum. yatamam bide işler bekler. güğnlük a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bedene aşık olmak. garip bi halde dumanlı düşünceler tütüyor kafamdan. teni sevmek, vücuda aşık olmak. iyi, hoş güzel, o la la, pekala da yaş aldı başını gidiyor lam. ben hala bedene değer verip, ten alıyorum karşılığında, önem vermediğim geçici bir sıcaklık yanımda.. o ekstra sıcaklık var ya, bu havada pişiriyor diye attım valla kendimi odaya.. ne biliim işte, millet 3-5senelik birlikteliklerle değerlendirsin hayatı... ben ööle mal mal olaylara dalayım hala. sanki bi yere varıcakmışım gibi, bu yoldan ilerlemeye devam ediyorum. afferin bana.. o değilde.. saçlar uzamış lam! sırtıma değiyor gıdıklıyor manyak kabarık keratin uzantıları! bi berbere gideyim bi ara.. bi de sakalları mı alsam ne yapsam.. ehehe sorunlar giderek yaklaşıyor.. farkında mısınız? her gün yeni bir sorun doğuyor güneşle birlikte. büyüme prosedürü bu işte! akıp giden her saniyenin daha da yaklaştırdığı "yeni hayatın zorlukları" ile savaşmak için OK'e basınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 günlük arkada yatan küçük kuzeni iplemeden içiyorum sigaramı. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yazık cocuga cam ac bari :) kardesim icerdeki odada yatiyo, ben de iciyorum kolami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 günlük bu seferki sigaramı camı da açaraktan içiyorum. baskı altındayken içmeyi çok özlemişim. ha ayrıca sıkıldım. ve 20 saat uyumuş olmam sebebiyle UYKUM YOK YİNE :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 evvet şişenin dibi görülüyor buradan da, annem de yarın benim dibimi kullanacak. yazık aldığı şişeden bi tek içebildi. nese yarın düşünürüm onu. du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ben de çok aykırı bi şekilde biskrem - dolgulu çubuk ve antepfıstıklı sütlü çikolata yedim günlük. hayatım karmaşa içinde. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 günlük, her gün helme saerosun hayatının karmaşa içersinde olması için dua ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 günlük, sırf çikolatamı paylaşmadım diye neler yapıyor insanlar. tıpkı bir kabak gibi alelade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Günlük, helme her gün saeros çikolatasının yarısını yüzüne bulaştırmak suretiyle kaybetsin diye dua ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 salak günlük, lan içimden çok haince, şeytanca düşünceler geçiyor. haklı olarak tabii. yok ama ben yapmam beni tanırsın ztn iyi adamımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ben yattım günlük he bugün güzeldi hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 herkes yatıyor ya. yarın allak bullak olucam pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gitmiyorum konsere ya. gidecek adam var ama okeye de beşinci olunmaz ki. off. sap sap ne dikilicem dimi. şimdi konserdi yorgunluktu. hehe. ehe. he. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Lan günlük 911 turbo yada murcielago alasım var. Ama parasım yok. Para versene az biraz lan günlük. Hadi laa. Yada sen tanıyondur magnum bana versin la arabayı. hadi la nolur la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hala ofisteim bütün gün satış yapmadan gelen müşterilre oteller anlatıp durdum saatlerce ama kuru gürültü hepsi b*ktan bi gündü sevgili günlük halada devam edio bu b*ktanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Günlük sence Ultima hayatıma kaldığım yerden devam edeyim mi? Ultimayı internetten indirip kotamı aşayım mı? Sonra bi pvp serverına kapağı atıp pure mage olayım mı? Pure mage olduktan sonra bir iki elemanı kesip rahatlayım mı? Napiim ben günlük bi akıl ver. Aaaa olmuyo böyle. Senden akıl bekleyende kabahat zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Günlük; Iste bu gunum yukarıdaki bosluktan ibaret o boslukta senden kaynaklanıyor... Elbet gorusucez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gunluk naber? dun gecenin bi yarisi aradi.yeniden denemek istiyormus.naapmaliyim gunluk? bi el ativer, yol goster be anam. hadi yaladim luleden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 günlük bana toefl öğret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 günlük benim yerime öss tercihi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 günlük duygulamnan oynadılar lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 günlük para ver bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar