ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 nefes alıyor forum, bir rahatlık var. yük kalkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Telefonlarima cikmiyor gunluk.Keyfim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 günlük dream de cem adrian var az bak hareketlere bak ellere bak aşığım lan! "ıslak kelebekler bırak ellerine söyle aşk bu gece şehri terketti... " [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:46 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Eve yeni geldim, duş alıp Masstival'e gitmem lazım, ama deli üşeniyorum. Minimum 1.5 saatlik yol tepmem lazım, hmph. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 yeni uyandım günlük... günün içine ettim...aferin bana günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ben de hala yapmadım kahvaltı ösymin tercih rehberi biraz kötü olmuş sanki hiç bi değişiklik yok en iyisi ben tunalıya gidiyim ortamlar beni bekler cicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Günlük bugün iyi gidiyo yaa. Hava çok sıcak değil. İdare ediliyor. İşlerde iyi. Müşteriler geliyor gidiyor. Arkadaşlarımı özledim. Tatil bitsede tekrar bulşsak milletle. Tatilde iş sıkıcı oluyor. Yaşıtım ve kafam dengim yok ama telefon sağolsun konuşarak idare ediyoz. Hayat güzel lan. Haa bide çok pis hırs yaptım. Hayvan gibi matematikçi olacam. Bir takım burnu havada insanlar öğrenciyiz diye adam yerine koymuyolar. İlerde bizim çocuğa özel ders ver diye gelcek o ipneler. Ama NAH! diyecem onlara. Evet yapayım bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Gunluk hala ayni, acmiyo telefonu. Gel kahve icelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bana normal insan evladının 1.5 saatte tek başına anca topladığı dükkanı tek başıma yarım saatte toplatan şefe sitemliyim. koyucam kafayı pigme herife o olucak. kasa say, ortalık topla kasıyo biraz şef biliyon mu. gel sen topla bakalım yer cücesi. yer mi? yemez. uyuz. pis. kötü. çok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 artık hiç bişeyin önemi yok günlük.. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 "serendipity" kelimesinin anlamını bugün tekrar ve tekrar yaşayarak öğrendim ya daha ne diyeyim.neyse iyi kal hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bi insan bukadar şanssız olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 selam günlük bb günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 günlük antalya yolcusuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 lan günlük lanetlenmiş olabilirmiyim acaba? arada bi evde bişey hissediyom gece. sonra gidiyom kardeşime bakıyom, uyuyo ama yüzü beyaz geliyo. sonra büyülerden de ses gelmiyo. lan aq ya. sanki herkes ölmüş bi ben kalmışım gibi geliyo. kötü bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Günlük allah cezanı versin lan dana!:)naber be?özledim seni be.bak kaç zamandır yoktum ortada.derin işler peşindeyim.ayrıca sana yalan söyledim.hiç özlemedim.hatta seni bıraktığımdan da kötü buldum.Bunun için seni artık sevmiyorum.Günlük çok yalancısın be sen.Valla bak.Kim ne anlatsa lömbür lömbür diğerlerine yetiştiriyorsun.Çok gıcıksın bir de onu da söyleyeyim.Oh rahatladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 gunluk illa birileri gelip kafami karistirmak zorunda mi? biraz huzur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Günlük Serverda eski Bi ark Buldum editmiş Baya İtem Binek verdi. ARtık KAsmıcam Byaa mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yeni bi gun basladi.bakalim neler getirecek bu gun. gel lan gunluk, cay demledim, simit de var.kahvalti ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 günlük evimdeyim ben böyle püsü görmedim sevdiriyor kendini eşşek atıyorum kucağımdan geliyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 PIHHHHH saldır tut tut tut tu tutu meeeeeaavvvr [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Ulan sevgili lost cdsi, nereye gittin ? isminle uyusma lütfen. Lost oldun lost diyarlarda. Allah belani vermesin. :/ o degil de okul bitti sonunda, iyi bi ortalama aldim. tarih dersinde sinif 3.sü oldum. ayni zamanda bookbinding gibi cemcük bir dersten en kötü notu alabilerek(!) waldorf tarihinde ilk oldum( ama neyse ki ortalamaya girmiyo öle cemcük bi ders, laf ossun diye iste.) aman.. simdi bi yerlere kapak atmaya calisicez, olursa gelecegin pedagogu duruyor karsinda sevgili idiot. olmazsa, gelecegin ev hanimi (olmaz öyle sey)(madure olarak degistiririz ismimizi zaten hihim) gerisi sansa kalmis artik. (e ben de cenabettin bi insan olaraktan, sanssizim.) sarp zibidisi de teydeeee diyo bana, yarin lunaparka ditcez beraber ajkujumla. bi de bidi bidi yürüyo. bugün kumbarami kirdi essek, soora dudagini büzdü büüü seklinde, cemcük! soora bi de 5 dakka soora gelip kapidan emrah bakisi atiyo ^^ sonra kardeslerim sinifla yunanistana gittiler, keske gitseymisim ben de. kaldik zibik gibi ulm'e. neyse beynim catliyo. lost cekicem iki üc rekat. bulursam.. olmazsa prison break artik... HER YURDUMUN GENC DIMAGSI GIBI BENDE LOST IZLIYORUM,ordams dizileri pek tabiiyki. ve kendimi oldukca cool zannediyorum. hadi gömdüm bebeyim. adiós! here's to you ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Sevgili günlük bugün yine okula gittim. Bıktım lan okula gitmekten. Hayır bişey çıkacağı da yok mezun olmaya çalışıyorum böyle hoca iteklerse geçerim kalan tek dersimden diye. Ama feci kıl bi eleman. Deli etti beni zaten pis pis gülüyo bide. Sınav kağıdını yeniden değerlendirmiş itiraz etmiştim ya. Hocam naaptınız iteklediniz mi diyorum yarın öğrenirsin diyo. Öyle istiyo paşa gönlü. Reva mı lan bu bana? Ha günlük reva mı? Kocaeliden nefret ediyorum günlükcüm. Böyle bulsam döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 çok güzel bi gündü :D.inş dileğim gerçek olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 günlük bir garip hissediyorum kendimi. zaten artık asosyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar