Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 kıs msn'e gel de flütünü yollayayım sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 gizmemi özledim günlük=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 günlük boşluktayım lan. ne mutluyum ne mutsuzum. mutlu olsam hebele hübele hoplucam zıplıcam mutluluğa içcem ama mutlu deilim. mutsuz olsam dertlencem damar takılcam içcem ama mutsuzda deilim. günlük tek bişi biliorum ne olursa olsun içcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 günlük bu kişsel bir sorun olduğu için yazıyorum ayklarımmm ağrıoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 günlük yarın sınav var.. bi yerime karbüratör kapağı kaçmaz umarım.. bişi bilmiom zaten ehue.. sonra nargile+zanzet yaparız bekleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bu içmedim ve çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yayında electrixx ile beraberım sufer bısey :p [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:53 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Günlük, Hiç elimizi atmıyoruz diye beni geçmeye çalışanlar olmuş sanırım uzun yazı yazmak konusunda sana. Yazamazlar, uğraşmasınlar. Baştan belirt kendilerine de =P LAN Partydeyiz şimdi. Çok kişiler sattı. Paticik nüfusu azalacak günlük. Bizden söylemesi. Bittiniz olm siz. BİTTİNİZ LAN! Nese günlük. Biz devam ediyoruz sınırsız eğlenceye. Yihuuvvv =P :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Sevgili günlük Transformers filmine gittim. Başroldeki kız çok güzeldi hala aklımdan çıkaramıyorum . Neden Türklerden böyle kızlar çıkmaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 aynen razien :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bi gram uyku yok... öğleden sonra da zıkkımlancam.. akşama meftayım.. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 döner bıçaayla parmağımı kestim günlük. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Günlük evlenmeye karar verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Gunluk cok sey var da yazilacak.Cesaret yok iste.Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Günlük hayatın anlamını buldum, tekila sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 said: Günlük evlenmeye karar verdim :) bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bugün sevgilimi aldattım. şaka şaka aldatmadım. ama aldatsan aldatılırdı yani o derece. saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 günlük athletle horrible evleniyormuş gibi olmuş sanki eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ben böyle sarhoş olmadım günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bugün kalktım kahvaltı yaptım bilgisayar oynadım,sevgilimle kavga ettim öglen yemegi yedim.tekrar kavga ettim aksam yemegi yedim yine sevgilimle kavga ettim,dondurma yiyorum halen kavga ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 günlük sevgilimle kavga etmiyeli çok oldu. yok diye eet. eheh kelime espirisi yaparım. zekiyim ya ondan. abovv. ruhsal datmin yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 günlük nargile konağına gittim dün ondan sonra sunset yapalım dedik 7 kişi 3 biraveri bitirdik.. tam gündoğdu da saadet partisi mitingi vardı.. birayla selamladık erbakanı.. sonra millet gitti bizde kordonda şargoz yapalım dedik.. ki ben hiç şarap içmeyi sevmem/bilmem.. açtık telefondan şebnem ferah'ı.. sil baştan eşliğinde 3 kişi 5 şişe şarap içtik.. eve nası geldiğimi hatırlamıyorum pantolunu çıkarıp boxerla sızmışım direk.. dayım anamları aramış sizin ki geldi sarhoş galiba direk yattı uyudu bişi demedim demiş.. HAUauh yarıldım.. demek ki neymiş b.kunu çıkarmamak gerekirmiş.. o değil de taksiyle gelmişim nası bulmuşum evi falan filan hiç bilmiom.. ha bi de özsüt muhabbeti var onu hiç anlatmıyım.. yanımdaki arkadaşta teknosaya kusmuş atmışlar bizi. eki eki.. gençlik işte naparsın... ya böyle işte günlük.. bugünde evdeydim kendime geldim öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 heal meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 gunluk ard arda taamen tesadufen dinlenen sarkilar insana ne hatrlatir?veya ne yaptrr? kufrettim shuffle a ama yahu.. neyse gunluk bugun gumuldurden geldm carsamba gidiom yne baaaya yokum gerci secime ve malum oss $eysine gelecez..ama neyse..skldm gnnuk boeh. "gibi" zaten..b.k. neydi neydi.. devam sarkilara.. aaagla kalbim aagla sen aaagla kalbim aagla.. sus seesiin duyulmaaasin icindeeeen aglaaa heyt be bengu ne sarkiyms :S ardindan da ne olursa olsuuun yasamaya mecbursuun.. -hep enerjik hep pozitif gunler gunlukcum gorusemzsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar