circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Su konuyu sabıtlerseler barı....[signature][hline]MSN:[email protected] Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ey günlük hadi eyvallah... merak etme buralardayım daha... seni bırakıp hiç gidermiyim uzağa... tatil ve aşk değildir benden yana... bir de şu rakı bardağı olmasa... ne diye yaşardım ben bu dünyada...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 günlük perşembe sabahı yolculuk war tatile gidiyorum arkadaslarımla.. kim bilir ne kdr güzel gidecek. giderken burdan içki stoklayıp gidecegimiz için dönüşümüzün olacagını sanmıyorum bizi haberlerde görebilirsiniz.. bir grup genç tatil yolunda feci şekilde komaya girerek.... düşünemiyorum bile...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bütün gün ahmet kaya dinledim günlük bye.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kızla yine barıştım...[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Sevgili Gunluk, Eski kiz arkadasimin yanindan geliyorum. Yaklasik 2 senedir ayriydik. Bugun ne oldu bilmiyorum bir elektirige denk geldi belki de opustuk. Onu sanki ozlemisim.. cok.. Simdi ise eve donucek otobus bulamadim bir int kafede sabahliyorum ve onu dusunuyorum. Her sey duzeldi. Ama ben 17 sinde gidiyorum be gunluk.. Cook uzaklara. Tam 3000 km.. Off. Of. Reva mi bu şimdi ?[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bugün 90 yaşını geçirmiş babannemin vefat haberi geldi... Tam da yarın tatile çıkıyodum, bütün yaz boyunca yapma imkanım olacak tek tatildi bu. Garip... Pek yakın değildik babannemle, bayramdan bayrama anca görüşürdük uzunca bir süredir. Son 1-2 senedir de zaten iyice ilerleyen alzheimeri yüzünden tanımazdı bizi... Ama yine de.. etkileniyo tabii insan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ey günlük bugün yine evde otururum heralde , dışarı da çıkarım da bakkala neyin giderim...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 günlük geldim evime oh.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 off günlük,1haftadır ilk önce 5 te yatmaya başladım sonra 6,sonra 7,sonra 8 bugun oldu 9 hala uyumadım en iyisi hiç uyumamak dimi?! gidiyim taksime,kadıkoye birazda oralarda sıkılayım en iyisi de bizim millet uyanmazki şimdi adamlar içip içip sızıyolar( ben niye içmiorm diyosan,evim dağın başında [çekmeköy] olduğu için gidemedik buluşmaya dün) ben gitsem tekbaşıma napcam bu saatte? rex büfede oturum 2 saat sponge bob square pants i izlerim,100 tane çay içerim,100 tost yerim belki gelir bizimkiler..offf ooffff[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sümeri ezgü nün şarkısı bak yazıyorum... kuyu dibi taş olur öksüz gözü yaş olur netçen anayı babayı yar kokusu başk'olur...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Kızla ayrıldık gibi...Ama pek üzülmüyorum offf sevdiğimi özlüom be[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 günlük bugün çok kötuyum canım hiç bişey yapmak istemiyo...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ah günlük evdeyim ya tıkıldım kaldım babam izin verseydi akşam dıları çıkcaktık sevgilimle:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 günlük feci sıkıldım yardım et.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Harbi Büyük konuşmakmak gerek....[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 günlük 3 saat sonra gidiyorum tatile.. oh be sonunda gidip biraz eglencem de 10 gün patisiz ne yapcam ben...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eh be günlük be , her iş de yalan olmaz ki...yine evdeyim , yine yalnızlardayım ehe...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 günlük bugün güzel geçsin noolur dün çok sıkıldım.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 günlük poğaça ve çay önümde kahvaltı ediyorum.çıktığım var mutlu gibiyim ama dün kötü bişi oldu..eski sevgilim çıktığımı öğrenince ağlıcak gibi olmuş simdi bi fena oldum ne yapsam bilmiyorum.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 günlük hergün bir klavye bir mouse sırasıyla bozuluyor nedir bu benim donanım lanetim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ığğğğğğğğğğ[signature][hline]SoLiD_SnAkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Günlük! REsmen bünyem sarsıldı...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 günlük,ben gitmeden londra yerle bir olmasın yaa:([signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 günlük sinirlendim mouseıda klavyeyide attım çöpe gittim ms klavye mouse aldım şu anda donanımımla birlikte çok mesudum be[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar