Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük sıkıldım yahu yapacak hiç bir $ey yok ders mi çalı$sam bende =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük, uzun zamandan beri kendimi bu kadar kötü hissetmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük hızlı başladık tosladım duvara, kötü oldu:/ 300 günlük, tıkandım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Günlük, karışığım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük ben bugun çok kötü birşey yaptım ama kimseye solemicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ooof of *gözyaşlarından ıslanmış sayfayı buruşturur çöpe atar* arkası gitti sayfanın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük, öğleden sonra kalktım,boş boş oturdum, elektrikler gitti bi ara. evdeydim, şimdi duşumu alıcam çıkıyorum.yarın akşam dönücem ben sana. gözün arkada kalmasın.kthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Günlük, Neden ben yapmağı çok istediğim şeyleri yapmayarak kendime acı çektiriyorum? Yoksa ben mazoşist miyim? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günnük biliomsn sen mesaj sayısını çoğaltmanın en iyi yoluymuşsun.seninle böyle böyle dalga geçiyor insanlar.Sanırım aşık oluyorum ben günlük.erşembe gününü bekliyorum.Perşembe günü buluşacağız o'nunla.neyse şimdi ödevyapmalıyım. durkheim'a göre ceza herhangi bir şeye hizmet etmez , ya da tesadüfen hizmet eder,suçluyu düzeltmek veya olası taklitçileri korkutmak içindir.Ceza hepsinin üstünde, dürüst insanların üzerinde etki bırakmak içindir.Durheim'ın önermesinin sosyal dayanışma fikirleri üzerinden inceleyiniz. bunun cevabını bulmam lazım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Günlük eski kankayla 1 yıl aradan sonra barı$tık :S ama sanırım hiç bir şey eskisi gibi olmuyacak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük bütün gün fm radyo yaptım kendi dizaynım eşek gibi uğraşıyorum biton sorun cıkıyo ama bitti sayılır ortalık berbat oldu hali ile deliyorum biçiyorum eritiyorum lehim di kabloydu derken rezalet oldu ordan bi gaza gelip basladım temizlige masaları sildim pc yi sildim hızımı alamadım odamın camını sildim iç dış temizledm derken kapıyı sildim sonra duvarları sildim yeri süpürdüm sildim hızımı alamadım evin koridorları mutfagı sildim banyoyu temizledim küveti sildim derken yetmedi üstüne 200 kere 5 kilo dumbell calıstım kolları tükettim simdi dus aldım oturdum pc basına ama daha ödev yapıcam bi günümde boş geçse dicem ama sanki böylesi daha iyi hep bişiler oluyo :) ögrenci evi güzel be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük; başım ağrıyor. boş bir gündü bugün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 benimle bowlingde(2 oyunda da),baskette, havalı gol atma dalgasında(puck var top gibin hani) kapısma gafletine dusen delayı hayvanlar gibi yargıladım,rencide ettim.her turlu fasilitede verdim kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 gunluk ben eskiden guzel resimler yapardım, nolduysa olmuyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Yarın arkadaşlarla gece 11'e kadar dışarda olmam gerekiyormuş ama ertesi gün dershane var nasıl kalıcam günlük? evdekiler bir ton bıdı bıdı zaten... Daha çözmem gereken 1200 soru var,kendime verdigim sözleri yapamayıp aciz duruma düşmek istemiyorum zaten cumartesi erken bir doum günü kutlaması yapıcakmışız arkadaşlarla malum hafta içine geliyor bir gün daha kaybetmiş olucam bana bir çıkar yol bul günlük!? ben nasıl bu kadar işi yapıcam? Yoruldum günlük zaten neşe vericek birşey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük acaip yorgunum ve yatamıyorum yatağa. Yarın kalkıcam yine yorgun hissedicem biliyorum. offf eyhtere beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük, seviyorum.=/ aslinda cok güzel bir duygu ama aci da veriyor ayni zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Of! be günlük bi bo$luk var böyle ne olduğunu bulamadım daha.. hayatım ne zaman düzene girecek acaba =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hayatımı yöneten tesadüfler-rastlantılar dan artık bıktım yuklardakiler, size sesleniyorum ARTIK GİDİN,ÇIKIN HAYATIMDAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bugün deneme sınavı var, hiç canım gitmek istemiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 gunluk dişçiye gidiyorum, korkudan içim cıkcak şimdi dişçiye soylesem mi doktor amca fish are friends not food pls:( [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 14:40 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 napıon lan geçiodum uğrıyım dedim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kötü haber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 günlük deneme sınavı çok zordu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 gerızekalıyım gunnuk.ama aklımı basıma devsırmeyı ogrenıcem.ögrenmelıyım [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 16:11 tarihinde, Deniz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar