dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 gunluk.. agzımı açsam limit x'1'e sagdan yaklaşicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Günlük bana sigara al, param yok, bakkal "kredi kartı geçiyor mu" diyince boş boş suratıma bakıyor, imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hadi hazırlan dışarı çıkıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 günlük, 420 soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 günlük kafam karışıktı nispeten düzeldi daha karışmasa bari yani ya format atmak gerekcek yada düzgün bir windows kurulumu sıfırdan başlamak falan iyidir dimi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Günlük bugün yağmura yakalandım. pantolonumun paçası yırtıldı, parçalandı. bunun yanında yeni biriyle tanıştım. çok güsel geçti işte öle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 dory o 420 soruyu bir günde mi çözdün O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Günlük, sence günlük tutsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 gunluk onu aşırı derecede seviyorum galiba sanırsam gibi. alımdan çıkmıyor desem yeridir. ama o beni tabiri caizse skine takmıyor. ulan gurur gurur nerye kadar? gitçem konuşçam en sonunda.dicem ulen peşinden koşmam gerekiosa koşıyım, ne yapmam gerekiosa söle yapaıyım. ama bana bişey söyle kesin ve net olarak ... valla ağlarım şimdi ama böhüheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 günlük ne yapmaya çalıştığını bi türlü anlamıyorum.. önce her şeyi bitirdi ama $imdi sevio rp si yapıo =( evine bırakırken dönüp tekrar sıkı sıkı sarılması ne anlama geliyo ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 @spidee malesef oyle oldu, annem ders çalişmıyorum diye manyadı da:) @günlük sabahın köründe tepeme dikildi uyan diye, kalktık bakalim günlük, agzıma bişeyler tıkıp çalişmaya başliycam. paticik olmasa iyice retkit gibi olucam gunlük, "yalnız kovboy balik dürüye" bu arada günlük burda da bizi kendine kuma goren varmıs peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük, babamın gelininin kızkardeşi, babası ve annesiyle evdeyim, hepsi rus ve hiçbiri türkçe/ingilizce bilmiyor, yakında işaret dilini sökücem ve en önemli cümle öğesinin de gülümsemek olduğunu. - teşekkürler (sırıt) + asoştopako-bişeybişey (sırıt) - (sırıt) + (sırıt) öyle. yalnız o kadar iyi insanlar ki, keşke rusça bilsem diyorum, hele rus baba süper bi adam, bıdır bıdır konuşurduk valla rusça bilseydim. hatta öğreniym ben. da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 moralim bozuk, sigaram yok, param yok. spidee bekle geliyorum conem. günlük kafana kusayım senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ya herseyim ya hiçim sorma dunya ne biçim bir kordugum ki içim çözdukce dolasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 et Grissie ( Bu Mac'de et nasıl yapılıyor lan ) Hocam atla gel de, ben hastalıktan her an geberebilirim, babamın doğum günü, 4 ceddimiz falan bizde, gel beni çek çıkar bu hayattan, iki de CB al gelirken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 tesadüfe bak bnm de annemin doğum günü...:D [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 13:35 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük yeni kalktım kimse yok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 @Mauww Annenin de doğum günü kutlu olsun. ( Buldum @'i süper bu meret =) ) Günlük bize CB bul allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Günlük bugün kararımı kesinleştirdim ben. İngilizce var zaten. Almanca da öğreniyorum. Ardından Japoncaya başlıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 gunluk 175'e dayandık of daha gunun yarısı:'( gunluk anneme akil lazım rehberlikçime de bana da zahmet olmazsa bi kola kapiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 günlük ders çalışmam lazım @dory: 175 der iken soru mu kastediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 evet soru:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 o zaman ben kazanamıycam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 @Spidee babanın doğum günü de kutlu olsun tabi, belirtmemişim..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Günlük, Griswold ile buluştuk, konuştuk eğlendik. İnsanın istediği zaman her şeye vakit ayırabileceğine karar verdim. ( Alakası yok aslında, esti öyle birden, verdim kararımı ) Bir de bu OGO mudur nedir bir aleti varmış E-kolay'ın ondan istiyorum ona göre. ( Çok yükleniyoruz sana da biliyorum, idare et. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar