khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bir gün daha bitti günlük gerçi hergünümün kötü olmasının yanında bugün bir başka kötüydü zaten bir süredir hayatım kötü gidiyordu ama en yakın arkadaşımın samsundan gelmesi ile son 3 gündür güzel bir havası vardı günlerin bolbol özlem giderdik falan.ancak her güzel şeyin sonu oldugu gibi bununda bir sonu oldu bugun arkadaşımı uğurlarken içinde garip bir his vardı sanki benden bir parça kopuyormuş gibi oldu hayatımın bir bölümü anlamsızlaştı,neyse herhalde bir kaç gün içinde atlatırım bu duyguyu... zaten sabahın köründe kalkıp arkadaş hatırına okula geldimki yarın bir daha gidicem okula off ne kadar zor geliyor anlatamam,içimde bir bulanıklık var üstüne üstlük hastayımda nasıl bir hastalıksa artık gündüzleri pek bir etkisini göstermiyor geceleri çok kötü oluyorum,gerçi bendede suç yok değil hani sabah 6:30 a kadar sokaklarda yürürsem ilerler tabi oda haklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sevgili günlük bugün 6 saat okul vardı 3 saatte dersanede esshek gibi calıstım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sevgili günlük hayat bok gibi devam ediyo. öss ye 4 ay kaldı hedef odtü ama sütçü imama gircek kadar puan anca alıyorum. eski kız arkadaşımla görüşüyorum ama sadece arkadaşk olarak ve onu hala çok seviyorum. ne yapıcam ne olucak geleceğim nasıl olcak en ufak bi fikrim bile yok tek beklentim bi kaza geçirip şu dünyadan silinip gitmek inançlı olmasam kendim yapıcam ama yapamıyorum. bilmiyorum bu sene bi de öss yi kazanamazsam tamamen kopar giderim herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sevgili günlük kendimmden bıktım ailemden bıktım okuldan bıktım dersaeneden bıktım hayattan bıktııııııııımmmmmmmm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 2010 da hala evlenmemiş olursam (ki büyük ihtimal) evleniyoruuum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 nasıl başlasam ki..bu gün çok farklıydı mı desem. bu gün ölle bi şey oldu ki, gerçekten çok sevindim mi desem. bu gün kalktığımda çok erken olduğu için başta çok kötü oldum sonra, dışarı çıkınca ağaçlar yeşildi kuşlar ötüodu mu desem.. nassı başlasam ki bu günü anlatmaya...ölle bi gün kü o kdr gzl..diğer günlerden öllesine farklı..öllesine neşe bu kez. nassı başlasam. bu gün ölle bi gündü ki hiç mutlu olmadım günlük, buna şükretmem mi gerekiyor, bundan da kötüsünü görmemek için, bundan da ruh bozucusunu, yine kimden ayrılıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 günlük matematikten kaldım, seneye gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bugün erkek arkadaşım derse girmemişti. bizim son iki ders bedendi hoca serbest bıraktı birlikte oturuyoduk tenefüste arkadaşları kopa kopa yanımıza geldi. fizikçi erkek arkadaşımı kastederek hani su sırada oturan çocuk..o9 lardan bi kızla iniyo hani .o kız benim kızım olsa..iyiki benim kzım değil her tenefüs bi köşe başında demiş.. moralim sıfır:((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 günlük, ilk dönem hoşlandığım bi kız, benden hoşlanan bi arkadaşıyla tanıştırcak beni yarın. çok garip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yeter artık yeter gönül feryat et.bir bakarsın düşlerin gerçek olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 günlük bana adam gibi bi kız bul !:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 zauhazu yeni sınıfta ilkokuldan arkdan sonra bide ana okuldan tantıdık çıktı hemde kskda:) artık 3 arabalıyız.yrn annem arabayı verirse sıra bende ben götürüom:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 günlük çok sıkıldım kimse yok msn de.. kırkyılda bi giriyoruz zatn pff:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hopeless love please leave me to the hopeful love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 el çek ilacımdan tabib... kangren olacağım bu gidişle.. o zaman kesip atabilecek miyim sevgiyi kalbimden? kötü bir gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sıkıcı ve kötü bir gün geçirdim günlük. kimse anlamadı beni. hâlâ da anlamamaya devam ediyorlar. sıkıldım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sevgili günlük monoton bi gündü bıktıııım!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hesaplaşmaya az yıl kaldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 beklediğim msg bi saattir gelmedi gunluk !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 insanlar pek sorunlu ben buna az önce bir daha şahit oldum,birisinin iyiliğini dusundugu için kufur yermi bi insan sevdiği birisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu gün güzel bir gündü . yarında güzel bi gün olcak sonrada sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya sabır....yaa sabır günlük yaa sabır..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 günlük gzl bi gndü bgn, tiyatro provası vardı :) eğlenceli geçti baya yorucuydu biras ama olsn iiydi genede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 gunnuum caaanım gunnum:) bugun cok mutluyum.kendımı cok guzel hıssedıorum.hadı bakalım hayırlısı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar