unac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bugun doğumgunum ve okullar tatil.ehuheuheuheuheu..benm için etmiş bakanlık tatil.bakan aradı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Sabaha acayip başladım günlük hemen çızıttırmak istedim sana :) mutlu kalktım ilk defa yataktan ve kararlar dizisi almakla başladım güne bundan sonra hiçbirşeyi umursamayacagım sonunda irademi elde ettim oleyy!!! Neyse günlükcük ben kaçıyorum şimdi keyifle bir nargile şeysi yapma zamanıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Günlükçüm,çoğu zaman karar vermekte zorlanırım,çekingenimdir tabii birazda asosyallik te var kafam çok karışık be günlük ne p*k yiyecem be yaw yardım elini bi göriyim...(Hani göremedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 günlük yine okuldan kaçtım.taksiye bindim ve adam ''oyak 6 ya dimi?'' dedi=) taksiciler en yakın arkadaşlarım artık benim! paramın yarısı taksiye gidiyor ve ben bukadar zahmete katılanıyorum okuldan kacıyorum ama sonuc bir hiç. pişman değilim günlük,yine olsa yine kaçarım. bizde tatil istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 gunluk aşırı bı sınır war bende,guluyorum eğlenıorum iiyim hosum ama sınırlıyım herseye herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 günlük kafalar bnm kaderime ve izmir trafik emniyet müdürlüğüne alamıorum şu ehliyeti bi türlü:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yafff okuldan nefret ediom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 okul tatildi...yrn da mı tatil acaba? şahsen bünyem hazır diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dershaneye gittim , hocalar gelmemiş. öğrenci var hoca yok , kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 günlük son ders abdülvahaptı. üstümden traktör geçti sanki. sana da az kalsın sözlük diye hitap ediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 içtim içtim içtim haala içip düş sokağı sakinleri dinliyorum ben ne mi yapıyorum off getrin 12. birayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bn 12 bira içsem kusarım heralde böğğk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 günlüh bugün arkadaşa bilardoda nasıl 4-0 dan 4-4 yapılır onun dersini verdim:) yavaş yavaş tekrar alışıorum bilardoya:) bide 15 dakka önce bi kumru yemişim dışarda offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 günnük , ehiii bazen kelimeler yetmez sanki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 günnük yalnızlığımı yaşıyorum sonsuz iççekişlerimde =/ gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 günlük, sıkıldmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 GÜnlük hmm güzelmiş ismin sana ilk yazışım bunaldım sıkıldım çünkü.. Dün sevgilimden ayrıldım daha doğrusu terk edildim sebebini ben dahi tam bilmiyorum olsun oda güzel.. Bugün msn de konuşuyorum hiç bişey yokmuş gibi.. Kafamda 1001 tane soru işareti 1001 tilkiyle dönüyo.. Böyle aşkın ızdırabını..... Sebo mod ON _______________________________ Sebastian Valmont [Cruel İntentions] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 0 çalışma ---> 1.95 ortalama, akabinde yola devam. Nasıl oluyo da oluyo anlayamadım valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yrn kesin ehliyet almaya gidiorum bu seferde arıza çıkarsınlar dağıtıcam orayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 gittim verdim akşam 5 te muhtamelen elimde olucak yuhhiii:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Canım acaip sıkılıyo günlük. Bi şey yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Günlük naber? neyse salla zaten iyisindir sen baksana bizim özel hayatlarımızı falan gayet iyi biliyorsun o yüzden sana söylemiyorum bu sefer neden iyi oldugumu sende merak et biraz hep benmi herşeyi merak edicem :D Ben sıkıldım günlük çıkıp biraz hava alıyım en iyi sen sarmıyosun beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hani şöyle kalabalık bi ortamda bile olsam yalnızlık peşimi bırakmıyo yaratık gibi arkamdan koşturuyo oofff be oofff günlük sende bir halt yemiyon ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 kız arkadaş yok patlıcam hiçte olmadı şizoya bağlıcam.Kız arkadaş yapamıyom daha doğrusu normal arkadaşta yapamıyom ya işin dahada kötüsü...Yoksa benliğimimi kaybettim günlük.Fener verin burası karanlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 odamı topladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar