khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 günlük bugun çok ilginç bir gündü kuaförde bir çocukla tanıştım,arkadaşlarımın tanıdıgı çıktı bütün gün onunla dolaştım arkadaşlarımda bize katıldı yürüdük,kuytu bir köşede bira içti bizimkiler çok komikti :) sonra o çocuktan bir grup teklifi aldım onu değerlendirmeyi planlıyorum...(bakalım ne olucak?)Aynı zamanda hayatımdaki boşluk ve öss denen acı gerçek yerini korumakta bunlar yüzünden geçirdigim günlerden hiçbir zevk almıyorum.Tek umudum öss'den sonra gelicek olan umut ettigim güzel değişiklikler bakalım ilerliyen günlerde ne olucak günlük zaten sen bunlardan haberdar olursun büyük ihtimalle... [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 23:14 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ula dün gece gerizekalı bi arkadaşım foto makinesinin üstüne oturdu aletin uzunyan yeri yamuldu hafif(O_o) salak herif babamdan bide b.k alırım ben makinayı. onun dışında herşey tıkırında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 eee günlük napıyorsun ? Senin yerinde olsam keşke bütün gün boş boş otur, bak, tavsiye ile verme. Peeeh ! Neyse... Ya günlük ya ben sıkılıyorum cidden. Acayip bir insan oldum. Tamam tembeldim, üşengeçtim falan ama aştım kendimi artık. Ne bu ya tembelliğin ötesinde bir insan oldum. Aptallıkta cabası. Valla akıl inmesini bekliyorum bana inşallah bir gün gelicek. O da gelmezse artık çok güzel ve hoş durumlar ortaya çıkıcak. Nereye elimi attıysam bozdum. Hem kendimi hem karşımdakini. Hiç birşey mi düzgün gitmez ya. Harbiden tek birşey bile düzgün gitmiyor. Bir tek bilgisayarla aram düzgün herhalde. O da ekşi sözlüğü açmıyor. Hayret birşey. Biri baksın allah aşkına ya. Bir yardım eli. Sanki onlar uzatsa hemen yardımı olacak. İşleri düzelmem için önce şu tembellikten kurtulmam lazım ki yapamıyorum yapıştı üzerime ya da yapmak mı istemiyorum ne ?! Of akıl ve fikir acil çok acil taraftan lazım. Ahh ahh o gelene kadar tek başımayım... Bugün okulda başlıyor zaten. Ama hiç uykum yok. 16:30 sularında kalktım çünkü herhalde sırf uyku şeklinde gideceğim okula daha iyi aslında hem biraz düzene giriyim ben bugün uyimiyim en iyisi nasıl olsa başaramicam. Okulda iğrenç zaten. Of ben en iyisi en yakın uçurumdan atliyim. Yok artık komik olmayalım değil mi günlük. Ben en iyisi seni atıyım. Yok yok o da olmadı sonra ben kime saçmalicam ? Olmadı bu iş. Kendimi bunalıma sokmak için elimden gelenide yaptım zaten maşallah fonda in a manner of speaking çalıyor tekrarda kim bilir bu kaçıncı... Neyse başım ağrıyor günlük efendi. Bugünlerde fazlaca. Neyse senlede fazla uğraşmıyım. Ben kendime birini buluyim böyle boğana kadar konuşacak. Nereden bulacak kim benim saçmalıklarımı sıkılmadan dinlerki. Herkesi kırdım aptallığımdan. Tamam sustum artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 günlük izmir pati bulusması vardı az ama özdük ne dıyebılırım gelmeyen arkadasları bı dahakı bulusmada gormek ısterım hadi eyw daha yenı uyandım bu arada gitmiyorum bı yere mrk etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 günlüüük bu gece hiç hareket yok ve en ii arklarımdan birini kırdım bu sefer galiba ama yrn hallederim onu ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hmm günlük..... güzel bi gün güzel bi gece geçirdim ehi ehi.... *kıkırdar* süper gündü ehuehuehu [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 06:47 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 okulun ilk günü boş geçen dersleri bırakıp,okuldan kaçıp eve geldim.. sırf sevdiğime yani bilgisayarıma kavuşmak için be günlük:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 gizem çok kötü bi yalancısın herkes bılıyor kım ıcın geldıgını gunluk bugun sabah 10da uyudum 12:30da kalktım sabah 7de bi kahvaltı yapmısım kı uzun zamandır kahvaltı yapmıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ektiler beni bugun yine. Pingim 1400. Yanımda bi velet angut angut bağırıyo monitörle girişicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ekmek istemedim gunluk, ama hastayım işte fırt beni anlamıyor ama aglicam şimdi! bu arada benim pingim 412 ve yanımda kimse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 benimde. Burası kalabalık ama aslında yanlızım. Hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 gunluk...okulun ilk gununden tatil..:) bu gidişite çarşamba perşembe fln da tatil olur..temmuzda biter okul herhalde..ama ii ya böle bi gun gidip 3 gun yatmak sevdim bn ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Selam complete idiot! Eyvah eyvah polyanna vakaasiyla karsi karsiyayiz sanirim. anti polyanna'dan nasil polyanna'ya geciliyor görmekteyiz. cok ilginc. ne oluyor bana böyle. mutluyum. aman tanrisaaaaağğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 günlük, 1 aydan sonra açılan okullar yine kapandı. üzüldüm. sıkıldım tatilden. bir kaç gün daha göremeyeceğim onu. canım sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 keske vanilin basına gelen benim başıma da gelse günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 gunluk dun gece 2 saat tanimadigim biriyle konuştum ve zuperdi bugunde aynisinin olmasini istiyorum dua et bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 18e saatler kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Gunluk Bugun Bol Bol Donduk yaf ne soğuk buralar şimdide yağmur başladı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yuheeee ehliyet için kart geldi yarın onu halledicem sonundaaa!!! bide arkadaşımı hallettim sanırım:) bide aklıma bi soru geldi acaba benden başka son bikaç hafta şanssız olan varmıdır:)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Günlük sana uzun birşey yazamıyorum izin vermiyor sistem :s ama olsun bugun berbat bir gündü kısaca,bundan sonra olucak hergün gibi...Yarın Dem'de tek başıma bir nargile keyfi yapıcam yine düşünceler aleminde gezerim kendimi salmış bir şekilde ... [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 00:24 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 00:25 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 günnük. asadasasddasadsdasdasdasdd . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 canım gunlugum, ben neden boyleyım ya?kendıme gıcık oluorum.bariz karar vermek konusunda eksigim.her gun kendı beynımı beceriyorum.bir gun kımseyı sevmıycem herlade.bunun sonu o gıbı gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Günlük ya ben bir garibim yine. Uzun süredir böyle şeyler hissetmemiştim. Aslında hissetmiştim ama bu kadar kuvvetli değildi. Ben ne zaman böyle şeyler hissetsem bir bokluk çıkar ya yine çıktı. Ne yapıcamı bilemiyorum. Aslında pek fazla seçeneğimde yok. İçimden geleni yapamam. Sonum iyi olmaz. O nedenle mantıklı haraket etmem en iyisi olacaktır. Fakat aklım bu aralar bende değil biri benden ödünç çaldı herhalde. Bulamıyorum yaaa. İşin kötüsü kendimi rezil etmekte 1 numara olduğumdan fazla da birşey yapmak istemiyorum. Sakin olmam lazım ama duramıyorum. Ne yapcam ben ya offf. Kimse doğru düzgün akıl vermiyorki. Bir de beni anlayamıyorlar fazla. Gerçi bende kendimi anlayamıyorum ama... Ay tamamıyla boş konuştum galiba ama neyse. Artık zaman gösterecek neler olacağını... Benim morallari yüksek, baş ağrılarını da düşükte tutmam yaralı olacaktır(nasıl yapcaksam?). Umarım iyi birşeyler olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 günlük, mutluyum ulan. daha ne istiyosun günlük? yazmaya 10000 karakter limiti engel olsa da öyleyim. ha bide aşık oldum ben. kelebekler falan böyle. öyle. seviyorum ulan tutmayın beni dsfdsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 gunluk cok fena cığlık atasım var dershane nasil acık olur ya?! hani her zaman 2 tek kar düşşe "oo tatil" diye havaya giren ben, bu sefer gercekten abartmıyorum! cok cok cok kotu yagıyor, kapimizin onu tutmus durumda. ee ben nasil yürüycem NŞA'da 20dk min suren onca neyim bayırları yolları merdivenleri?! tabi dershanemizde her 3 ogrenciden 1inin arabası 1inin babasinin arabasi, 1'inin de arabali sevgilisi.. bizim gibi tiplemelere patliyor boyle son gelişme: ben de tepkimi evde kalarak gosteriyorum gunluk! sıcacık yatagımda oturma eylemi yapicam!-ehuhuz- taaatiiil hakkımız söke söke aliriiiz! *!löy löy löööğğyy* [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 08:18 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar