Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam günnük. bugün hiç bi gariplik yoktu günüme.ssadece çinbüfe de mançuryan soslu tavuk yerken yan masadaki kadın kolumu tutup ben seni rüyamda gördüm dedi.
görüşürüz.[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Mesaj tarihi:
gunluk, 1 yas daha yaslandiktan sonra bu seferde yilbasi hedesini ayarlayarak 1 yas daha yaslanacam gibi.. pfff du bakalim neler olcak[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
[b]11:02 suLarında okuLun boğucuLuğunda teknoLoji dersindeim..sıkıntı üzerine sıkıntı basıyoor..güneş kamaştırıcı ışınLarını etrafa sacıyor herkes kanarken ben karanLığıma dönüşündeim...
Mesaj tarihi:
günlük..
bugun okulda çok yemek yedim galiba karnım davul gibi oldu.. hala aç deilim..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
bu yılbaşıda çoook pis satışa geldim günlük... Kafam diyorum başka bir şey demiyorum..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Mesaj tarihi:
günlük
bu gün mutsuzum..bi şelerden ötürü ama.? nesse takma..geçer..
şu 2005i artık bi yollasak eskiler arasına..ii olcak snki..ne billim..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
Ya gunluk bugun mutluyum neden bılınmez belkı bu yılı gerıde bıraktıgımız ıcındır[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
gunluk yenı senede eskı olan herseyden kurtulmak ıstıyorum yardım et kurtulyım ok?
mutluyum huzurluyum sonsuz ol...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Mesaj tarihi:
galiba aşık oluyorum günlük. ama korkuyorum. kızların her şeyi neredeyse tüm arkadaşlarıyla paylaşması sonucu doğabilecek şeylerden daha çok korkuyorum...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
Mesaj tarihi:
yarın yıne dersane sınavı var.gecen sınav streslere gırıp sınavda bır bok yapamayan bende $uan yarın sınav olduguna daır hıc bır belırtı yok ılgınc.[signature][hline]death øwnz lìfe
Mesaj tarihi:
günlük bilgisayarım bozuldu cafelerde sürünüyorum ama üzüldüğüm bu değil. bu hafta 9 vizem var ve bütün ders notlarım bilgisayarımda :(

neyse günlük sana mutlu yıllar[signature][hline]--
homines libenter quod volunt credunt.
Mesaj tarihi:
günlük,

yılsonu da geldi. napsak yarın acaba. planımız da yok!
neyse ya sıradan bir gün işte. kendimizi avutuyoruz.
senin işinde zor walla herkesin derdini dinliyosun.kolay gelsin ne diyim.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
GÜnlük yıl sonu hesaplarını yetiştirmek ve sayımı tamamlayıp sevgilimin kollarına koşmak için sadece 5 saatim kaldı ama ben ne yapıyorum patisörf yapıyorum. Allah beni ıslah etsin günlük...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
gunluk..
akşam feci şeklde kopucaz sabah 4 e kadar fln.. acaip heyecan bastı şimdiden..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
günlük yılbaşı akşamını evde websitesi yaparak geçiricem. he heycanlı di mi.[signature][hline]I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

G3NK
Mesaj tarihi:
az kaldı gunluk kutlamaya kopucaz vallahi :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
sevgili gunluk
sabah kalktım midem "off:(" sonra karnım "gurulgurul" baktım sucuk var "şapirt" pişirtdim "uf uf uff yaam" bi de kahve yaptım "oh mis" sonra tepsiye yerleştirdim ve odama getirirken yolda ayagım takıldı ve "güms" hersey "sangirt"
5. defadir haliyi siliyorum, ellerim parcalancak uff[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory?
When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Mesaj tarihi:
günlük keyfim yerinde aksam gene gelirim hadi gorusurz[signature][hline][b]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door to release my pain
My sadness in the night
...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...