beybin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 selam günnük. bugün hiç bi gariplik yoktu günüme.ssadece çinbüfe de mançuryan soslu tavuk yerken yan masadaki kadın kolumu tutup ben seni rüyamda gördüm dedi. görüşürüz.[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gunluk, 1 yas daha yaslandiktan sonra bu seferde yilbasi hedesini ayarlayarak 1 yas daha yaslanacam gibi.. pfff du bakalim neler olcak[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metaL_baby Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [b]11:02 suLarında okuLun boğucuLuğunda teknoLoji dersindeim..sıkıntı üzerine sıkıntı basıyoor..güneş kamaştırıcı ışınLarını etrafa sacıyor herkes kanarken ben karanLığıma dönüşündeim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bacım damla yanımda bi onun acc bi benim acc kavga edioruz :)niye onu pati yaptım diye dusunuyorum:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 günlük.. bugun okulda çok yemek yedim galiba karnım davul gibi oldu.. hala aç deilim..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu yılbaşıda çoook pis satışa geldim günlük... Kafam diyorum başka bir şey demiyorum..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 günlük bu gün mutsuzum..bi şelerden ötürü ama.? nesse takma..geçer.. şu 2005i artık bi yollasak eskiler arasına..ii olcak snki..ne billim..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ya gunluk bugun mutluyum neden bılınmez belkı bu yılı gerıde bıraktıgımız ıcındır[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gunluk yenı senede eskı olan herseyden kurtulmak ıstıyorum yardım et kurtulyım ok? mutluyum huzurluyum sonsuz ol...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 galiba aşık oluyorum günlük. ama korkuyorum. kızların her şeyi neredeyse tüm arkadaşlarıyla paylaşması sonucu doğabilecek şeylerden daha çok korkuyorum...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yarın yıne dersane sınavı var.gecen sınav streslere gırıp sınavda bır bok yapamayan bende $uan yarın sınav olduguna daır hıc bır belırtı yok ılgınc.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 günlük bilgisayarım bozuldu cafelerde sürünüyorum ama üzüldüğüm bu değil. bu hafta 9 vizem var ve bütün ders notlarım bilgisayarımda :( neyse günlük sana mutlu yıllar[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ya insan YILBAŞI GÜNÜ derse mi girer yaaaa sabah 10.30 da ders var,gene kafayı yicemmmm Beyazıda izlemk isitoyrum ama yatsam ii olur herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 günlük 22 saattir uyumuyorum bana bi haller oluyor[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 günlük, yılsonu da geldi. napsak yarın acaba. planımız da yok! neyse ya sıradan bir gün işte. kendimizi avutuyoruz. senin işinde zor walla herkesin derdini dinliyosun.kolay gelsin ne diyim.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gunluk basım agrıyor,bu kadarını paylassam yeter senınle.[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 höyyt gunluk bugun yilbasi na na nayyy napces iccez dimi ? ama her yerim agrio bol $ans zibarmazsam[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 GÜnlük yıl sonu hesaplarını yetiştirmek ve sayımı tamamlayıp sevgilimin kollarına koşmak için sadece 5 saatim kaldı ama ben ne yapıyorum patisörf yapıyorum. Allah beni ıslah etsin günlük...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 günlük bu akşam çalışıyorum. *!tekrar bunalıma girer*[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 gunluk.. akşam feci şeklde kopucaz sabah 4 e kadar fln.. acaip heyecan bastı şimdiden..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 günlük yılbaşı akşamını evde websitesi yaparak geçiricem. he heycanlı di mi.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 az kaldı gunluk kutlamaya kopucaz vallahi :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sevgili gunluk sabah kalktım midem "off:(" sonra karnım "gurulgurul" baktım sucuk var "şapirt" pişirtdim "uf uf uff yaam" bi de kahve yaptım "oh mis" sonra tepsiye yerleştirdim ve odama getirirken yolda ayagım takıldı ve "güms" hersey "sangirt" 5. defadir haliyi siliyorum, ellerim parcalancak uff[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 s.kmişim yılbasını offfffFFFFFFFfffff[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 günlük keyfim yerinde aksam gene gelirim hadi gorusurz[signature][hline][b]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door to release my pain My sadness in the night ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar