Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgili günlük, ben her haltı yaşadıktan sonra senin bütün bunları sana anlatmak ne alaka onu anlmadım ya? bi kere de yanımda ol kardeşim..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Mesaj tarihi:
sps vizem var 6 da,sabahladığım için çok sinirim bozuk,dunku sınav sebebiyle bi onceki gecede sabahladığım için daha da bozuk,çok bozuğum,çalısamıycam.evet.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
Hmmm..Günlük nerden başlıyım...
Şimdi bugün öğretmenler günü sen bilirsin her sene takip ettiğinden....Okulumuz yarım gündü...Sevinçliyim,iyimserim,patiyim...
Hadi kendine iyi bak kıl günnük....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
günlük..
bgn çok süper geçti acaip gulduk ya..hiç bu kdr eglendigimi hatırlamıorum..okulda ögretmenler gunu nedeniyle bütün dersleri bölduk herksesin öretmenler gününü topladık acaip komikti..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
bugün herkes dersleri boşken sınav olduk..ders işledik bizim sınıf öğretmenler gününü takmadı..niye niye ya niye ama canım sıkılmadı olsun..ilkokul çocukları gibbi "ööyrretmeniim canıım beniiim""i söyleyince uursuzluk ondan herhal..hoca kızdıda.hoca :D[signature][hline]Headbangers Rules!
Mesaj tarihi:
hayvan arkadasım elime sigara bastı sağlam yanıyo,kıl oldum.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
gunluk fenerbahce saolsun guzel para kazandırdı[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi
Mesaj tarihi:
gunluk bugun kendimi ders calişmadıgım için her zamankinden daha cok suclu hissediyorum, hastaydım diye yattım ama valla keyfi değil.[signature][hline]Please try to understand
Take my hand
Be free of all the pain
You hold inside..
Mesaj tarihi:
2 haftalık midterm dalgası bitti,ölü gibi huzurluyum artık,toprağımı atında uyuyayım biraz[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
günlük bugünkü vizem süper geçti! inş. hepsi böle güzel geçer!:D[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
Günlük saçlarını kestirmişş..
Çok merak ediyorum yaa..
Biran önce uyuyup uyanıp onu görmek istiyorum.
Hadi iyi geceler günlük.[signature][hline]M"etket"oonZ

Yenemezsin onları
Kıyamete kadar
Ezer durur seni insanlık adına...

Bir tek sen mi kaldın bu dünyada?
Uyansana..
Bir tek sen mi varsın bu dünyada?
Defol! Defol! Defol!
Mesaj tarihi:
yaşamak dediğin nedir ki günlük?
Ömür dediğin çabucak geçer.
Bir bakmışsın yaşlanmışsın.
Yaşarken neye ve niye yaşadığını anlayamamışsın.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Mesaj tarihi:
bugün çok mutluyum günlüğüm,sınavlarım beklediğimden iyi geçti ve dün nihayet bana hediyesini verdi..güzel bir hediye,sevgi :)[signature][hline]Headbangers Rules!
Mesaj tarihi:
iyi günlük;
bugün öğretmen eskiden yaptığımız krokiyi verdi.tabii ilkokuldayken yaptığımızı değil.yeni bi tane yaptıkta,işte,öyle böyle.zaten benim günlerim çoğu zaman aynı oluyo.
Mesaj tarihi:
günlük ya üçünü birden istiyorum sence biraz abartmıyo muyum?
beni ıslah et günlük:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya;
Bu gece bu yıldızlar bu koku
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Mesaj tarihi:
günlük 32 gün oldu. kafayı sıyırmaya başlasam mı?[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...