xueshen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 günlük asosyallik dibe vurdu ne yapıcam?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Günlük osurdum çok pis kokuyor ölcemmm cami aç lütfen.[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 geber bellow gebeeer[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 temizlk yapıyorum..babmla..iki kıllı yaratık camları siliyo...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ey günlük , okula gidecem öğrenci belgesi için...Sonra işin yoksa git İETT ye... ha bu arada albüm için kayıt bugün olucak , hazır Kadiköydeyken boş cd ve klavye alıcam , bunun tuşları ölmüş...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sevgili günlük evde otura canım sıkılıyo bir iş bulamazsam patlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sevgili günlük, çok işim var kafayı sıyıracam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sevgili günlük, yemek söyledim gelmedi ölecem açlıktan yardım et bana![signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 dusa girmek istiyorum annem kapti.. onu bekliyorum gunluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sevgili günlük, iki dakika punklık yapalım dedik, onda da rezil olacağız gibi.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ey günlük , sabah sabah halt etmeye kalktım bilmiyorum ama kalktım işte...bi ara okula giderim , zaman geçircek bişeyler lazım...ayrıca Fethiye'ye otobüsle gitmek 40 milyonmuş , oha dedim...günlük , borç ver...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 günlük güzel bi gün olsun.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 arkadasim bizde... nilic bi karakterdir kendisi=) yanimda oturuyo finallere calisicaktik sozde... yalan oliyo her zmnki gibi.... naapsak naapsak.... 2 bolge calistik pardon... iyi calisiyoruz... bilmiyorum... kavga etmeye basladık... barıstık=) neyse karisik.... ben daa cok yazmiyim seni tutmiyim gunluk....=) aptalim da biraz... (ark solio...) yazdim bile ama... herneise.... ibk(devrik dusunceler) optum seker _bos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 günlük aileye sigara paketiylen yakalandık ne halt yiycem bilmiyorum[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ey günlük , gidip karnemi alıcam ve istemediğim halde arkadaşlarımla gezicem... ayrıca anathema - panic bomba bir şarkı , dinle...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 uykum var ama canım uyumak istemiyo..evde yanlızım yapcak hiç bişey gelmiyo aklıma canım sıkılyo beeeee[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 önümde ilgilenmem gerekn 10 tane konu var, canım hiçbirini yapmak istemiyor, asosyal ev çocuğu olmak istiyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sevgili günlük , bugün yine oks'ye bir gün daha yaklaştım artık herşey bitecek. oluruna bırakamayacağım bir noktaya geldim artık. Tüm yıl çalıştığım her şey gözümün önünden film şeridi gibi gelip geçiyor. Aslında şimdi mmorpg yapmak için engine arıyor olmam gerekirdi ama ne yaparsın işte . sabah diploma almaya gittim ki meğerse karne veriyorlarmış olsun arkadaşlarla takıldık biraz sora döndüm dükana biraz nete giriyim dedim. uraştım space yaptım kendime msn'den çok gereksiz bişiy gibi ama eğlenceli eğlendim baya. sora arif abi geldi ama babam gelmedi bi türlü . araba arıza mı yapmış ne. hiçbizaman günde 6 bardak çay içmemiştim bugün rekora koşuyorum. Yarın hrhalde pc'yi açmam . Son günüm artık. Pazar stresi yaklaşıyor. derin oh çekecem sınav geçip bitse ama geçip bitemiyor bir türlü. N-gage 'i de sipariş ettim temmuzda elimde artık. Kedinin de postunu okudum demin yazık valla bi arkadaşın daha aynı motoroladan vardı kırdı sinirden duvara attı. Sonra ona da n-gage aldırdım. Ehehe iyice n-gage baımlısımı oldum nedir. Karnım da acıktı günlük . dur ben bi eve gidem . valide hanım cheesecake yapıcekti ohh ohh ohh misgibi kokular gelior burnuma....[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ey günlük , okuldan Kasdav'daki 2. likten dolayı onur belgesi verdiler...Valla stüdyo paralarının geri verilmesi beni dha çok sevindirdi desem yalan olmaz :9 end production'a yollanacak olan bestenin demosunu daha alamadım , yarın da babama gidicem...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lan günlük. böyle gün olmaz olsun be. sabahtan beri final sonuçlarını int. sitesinde bekliyorum, bi de üstüne site çöktü görüntülenemiyor. bi de üstüne şu bilememezliğin verdiği karın ağrısı yok mu. ahh ulan.[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lan günlük, mezun oldum okuldan. bitti lise. kurtuldum be ordan. 4 senemi nası da acımadan aldı götürdü.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ey günlük , dinlediğim şarkıdan mıdır , havanın yağmurlu olmasından mı , yoksa ikisinin etkisiyle birden mi bilmiyorum ama çok bunaldım...ama şunu bil ki hiçbi zaman gitmek için geç değil... babama gidemedim , fotoğraf da çektiremedim...bütün gün bilgisayarın başında oturup müzik dinlicem...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sevgili günlük sabahın 10 unda buraya mesaj atıyorum birazdan okula gidip çalışıcam (pazartesi son final var) sonrada tatil ama acayip bunaldım.Derken bir kız sana aşkım kabardı dedi ona taktım kafayı şimdide haydi hayırlısı bakalım günün devamında neler olucak sırlar perdesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sevgili günlük, dün çok içtim şu an kötüyüm yardım et bana![signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 günlük bugün çok sevdiğim bi arkadaşım vefat etti.kendimi bi acayip hissediyorum.daha doğrusu hiçbişey hissedemiyorum.içimde bi boşluk oluştu onun hakkında.çok kötü bişey be günlük daha sadece 16 yaşındaydı[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar