Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük gün gece kuzenle 12 de spora gıttık sonra spor 2 gıbı bıttı ve eve dogru yol almaya basladık sonra meyve topladık yoldakı agaclardan :) ve baya bısey oldu ondan sonra kuzenle bır bır bır bır evlerın camlarına meyvelerı attık kostuk eglendık fılan saat 4 gıbı eve geldık valla bu kuzenle yaptıgı 3.aynı sey bı daha olursa yazacagım :D[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük,
Okul bitti. Kırığım yok çok şükür. Ama evde canım sıkılmaya başladı şimdiden. WoW bile oynayamıyoruz makina sağolsun.
Allah bu RAM'in bin türlü belasını...[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."

[Bu mesaj Werewolf tarafından 03 Haziran 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birşeyin bugün farkına vardım...bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş,sevmek için..onu sevmediğimi anladım.mutlu muyum?bilmiyorum ama en azından biliyorum artık duygularımı.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük
hiçbirgün bıraktıım yerde diilsin sanırım birileri seni okuyor.
yada paronayaklaşıyorum.
ps:kimse beni anlamıyor[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk, bugun okula gitmedim zaten butun millet okulda sıkılmıs ii oldu okul cikisi herkez toplandi okulda frp oynicaktik hocalar izin vermemis sora ozgurluk parkinda verdik kendimizi yesile, cayira cimene aramizda allahin okuzleride wardi keyifimizi bozdular arada sirada ama olsun eylendiz sohbet ettik sora aksam babamla disari ciktik yemek yedik geldik oturdum makinanin basina bunlari yaziorum bugunde bolece bitti.[signature][hline]
My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük be basket oynarken topumun patlak olduğunu farkettim çok küçük bi yerden ama üzüldüm 5 senelik toptu.Ya bi daha öyle güzel top nerden bulcam ya:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

saçları kestrdm bugün günlük.. güsel oldu bayaa :-)[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki?

spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki:
michael jackson - bağa gel bostana gel.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bugün arkadaşa hediye bakarken o sinir kızı gördüm
onu boğmama yardım eder misin günlük?[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk, bugun arklarla kadikoye gittik erkenden star wars academy, cs:source fln filan oynadik sora yimah yedik sora gene cafeye gittim Knight Online oynadim eve geldim Turkiye macini izledm sora biraz da evde KO oynadim simdide bunlari yaziorum bugunde guzel bi gundu.[signature][hline]
My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...