Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 GS ye zor grup cıkması iyi oldu bence. Ne zaman dandirik takımlar gelse,adamlar konsantre olamayıp, ya yeniliyorlar ya da berabere kalıolar.. Şimdiye kadar hep "havada karada cıkarız" dediklerimizde g*t üstü oturduk walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ahmet çakar beşiktaşın en iyi ihtimalle 4. cimbomunda 3. olabileceğini söyledi dün akşam. Yine bozulacak.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 En iyi ihtimal 4.lük nası oluyor ki?[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 0 puanla olmuyor da 3-4 puanla oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ahmet cakar ne cakar[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 GS cok zor da BJK cıkar gruptan..1. torbadan gelebilecek en zayıf takımlardan biri lazio geldi.bence sansı var yeter ki luce gecen seneki lazio macındaki sacmalıklarını tekrar etmesin.. GS oldukca zor.nihatı-kovacevic i nasıl tutacaklar o defansla...juve zaten yenilgisiz grup lideri cıkar..olympiakos evinde aslan misali.zor dostum zooooor...[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bence bjk da gs de çıkar grubundan fakat 2. turda ikiside sonuncu.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 düşüncemin doğruluğu konusunda kesinlikle tartışmak istemiyorum umarım ki hem bjk hem de gs 4. olarak şl ne veda ederler.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Beşiktaş bu gruptan lider çıkmaz ama belki 2. olabilir. S. Prag ı yeneriz Chelsea de bence oturmuş bir takım yok ama lazio çok zor fakat beşiktaş italyadaki oyununu oynasın çok rahat yeneriz lazio yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yine diyorum beşiktaş o gruptan ÇOK ZOR çıkar bence... hatta yani 3% ihtimal veririm en fazla... Sparta Prag bjk den iyi bir takım mı deil mi tartışılır ama tecrübe faktörü bence lig usulü bir elemede çok önemli... bjk 3. olursa sevinsin diyorum...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 peki sen sevinirsin. açıkçası ben bu gruptan 3. olup elenirsek üzülürüm. tecrübe çooook önemliyse gs o gruptan elini kolunu sallayarak çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 lol sırf tecrübe olsa o iş biz min. yarı final oynamamız lazım bizden daha fazla katılan takım yok orda ;)[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 gs ın isi transfere bakar..2 iyi oyuncuyla zoru yapabilirler ama yinede bjk nin sansı daha fazla yeter ki forvet sidik yarıstırmayı bırakıp pas versin.son 3 haftadır ne goller kacıyor bencillikten turkiye liginde sorun olmuyor da samp. liginde alır eline.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 tabii ki sırf tecrübe değil... ama tecrübe önemli bir faktör... o yüzden gs nin o gruptan çıkma ihtimali var ama çok düşük... bjk nin de var tabii ama bjk de gs de çok zor çıkar...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 gs tecrübesi sayesinde cıkma ihtimali var bjk ninde garanti oyun anlayışı var ama şunu soyliyim bjk avrupada turkiyedeki oyununu oynayamıyor gs cok dengesiz gidiyo bu aralar anlamış degilim valla bi kötü bi iyi bakalım ne olucak cok ilginç gruplar oldu valla en cok korktugum maç olimpia-gs adamlar o stadda ne takımları devirdiler valla feci fanatik taraftarı var arbede cıkmaz inşallah[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Galatasaray kendine Avrupa fatihi diyor.Eğer oleyse o gruptan çıksın artık!!!!Bjk ise turnuvadaki en zor gruba düştü..[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 he tabe canım beşiktaşın grubu çok zor auah futboldan süper anlıyoruz :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: LvL_Sabo, 30 August 2003 17:22 tarihinde demiş ki: he tabe canım beşiktaşın grubu çok zor auah futboldan süper anlıyoruz :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza yerim seni :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: Khirsah, 30 August 2003 17:18 tarihinde demiş ki: Galatasaray kendine Avrupa fatihi diyor.Eğer oleyse o gruptan çıksın artık!!!!Bjk ise turnuvadaki en zor gruba düştü..[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! gs nin kendine avrupa fatihi dediği takımda emre, okan, hagi, popescu, iyi oynayan bir hakan şükür ve kaleci tafarel vardı... şimdi varmı? yok...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar