Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Kısa ve net bir soru :) Arkadaşlar sizce 20. yüzyıla damgasını vurmuş müzisyen kim? Bence, Kişi = Jimi Hendrix Grup = Beatles [hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent [Bu mesaj penthesilea tarafından 28 August 2003 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Grup: Pink Floyd Kisi: John Lennon damga vuracak diyorsan dierlerinden farkli olmali bu kisiler bir sekilde.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 OPETH OPETH OPETH Sentenced da ikinci
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 at gözlüğü ve ya körü körğüne bağlanmak buna denir.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 En sevdigin grubu yazabilecegin bir sey degil ki bu, Ben mesela John Lennon fazla dinlemedim Beatles az bilirim. Ama baris icin yatakta yatip ailesiyle protesto eden ve daha radikal baska bir muzik sanatcisi bilmiyorum. Favori gruplarin soruldugu baska bi forum var, herkes sevdigini yazsa bi anlami kalmaz ana sorunun. (Evet Pink Floyd u seviyorum, ama onlari yazmamin nedeni 10 sene boyunca ayni albumlerinin top list ten ayrilmamasi, ve her albumde kendileirini gelistirmeleri, kimsenin denemeye cesaret edemeyecegi ses tekniklerini ilk one cikip deneyen grup olduklari, ve bunu duzgun yaptiklari icin dedim)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Katılıyorum gerçekten. Buradaki soru en sevdiğiniz grup değil, müziğe damgasını vurmuş bir grup olmalı. Beatles konusunda haklısın. Jimi hendrix de solo bence[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent
can Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Kesinlikle +1. said: Volfied, 28 August 2003 20:43 tarihinde demiş ki: Grup: Pink Floyd Kisi: John Lennon damga vuracak diyorsan dierlerinden farkli olmali bu kisiler bir sekilde.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [hline]There's a heaven above you baby...
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 jimmy hendrix ve poink floyd derim ben de[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 müzik sadece gitar davul ve basstan oluşmuyorki. bunun piyanisti var saksafoncusu kemanisti bilmemnesi.at gözlüğüyle bakmayalım[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 dinlemediğim halde sölüorum beatles elvis presley ya da ne bileyim. 90 lı yılların başlarında müzik zevkim o kadar iyi değildi ( 87 liyim :P ) . elvis presley konusundada bi fikrim yok. pink floyd da olabilir tabi. volfi güzel demiş aslında :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 grup:pink Floyd veya Rolling Stones solo:Frank Sinatra,Elvis Presley[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 20 yuzyil ve elvisi gectiniz? siz hep 2o. yy nin son ceyreginden bahsediyorsunz[hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ilk olarak şöle bişi düşündüm kişi:Y.J.Malmsteen grup:KingCrimson/PinkFloydRoseTremolo ama gerçekten damga sözkonusuysa zaten tartışma olacak ayrılık çıkaracak bişi diildir. kişi:Miles Davis. grup:Beatles[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Kisi: Michael akerdfelt, Bu adam bence muzik icin dogmustur. gerek yazdigi sozler, gerek sesi, gerek gitar calisi vs. Herseyiyle Dort dortuluk bir adamdir. Gerci buraya satrianiyide dusunmedim degil ama olsun. Akerdfelt de iyidir. Grup: Haggard, Metal de cigir attilar benim gozumde, birsuru hayvanadam toplanmis adeta bir hayvanat bahcesi olusturmus haggard adinda...(horace in lafiydi bu gerci, hayirlisi...) Edit: Gerci bu yazdiklarim efsane sayilmaz, efsane adayi diyelim biz en iyisi....[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 28 August 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
GregowicH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hmph, bari "şu müzik türünde 20.yy.a damga vurmuş kişi kimdir" diye sorun şu soruyu... bu şekliyle bi cevap vermek imkansız olur çünkü...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 pinkfloyd louis armstrong elvis bunlar geldi aklıma ama daha tonla efsane var[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
aente Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 kişiler:elvis presley,michael jackson,madonna gruplar:metallica,beatles[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 OPETH tarzinda bi grup ben daha duymadim diger gruplardan cok daha farkli bi kulvardalar bu damga vurmaya yetmez mi?bunun basarinin arkasinda Mikael Akerfeldt var tabiki.
canjovi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hmmmm group : Led Zeppelin ( ozman ciktiklarinda beatles amator gosteren ilk grouplardan birtanesiydi ayrica hala dunyadaki en kalabalik single act gerceklestirmis group(en buyuk tek groupun ciktigi konser(woodstock gibi degil yani), rock / blues en guzel harmanlamis group bence boyle yeni dallarda acildi sonra ... bkz. blacksabbath falan filan ) kisi : john lennon (kalbimde jimi hendrix ama john lennon daha etkisi vardi beatles dan daha cok yani beatles group olarak bence fazla degildi john lennon yaptiklariyla falan filan daha bir seydi group olarak yuz yilin olamaz bence)[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: GregowicH, 28 August 2003 22:07 tarihinde demiş ki: hmph, bari "şu müzik türünde 20.yy.a damga vurmuş kişi kimdir" diye sorun şu soruyu... bu şekliyle bi cevap vermek imkansız olur çünkü... tüm türlere ayrı ayrı yaz sen de =)[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Grup: The Beatles Kişi: Michael Jackson[hline]rtc
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Gershwin (adam jazzı yarttı daha naapsın :D ) Frank Sinatra Louis Armstrong Elvis[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 elvis sinatra beatles metallica[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time!
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 elvis pink floyd derim[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Öne çıkan mesajlar