Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: BombaciMulayim, 23 August 2003 20:28 tarihinde demiş ki: yok mu yıldız, yok mu yıldız uluslarararsı ilişkiler ve siyaset bilimi üyeaa? Var aha burda mimar efendiniz. Uluslar arası beşiktaşta mı yoksa davutpaşada mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bombaci yildizi mi kazandın lan? oha ya hey masallah[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yaw odtu yok mu hic? bi paticikci ben olucam galiba odtu de..[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 23 August 2003 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: BabacumMostors, 23 August 2003 20:33 tarihinde demiş ki: bi Dyna mıvar oralarda valla benim ev marmara üniye 5 dakka mesafede ama gelemem.niyemi?çünkü bende antalyaya gidiyorum üni için :([hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: regulus, 23 August 2003 20:29 tarihinde demiş ki: lan bilkentte oryantal mi ne her neyse or la başlayan birşey varmış... yok dersler başlamadan önce seminer falan dinleyecek oyun oynayacak gezecek 10 puan toplamaya çalışacakmışız... ne berbat bir iş o la etkinliklerden biri:tilki tilki saat kaç? bu ne yaaa edit:oryantasyonmuş :) ve hatta linki http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/academic/admission/oryantasyon/index.html [hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! [Bu mesaj regulus tarafından 23 August 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj regulus tarafından 23 August 2003 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] aeuheah biz de aynı şekilde ne lam bu oryantal fln dioduk :) o oryantasyon oluo eheh. okula alışacaksın. oyun oynamak yok eahueahu spor etkinliği var mesela oyun olarak onu sayıyorsan var ama 1 puan :) ben de öle düşünüodum ama harika birşey hatta ben bu sene bile arkadaşlar gelirse gidebilirim. hatta yeni bilkentli patilerle tanışmak için de gelebilirim :) tilki tilki saat kaç mesela zamanı iyi kullanmakla ilgili bilgiler anlatılıyor. origami sanatıyla ilgili şeyler var düşünceyi geliştirme var tabi 10 puanı 1 yılda değil 4 yılda doldurabilirsin ama 10 puanı dolduramadan mezun olamazsın :) nese daha detaya inip içine etmeyelim topicin eheh icq:19016599 beklerim bilkentlileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: wanderer1985, 23 August 2003 21:16 tarihinde demiş ki: yaw odtu yok mu hic? bi paticikci ben olucam galiba odtu de..[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 23 August 2003 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] cassie odtü makineye girmiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: wanderer1985, 23 August 2003 21:16 tarihinde demiş ki: yaw odtu yok mu hic? bi paticikci ben olucam galiba odtu de.. [hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 23 August 2003 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] benim kuzenim kazandoı odtü felsefe walla alakanız olur mu bilemem sanırım sen sayısal biyerdesin.(kesin kesin) bu arada seneyi bekle henüz sınava girmedim ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: BombaciMulayim, 23 August 2003 20:28 tarihinde demiş ki: yok mu yıldız, yok mu yıldız uluslarararsı ilişkiler ve siyaset bilimi üyeaa? Bogazici'ne girseydin, seneye goru$urduk... (-Hadi len..)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 neyse bugün de bitiyor... dün gece ne kadar heyecan yaptım ya hele sabah... siteyi refresh ediyorum açıklanma saati 10.00 şu an 9.58 falan diyor birde saniyesiyle.. birden 9.59.58 yazdı öhe dedim kaldım öyle yanlışlıkla explorer'ı kapadım tekrar açtım falan.... ellerim buz gibi oldu açtım nereye bakacağımı bilemedim(zaten bir tek kazandığın yer yazıyor ama göremedim işte)şehir ankara'yı gördüm ohh oldum baktım bilkent iktisat falan oh neyse dedim ne heyecanmış beeea[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Marmara Sinema-TV u kazandım. Okuldan arkımız da kazandı. Haydarpaşa kampüsüne gelecek varsa şimdiden selamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: wanderer1985, 23 August 2003 21:16 tarihinde demiş ki: yaw odtu yok mu hic? bi paticikci ben olucam galiba odtu de..[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 23 August 2003 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] üzüldügün seye bak ben senin yerine giderim :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 insanlar neden her zaman elindekilerle yetinmeyi bilmiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ne alaka[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyla alakası yok ozur dilerim ama ÖSS sonucları ve benimle alakalı bir durum, tekrar ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 tmm abı uzulme bu kdr olur eheheh nıe kasdın bu kdr özür dilemek için anlamadım :)[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Iyide marmara üniversitesinin iktisadi ve idari bilimler kampüsü bahçelievlerde =) buda demek oluyoki daha fazla uyuyamicaksın malesef daha daha az uyuyabilirsn eğer bahçelievlerde oturmuyosan =) yok asıl bize 15dk da ordan biliyorm =))[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: BombaciMulayim, 23 August 2003 20:28 tarihinde demiş ki: yok mu yıldız, yok mu yıldız uluslarararsı ilişkiler ve siyaset bilimi üyeaa? Yeğenim girdi oraya benim :)[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ama adam uye arıyo Ramses II senın yeğenın uyemı :lol:[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... [Bu mesaj PiLgriM tarafından 24 August 2003 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bende hava ürünlerine girdim varmı alası ? :yapma: eheh yaw nası giremedim okadarda barajı geçmiştik lol[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Malkor böle olucagı bellıdı ztn sana sene boyunca o kdr çalış dedik :lol:[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Marmara İktisatta kızları bir ben götürecemgaliba yok öle bi baba yiğit pehlivan[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 İTü Kontrol Mühendisliği.:)))..her türlü doğum kontrol yapılır:Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hehahe[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: ehoca84, 24 August 2003 12:05 tarihinde demiş ki: İTü Kontrol Mühendisliği.:)))..her türlü doğum kontrol yapılır:Pp abi süper bölüm cidden. hayırlı olsun.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Kocaeli Makine Müh kazandım da Almanya yolcusuyum üniverste için. Hadi hayırlısı.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar