Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Eger sizde seviosanız ve digiturkunuz varsa bundan sonra her cars. 23:30 yada 23:00 emin deilim ve her ctesi 01:30 da elma tvdeler ;) izleyin izlemeyenlere izlettirin[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 :) eheh super ya! azcık geyıge kacıyo ama eglencelıler.. :)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 azıcıkdan ziyade bayaa bayaa geyiğe kaçıyorlar ama bence süper iş çıkarıyorlar. keşke digiturk hedesi olsa evde de izlesem. hayranıydım elemanlar hot tv deyken. (fanta gençlik konserlerinde de performansları alkışa değerdi hani :) )[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 geçen hafta, erdem'i bizim burda çay bahçesi/araba yıkama servisi çıkışında honda'sıyla gördüm, ' pardon, bi maruzatım vardıda ? ' dedim geyik olsun diye, ' iyi iyi, hadi güle güle.' dedi bastı gitti euah köpeng herif.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 benimde o kadar param olsa bende öyle derdim lol:) ama düşünsene adamların durumunu,markete gidoyo sabah,kasiyer,eve gidiyo,yoldakilker,hewrkes uzaylı görmüş gibi davranınca adamlarda bayıyo,haklı olarak bence[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 adamlar oraya çıkıyor para kazanmak için geyik yapıyorlar. ama yolda herkesin üstüne üstüne gelip seni şaklaban niyetine koyması sıkıcı olur tabii ki.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ya kabloda yok mu bu elma tv[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 sanırım ı ıh :d[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 :-([hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ben de izlemek istiyorum... Ben de... Bayılıyorum onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 çok parası olmadığını düşünüyorum, çünkü altındaki '9x model bi civic'ti. hatta bi külüstürdü. ayrıca çok sıkıcak bi şeyde söylemedim, yani ben sorumu sorduktan sonra, hehe dese sevecen ve içten bi şekilde, zaten dialog kesilcek, biticek. ama suratsız herif hehe[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 lol elifname,levelda köşe,hot tv,radyo,reklamlar,şimdi digiturk,gag paranın dibine vurmuşlardır,arabaları dandik olabilir :/ ama onların açısından düşün hella,canı sıkılmış,kötü bi haber almış olabilir,sevgilisi ile kavga etmiş,babası hasta olmuş olabilir,bide üstüne on yüz bin milyon tane fanle konuşmak,selamlaşmak aşırı ölümüne derece bayıcı olur dimi?[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 28 August 2003 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 abi ben illa selam vermedi, vay hödük fln demiyorum ki. vermediyse vermedi. vermek zorundada değil yani farkındayım. ama ne bilim kitleye iyi davranmak zorunda. bizden kazanıyo çünkü. biz izlemezsek/dinlemezsek reklam alamazlar, alamazlarsa biterler fln.. tabi 1 kişi koymaz. ama ne bilim farklı koşullarda biri olsaydım, farkederdi. ben yine onların açısından söyledim. neyse mIRC'ye çevirmenin anlamı yok forumu. tek post sen tek post ben eheh[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ben kacırdım galıba oysa baktım o saatte goremedım? yok muydu kıne?[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar