Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Tool - Parabola gaza getirdin beni doggy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Doggycim Where would I be? Without your love Cake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abi iste PaticikFM ruhu budur post kasarken klasi belli edeceksin helal mortis Mark Morgan - Deionarra Theme ne bileyim be volfi... su anda oldugun yerlerden birinde olurdun herhalde :P bu topicte arcane eksik bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 devam ettiriyim doggy nin bana kalmamis olan saygisini biraz geri kazaniyim :D Tool - Lateralus Over thinking, over analyzing separates the body from the mind. Withering my intuition, missing opportunities and I must Feed my will to feel my moment drawing way outside the lines. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ha ne? duyamiyorum barkin Danny Elfman - Moon Dance ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 therion - via nocturna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 God Is An Astronaut - Forever Lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 accept - seawinds lay lay layy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Doggy senin hoe olman gibi bi durum soz konusu degil, sadece shuffle geldi Outkast - We Luv Deez Hoez smiley kullandi! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Thin Lizzy - Broken Dreams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Electric Six - Radio Ga Ga super bi cover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o diil de benden hoe olsa ikinci gun kovulurum zaten Gardenian - Do Me Now I am the one who makes your stands I am the nightmare they tried to hide So keep me close to your heart You never thought it could hurt so bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 You used to be allright, what happened? Radiohead - 15 Step Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 uctum ben, gonul isterki saat farkini kapatalim volfi, yapmadigimiz sey degil netekim ama evdeki alkol stogu sinirli... bir dahaki sefere azizim Antimatter - Angelic and if I could grow some wings I'd fly away home... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hatebreed - Live for This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yatmadan şöyle bi aziza yenge patlatayım dedim... Aziza Mustafa Zadeh - Sunny Rain :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Snowy White - Terpisah bu arada, gitar seven herkesin dinlemesini tavsiye ederim Snowy White i. Blues progressive rock yapiyo amcam, cok iyi gitarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Snowy White - The First Move I went for a drink in my favorite bar I lost the keys to my motor car So I started walking home Then along came Sally in her automobile She said, come on in now, you can take the wheel... Hmm, she said.. Come on now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Cake e feci inspiration vermis bi grup Soul Coughing - City of Motors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Radiohead - A Punchup at A Wedding (No No No No No No No) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sumatic - Dreiklangdimensionen ikide bir çalıyorum bunu ya çok fena sardı :) başka parçasını da bulamadım uyuz oldum zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 N.E.R.D. - Killjoy Watch the bullets ricochet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Screaming Trees - No One Knows Drifting on a wind never blown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Oh baby, I was bound for Mexico Oh baby, I was bound to let you go... ..Cake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Comma - Clown türk progresif grubu dinlemek isteyen varsa şiddetle öneririm Comma'nın Elusive Dreams albümünü :) çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar