BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Alkolluyken dinlenmiyecek sarkılar vol3. Savatage - Summer's Rain [spo]standing alone in a dream where nothing is real but oh how real it feels there were times i lost my way i was alone, lost in a haze where are you now i'll find you somehow and do i stand alone like a fool out in the rain hanging on somehow to an ancient vow where there's nothing left to gain and do you know how it feels inside to be all alone a fool and his pride scars are the wounds that we show time only heals when you're letting go many night i'd lay awake tossing and turning till daybreak where are you now i'll find you somehow and do i stand alone like a fool out in the rain hanging on somehow to an ancient vow where there's nothing left to gain and do you know how it feels inside to be all alone a fool and his pride in a summer's rain in a summer's rain in a summer's rain in a summer's rain sometimes you got to believe beyond yesterday i'm gonna find my way in the summer's rain in a summer's rain in a summer's rain in a summer's rain i'm gonna find a way run away far away[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Ümit Besen - Ben Bu Gece Ölmezsem Saygılar herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Müslüm Gürses - Unutamadım Ne hallere düştüm yarabbim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Incubus - Here In My Room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Opeth - In My Time Of Need Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Bilgisayar - Kasa sesi yataraktan dinliycem şimdi. Bu sesle uyumaya çalışcam. Kader utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Richard Ashcroft-Keys to the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Obituary - Bloodsoaked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Massive Attack - Black Milk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Morbid Angel - Lord of All Fevers and Plague. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Metallica-Master of Puppets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim [spo]Benim küçük sevgilim Sen bana neler yaptın? Böldün, parça parça Onlar bilmez, onlar bilmez Bakarlar yüzüme, sanki yoksun gibi Sanki yalanmışız gibi Benim küçük sevgilim Sen bana neler yaptın? Kırdın defalarca Onlar bilmez, onlar bilmez Vururlar yüzüme, sanki yoksun gibi Sanki yalanmışız gibi Benim küçük sevgilim Ben sana neler yaptım? Kızdım sayfalarca Onlar bilmez, onlar bilmez Yakarlar canımı, sanki yoksun gibi Sanki yalanmışız gibi Benim küçük sevgilim...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Anathema - Deep lan of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Creed - My Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 barış manço-gülbebeğim hani bana verdiğin o sözler hani o gülen masum gözler alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim. sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor nasıl kıydın kendine gül bebeğim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Soundgarden - Jesus Christ Pose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 W.A.S.P. - The Burning Man COD2 cilere ithafen "Run run daddy's got a shotgun" [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 19:58 tarihinde, SadButcher tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Santana - corazon espinado [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 21:24 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 müslüm gürses-seni ben ellerin olsun diye mi sevdim [spo]yalan sözlerle aldatıp seninim derdin her şeyimi dırı dırı dırı dın uğruna ben dırı dırı dın boş yere miiiii veeerdiim aahhhh boş yere miii veeerr diiiim.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 deniz seki-ey kalbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Alex Gaudino - Destination Unknown Bumcello - Dalila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Burzum - Channeling the Power of Souls loop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 a perfect circle - passive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 catamenia - the day when the sun faded away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 avantasia - sign of the cross dinlemek için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar