DesertRose Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Olumlu ve olumsuz olaylardan ibaret şu hayat yolunda ;bir mutlu :) bir hüzünlü :( yüzle dolanırken zaman zaman bir virgül olur soluk alır ve yaşanılanlara şööyyle bir göz atarız: Kimi zaman bir noktaya(.) bağlar bizi bu virgül Kimi zaman ünlemlerle şekillenir zaman, kızgınlıklar ,kıskançlıklar,avazımız çıkana kadar ağlamalar derken üç noktayla geçiştirilmiş boşluklar biranda yeni bir cümleyle tamamlanıverirler. İşte o an konuşma çizgimiz devreye girer;hayatta konuşma sırası bize gelmiştir.Kendini ifade edebilecek fırsatı bulmak haz verir insana ama "sadece bizleri anlayacak insanı bulduğumuz zamanlarda.." Upuzununnmuşş gibi düşündüğüm o 365 gün 6 saat'in elimden kayıp gittiğini anladığım o dakikalarda geriye dönüp 2005 e bir göz atıverdim;) ve yüzümde bu gülümseme beliriverdi. Herşeyi dolu dolu yaşamışım hasta olmuşum,avazım çıktığı kadar ağlamışım,kızmışım,bağırıp çağırmışım ama her gözyaşım beni bir mutluluğa bağlamış: Beni en çekilmez anımda bile dinleyen,beni benden daha çok seven,bizim için çalışan,beni onu özlediğim kadar özleyen ve en önemlisi bana "Angelicam" diye seslenirken gözlerinde taşıdığı o parıltıyı biran olsun yitirmeyen eşşiz insanla bizi birbirizime bağlamış bu canım 2005 yılı:) Vazgeçilmez olmuşuz... Dragonutopia;theROSE Seni Çok Seviyor ve biranda önce şu okulu bitirip yanına gelmen için her gece dua ediyor...Bu vazgeçilmezliğimiz hiç bitmesin aşkım:)( Şimdi sıra sizde!Söyleyin bakalım vazgeçilmezlerinizi...:)[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." [Bu mesaj DesertRose tarafından 02 Ocak 2006 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DesertRose tarafından 02 Ocak 2006 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 lak diye sorunca akla gelmiyor vazgeçilmezlerim ama size mutluluklar dilerim =P bide 2005 365 gündü. 6 saati yoktu hehe[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben de direk düşününce bulamadım.. Aile arkadaşlar falan gibi klasik şeyleri yazmıyorum herkes yazar zaten. Biraz zorlasam hmmm. İdeal ve prensiplerim, eskiden kalma 2-3 oyuncağım geldi aklıma.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Açıkçası hayatımda şu anda "vazgeçilmez" olan pek de birşey yok. Aile vs. gibi olgular dahil değil tabii ki ama onların dışında, vazgeçemeyeceğim tek şey en yakın 1-2 dostumdur en iyi ihtimalle...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 vazgeçemeyeceğim en önemli şey hedeflerim..[signature][hline]la la la..lay [Bu mesaj MaUWw tarafından 02 Ocak 2006 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hayatım :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 teknoloji =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 PS.[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Şu an için hiçbirşey. Her şeyden vazgeçebilirim yani[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benimde wazgeçilmesim wardı bi aralar ama elimden aldılar koparttılar ondan sonra hiçbişeyede wazgeçilmez gozuyle bakmadım[signature][hline]ben hiç mutlu olamıcakmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kalemim[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bilgisayarım,ailem ve duygularım...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ufak bir yastığım var,Annemin hediyesi,GS yastığı,onsuz uyuyunca sanki GS kesin kaybetcekmiş gibi geliyor,mesela FB maçından önce onunla uyuyamadım kaybettik :) tabi ki kendimce bir uğur.[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 twistedemo var bir adet. sonra hayatı yaşama amaçları var. bir de kırmızı et =p[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 basketbol,tv,pc[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hayaller , umutlar , gelecek merakı. bi de müzik.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [spo1=tık]http://forum.paticik.com/view.php?id=111693[/spo] bi de ablamla kız ark. ım[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: death_cuk, 02 Ocak 2006 17:27 tarihinde demiş ki: benimde wazgeçilmesim wardı bi aralar ama elimden aldılar koparttılar ondan sonra hiçbişeyede wazgeçilmez gozuyle bakmadım :(([signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kahve makinam. ailem , bir kac dostum . aklima gelmiyo simdi.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Whiskey, 20 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: 1)Ailem ve Sevdiğim insan --->Benim için herşeyden önemlidir bu insanlar, ilerde bigün ailem ve sevdiğim insanı karşı karşıya getiren bi durum olursa olabildiğince adil davranır iki tarafada taviz vermem. 2)Dostlarım--->Onları kırmamak kaybetmemek için çaba gösteririm değerli olduklarını hissettiririm. 3)Kariyer --->Hayatı çok fazla boşwermemek lazım öğrenme hayal kurma kendini yenileme insana yaşam enerjisi verir bence ... 4)Sigara --->Bigün kurtulucam ondan. 5)İnsanlar--->Çok damarıma basmayınca kırmamaya çalışırım. 6)Spor---> Olmazsa olmazımdır bikaç günde bir ter atmazsam huzursuz olurum. 7)Bilgisayar internet--->Hayatımda önemli yeri var şuan ama olmasada çok şey kaybettirmez. 8)Alkol--->Kendini bildikten sonra çok büyük bi keyiftir her içkiye göre özel bi masa kurmak bağımlı değilim ama sohbet ortamıyla birlikte alkolü severim. http://forum.paticik.com/view.php?id=158545[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ailem , arkadaşlarım pc m[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 PC(internetli) Nutella Çay+kahve bilimum sıcak içicek[signature][hline]Platon, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ben tavşan avlamak istiyorum beni karsı takıma verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Gitarım ve penam. Diğerleri benden vazgeçiyo zaten[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: chagy, 02 Ocak 2006 17:41 tarihinde demiş ki: ufak bir yastığım var,Annemin hediyesi,GS yastığı,onsuz uyuyunca sanki GS kesin kaybetcekmiş gibi geliyor,mesela FB maçından önce onunla uyuyamadım kaybettik :) tabi ki kendimce bir uğur. :D Çok güzel:)[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ailem,arkadaşlarım,gs,futbol(olmasa yaşayamazdım),silahlar,bi fincan sıcak çay...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar