KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bezelye ve havuç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hahaha kenshin o ayrı mesela zaten maeuh şu küresel ısınma geyiğini çok süper yapmışlardı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 two days before the day after tomorrow:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya adamlar küresel ısınmadan koşarak kaçıolardı ya var mı bole bişi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 haha onu diyiyoruz ya manyak bölümdü -selam çocuklar *ses çıkmaz* -kahretsin stan,ona söyledin değil mi ve şu altın kesesi olayı süperdi tek kelime ile yastıkla zor tuttum kendimi :) bu bölümü kesinlikle indirmem gerek netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 abi altın kese süperdi harbi ya birde çizdi ya haritaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hilton u sectiginiz icin tesekkur ederiz olayı kopardı beni :) cartman yine şov yaptı.. helal olsun su dizinin senaryosunu ve diyaloglarını yazanlara cok guldum yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Havuç olmayan tüm çocukları evlerinden zorla çıkarıp öldürün maeuahe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 said: Ginger Girl: Laaa la, laaa lala. Girl: What is it?? Ginger Girl: laaa lala. Boy: It's a... little ginger girl. Ginger Girl: laaa la. Girl: Shut the door! Ginger Girl: Laaa la, laaa lala, laaa la. Kids: AAAAAH! burası süperdi ya=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 haha aynen ya ama o sonda Cartman'in gerçeği öğrendikten sonra yaptıkları beni bitirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Son bölüm çok da iyi değildi sanki, The day after tomorow bölümü manyaktı.. Hele haritaya çizdiği şekil.... OMG!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Son bölümün dialogu verilen kısmı çok güseldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hangi sezonu izliyosunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 day after tomorrow bölümü 2 haftaki bölüm işte :D 8 deyiz biz bab :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 9. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 9 muş pardon sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 9. sezonu yayınlıyor cnbc-e. en son Ginger Kids adlı 9. sezonun 11. bölümünü yayınladı. 3 bölüm sonra bitecek 9. sezon. Bakalım ne yapacak cnbc-e, 10. sezona mı geçecek yoksa eski sezonları mı yayınlayacak (benim fikrim eski sezonları yayınlayacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 aslında geçse iyi olur ama sanmıyorum bence de eski sezonu verecekler. O değilde en komik bölümleri seçseler oylama ile onları verseler sırayla :D ne güzel olur var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 10. niye verilmiyor? bu arada şu an sp kaçıncı sezonda türkiyede değil en son olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 10. sezonda. 3 bölüm yayınlandı daha. Taptaze sezon :) [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 23:58 tarihinde, Logi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya geçse tabii ki en iyisi olacak 1 sene geriden gelmekter iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 9.sezon dvd'sini almak lzm bu sezonu çok beğendim yaw=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 gerçekten bu sezon bayağı iyiydi :D Ama geçen sezondaki şu dedektifçilik oynadıkları bölüm aşırı komikti ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yahahahahaha sonunda credits full john smith jane smith öldürdü beni ya:D -You are sooo sued! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Neden John ve Jane Smith yazıyordu hep ? Bölümü başından itibaren izlemedim sinemadan dönerken jandarma çevirdi de :D planlar alt üst oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar