Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alt komşu sorunu - Yüksek sesle müzik dinleme...

MeSh

Öne çıkan mesajlar

Şimdi efendim, ben öss'ye hazirlanmak bi yana uyku düzeni diye birşey olmadigi için her saat yatip 10 saat uyuyabilen bi insanım. (evet evet insanım.) Herneyse, Bu bizim aşşağıdaki komşu olacak insanlar ( bunlardan emin degilim. ) yaklaşik 1-1.5 aydir feci yüksek sesle müzik dinliyorlar. Derse oturduysam konsantrasyon kalmiyor, uyuyorsam derin uykumdan uyaniyorum ki ben kütük gibi uyurum.

Derdimi anlattıktan sonra geleyim asıl soruya, polis çağirmayi planliyorum, hatirladigim kadariyla belli bir saatten sonra yüksek sesle müzik dinlemek yasak. Hangi saat dilimleri arasinda geçerli bu olay? Yüksek sesli müzik dinlediği için kapisina polis gelen veya polise şikayet eden var mi? Varsa polisler ne yapiyor? Etkili oluyor mu? vs vs.. Teşekkürler şimdiden.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Saat 24'ten sonra başkalarını rahatsız edecek düzeyde gürültü çıkarmak yasak. Sokak eğlenceleri ya da açık mekanlar bu sebeple yazın 1'de, kışık 24'de kapatılır. Ya da en azından müzik kısılır. Yazlık mekanlarda daha esnek olunuyor ama kesin saatleri bunlar.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

hehe gidip kendim konuşamam. Bu insanlar(ehm), saat sabahın 4'ünde kapımıza dayanıp, "EVDE BAM BAM BAM YÜRÜYORSUNUZ!! DEPREM OLUYOR SANIYORUM!!" gibisinden bi şekilde celallenmişti.. Annemde "NE DEMEK YÜRÜYORSUNUZ?!?! YÜRÜMEKTE Mİ YASAK!!!" gibisinden bi girdi muhabbete, ondan sonra bi süre mektupla devam etti muhabbet.. Sonra tamamen kesildi.. Bi kere daha gece 01.00 'de çalan müzik yüzünden aşaği inmişti abim, kapiyi açmadilar. Ama müziği kapattilar. Akillanmamişlar, polisi görünce dumur olmalarını istiyorum.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün etki tepkiyi doğurur mantigiyla müzik setini aldim salondan, sesin geldiği odaya götürdüm, yere dayadim benim kadar 2 hoparlörü.. yaklaşik 20 dk 70 volume ile falan bass yoğunluklu müzik açtim. Arada sirada müziği kapayip, aşağidaki kapatti mi diye bakiyordum da.. Kapatmadi. Hatta kendi odama gelince, alttan gelen sesin yan odadaki sesi bastirdiğini gördüm. Ben bizim evde çikan müzikten rahatsiz oldugum için kapattim yani. Bizim evde de herkesin bilgisayari ve kulakligi var yani müzik seti tozlanmişti öyle diyim ses falan çikardigimiz yok normalde..Neyse adam olmayacaklarini anladim. İşin kötü tarafi salaklar bi de tirsiyor. Muhattabda olmak istemiyorum şimdi..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Tepin iyicene... Biraz ip atla, sonra tepin biraz...

Ne biliyim yap bişiler

Yada söyle bari güzel bişiyler çalsınlar[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim üst kattakiler dede aile içi problemler vardı.Sabah öğlen akşam olmak üzere sürekli kavga ediyolardı küfürler bağırışmalar evde koşturmalar falan.40 kez kapılarına gittim çaldım kapılarını açmadılar.Ama her günde aynen devam ettiler.Buna rağmen hala nasıl karı koca birbirlerine dayanıyolar anlıyamıyorum.Neyse sonunda bende polis çağırdım.Ekip gelip üst kattakilerle konuştular bikaç aydır baya rahatım:) Tamamen kestiler ayda yılda 1 tane kavgaları oluyo yinede bişi olmaz ondanda:)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

sen eğer evde kesinlikle onları rahatsız edicek kadar ses yapmıyorsan ( ara sıra olabilir ama genellikle yapmıyorsan ) önce gidip güzellikle konuşmalısın.Sonra duruma göre saldırıp kafa göz yarabilirsin veya kafanı gözünü yarabilirsin.Şahsen ben evde sessiz dursam yani çevreyi rahatsız etmezsem ve böyle bir sese maruz kalsam önce 1-2 defa uyarırdım 3.sünde ise allah ne verdiyse saldırırdım.Dayak yersem polis çağırırdım hem yüksek ses açıyorlar hemde beni dövüyorlar derdim çok güzel olurdu...[signature][hline]Kurt gibi uluyarak vatan sevgisi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 05 Ocak 2006 23:53 tarihinde demiş ki:
sen eğer evde kesinlikle onları rahatsız edicek kadar ses yapmıyorsan ( ara sıra olabilir ama genellikle yapmıyorsan ) önce gidip güzellikle konuşmalısın.Sonra duruma göre saldırıp kafa göz yarabilirsin veya kafanı gözünü yarabilirsin.Şahsen ben evde sessiz dursam yani çevreyi rahatsız etmezsem ve böyle bir sese maruz kalsam önce 1-2 defa uyarırdım 3.sünde ise allah ne verdiyse saldırırdım.Dayak yersem polis çağırırdım hem yüksek ses açıyorlar hemde beni dövüyorlar derdim çok güzel olurdu...

uyarma direk amerikalılar bi lafı wardır bilirmisin die giriş
Sosyal ağlarda paylaş

al boyaları gece yarısı 04:00 05:00 gibi git kapılarına anlam ve duygu dolu bir mesaj yaz kapılarına.

Hem zarara sokarsın ,hem rezil edersin hemde akıl kazandırırsın belki[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...