BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Sanitarium[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: kymophobia, 21 Aralık 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Nasıl süper saçma bir konu... +654654654654[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Adventure : Lucas Arts'ın hepsi ama en iyisi Grim Fandango Strateji: Warcraft/Starcraft RPG: Fallout FPS: Half-Life Sim: Constructor Turn-based: Civilizations Arcade: Dobişko ;) [Bu mesaj mardox tarafından 22 Aralık 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hl-starcraft-cm01/02[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Mumu, 22 Aralık 2005 15:54 tarihinde demiş ki: said: kymophobia, 21 Aralık 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Nasıl süper saçma bir konu... +654654654654 +1 :)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bu konunun sacma oldugunu düsünen über oyun kültürü olan arkadaslara önerim, böyle konulara bakın, atmosfer yoksunu 3d ve online oyun dönemi öncesinden belki bi kaç kült oyunla tanışırsınız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 HAHAHAHAHAHAHAHA sağol mardox.. gerçekten. bu uyarıyı almasaydım daha onceki oyunlardan bi haber yasayip gidicektim. bizim sacma dedigimiz seyi dahi anlamamissin.. sacma olan bu konudur. dunyanin en iyi bilgisayar oyunu diye sacma sapan bi ayrim yapilabilir mi? oyun türleri farklidir. bu ayrimi ypamak senin anlayacagin mantikla mesela, rüstü'mü daha iyidir yoksa anelkamı tartismasi yapmaktan farksiz olur. benim icin dünyanin en iyi oyunlari fps dalinda rpg dalinda mmorpg dalinda spor dalinda ayrilirlar.. mesela bi fifayla half life ı karsilastirmam yada broken swordu.. neyse sen supersin ya bizde mmorpg lerden onceki oyunlari bilmiyoruz.siz tartismaniza devam edin.. hayir abi nba daha iyiydi monkey island 3 ten..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: mardox, 22 Aralık 2005 16:08 tarihinde demiş ki: atmosfer yoksunu 3d ve online oyun dönemi su cümlene sadece bunu demek istiyorum; half-life'in atmosferi nasildi? resident evilin? metal gear solid serisinin? final fantasy serisinin? day of defeatin savas atmosferi nasildir bilir misin? commandosun atmosferi nedir bilir misin? sana o kadar cok sey sayarim ki paticikten kendini sildirip gitmek zorunda kalirsin.. konusmak icin konusmayin diip duruyorumda kime..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Neyse... olayı kişileştirme isteğinden belli zaten oyun kültürüne olan güvenin :D Senin atmosferini bildiğin oyunlar sadece o kadarla sınırlı kalıyorsa ve bana acc.'ımı sildirebiliyorsan yazık derim. Kaldı ki zaten o kadar abarttığın kadar olsaydın bu konuyu çirkinleştirmekten ziyade burayı okuyan kullanıcılara oyun kültürü namına bişiler katabilrdin. 2. cevabına anlam veremedim?! Gerçekten orda neden bahsettiğimi ya anlamamışsın ya da şimdi ki yeni yetme bi çok oyunun iyi grafik yap yanına da multiplayer koy sonra nasılsa satılır mantığnda üretildiğini bilmiyorsun. Farkında mısın ama sırf bu yüzden adventure türü ortadan kalktı, bu zihniyet pek çok yaratıcı zekaya zarar verdi. Saydığın oyunlara kötü diyecek adam tanımam ama sence onlar bütün yeni yetme oyunları aklamaya bu yeni manteliteyi savunmaya yeter mi?? (not: mesajında o oyunları oynamadığımı düşünüp, direk yargılamışsın ona da ayrı tebrik) Olayı kavgaya dökmenin sebebi yok, zaten benim sevdiğim oyunlar measjımı da okumamışsın okusaydın rüştü'yle anelka'yı karşılaştırmadığımı anlayabilirdin (heralde?!).İğrenç bi cevap yazdırıp konu dışına çıkardığın için teşekkürler mumu. Ben açıkçası bu konuyu takip ederim çünkü eminim Qbasic gorillas'la başlayan oyun hayatım boyunca -varsa- kaçırdığım oyunları görmeyi umarım. Hala sağlam oyun kültür olup, bunları paylaşmak isteyen patiler de var. Edit: oynamamış"=>"oynamadığımı" [Bu mesaj mardox tarafından 22 Aralık 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kesin kavgayı salmıyım zealotları :=) evet RTS olarak en iyi starcraft bence.. diğer oyun türlerioynanmayı hak ediyor ama isimlerini anmaya gerek yok.. PS: IYyy broken sword!.. oyun boyunca kadın donuyla dolaşıp duran sapıktık dimi o oyunda :P uzak durun hele adventure aşinalığınız yoksa :)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 atmosferle ilgili oyunları tek tek saymaya kalkarsam sanırım sabaha kadar sürer ama sen inatla benim anlatmak istedigim seylerin farkina varamiyorsun sanirim. bi konuyu anlatmak icin ornek vermek yeterlidir. ne kadar sey varsa hepsini listelemek govde gosterisi olur anlamsiz olur. yaziyi yazarken aklima direk gelenleri yazdim oraya emin ol ki adini dahi hatirlayamadigim binlerce oyun sayabilrim.. dedigin gibi 3d yap yanina mp koy sat mantigiyla uretilen oyunlari goruyorsun ama digerlerini gercek anlamda birer saheser olan basyapit olan oyunlari goremiyorsun ne yazikki.. konuyu cirkinlestiren ben degil sensin. attigin ilk mesajda dahi bi laf sokma cabasi icerisindesin.. ben konu sacma dedim sen konuyu atmosferli 2d oyunlara getirdin.. cirkinlestiren ben degil sensin..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Tek Tek oyunlar içinde ayrım yapamam ama Blizzard ve Lucas Amca'nın yaptıkları oyunlar tek kelime ile muhteşemdir.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 konuya bak[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Blizzard'dan babam çıksa oynarım,W3 ve W2 de bence zamanlarına göre en iyi stratejilerdir.Sc apayrı zaten.[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 En iii bilgisayar oyunu hangisi sizce? Bu başlığın altına oyun adları yazmaya başlamayanın hem oyun kültüründen hemde türkçesinden süphe duyarım,nedeni ise sorulursa bu soru öncelikle böyle sorulmaz...Sorulur ise, komik olur...buranında diğer yazmadığım sadece bakıp güldüğüm forumlardan farkı kalmaz..! Aslında oyunları katogorilendirme anlaşıyı güzel bir mantık Böylece hertürün bir alıcı beğeni kitlesi oluşuyor.Bu mantıktan hareket edersek,tek bir oyunun iyi olabileceği sorusunun sorulması yersiz ve saçma.Bunun yanında hepsi bizi ayrı dünyalara taşıdılar mı?Türler arasında bile bu seçimi yapmak zor iken genel olarak bu seçim yapılabilir mi ? En iyi diye tek bir oyun bulma cabası niye anlamıyorum.Bir yere ait olma çabası diye cevap verebiliyorum kendime... Eski oyunlar çok güzellerdi,ama kimse gelip bana "eski oyunlar süperdi bunlar fos siz boşuna para harcıyosunuz ahmaklar" edebiyatı yapmasın.Nasil ishar serilerinde o dünyayı yaşamaktan hoşnutsam morrowind'dede öyleydim ve daha güzel grafikleri gördüm sesleri duydum. Eskidende öyle bir sürü ahım şahım oyun çıkmışlığı yok bir sürü firma battı büyük şirketlerin bünyelerine aldıklarının hariçinde o kadar yaratıcıy dı bu adamlar neden böyle oldu sonları.Eskiyi yad etmek iyi bişey ama önümüzdekilere "tüüü kaka" demeden. Daha güzel bir başlık'a bende görüşlerimi yazarım sadece üzüntüm yeni gelenlerin kınanıp böyle yapmamsının yanlış olduğunun anlatılması yerine ödüllendirilircesine altlarına post atılması... not:icon advanture konusuna katılıyorum ne yazık ki artık örneklerini göremiyoruz görsek bile çok kötü oyunlar karşımıza çıkıyor.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ultima Online-2d renaissance ten Nebula (server ismi verdim çünkü hayatımda oynayıp oynayabileceğim en iyi oyun dönemimdi)[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bu kişiden kişiye değişir.mesela türleri vardır bu oyunların.kimisi strateji oyunlarından en sevdiğini dünyanın en iyisi yapar kimi de fps oyunlarından.bu konunun başlığı en sevdiğiniz oyun türü veya en sevdiğiniz RTS,FPS gibi olabilirdi..[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 up bu gerekli konu alt da kalmasın pls[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Aynen Dux'ın yazdıklarını yazacaktım. Beni zahmetten kurtarmış;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: kymophobia, 21 Aralık 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Nasıl süper saçma bir konu... No comment[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 World of Warcraft ha bide Pong[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kime göre neye göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 THE BATTLE FOR THE MİDDLE EARTH tek geçerimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oyy sizde ha madem konuyu beyenmiosunuz konu atın yada bakmayın buraya kardeşim ama herkesin sevdiiiği bi oyun vardır yani....di mi...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 call of duty[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar