Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Jester (eski I$kembe) (kullanmak için jesper'dan izin alındı)Istanbul Vokal : Alper Günay Gitar : Özgür Tabakcıoğlu Gitar : Ali Somer Keyboard : Ümit Kayabaş Davul : Emir Saltuk (ben:) Bassist gruptan ayrıldı o yüzden daha kesin değil [spo1=Resim][/spo]jester.garaj.org sitemiz sitedeki kayıtlar baya eskidir belirteyim yepyeni kayıtlarla bomba gibi geleceğiz (:Repertuar: Opeth - The Drapery Falls Dark Tranquility - Monochromatic Stains In Flames - Artifacts Of The Black Rain In Flames - Behind Space In Flames - December Flower In Flames - Episode 666 In Flames - Lord Hypnos In Flames - Moonshield In Flames - Jotun In Flames - The Jester Race In Flames - Free Fall In Flames - Cloud Connectededik: resim koydum [signature][hline]In flames we trust.[Bu mesaj Revangelis tarafından 24 Kasım 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 benden izin aldınız mı peki kullanmak için :P yalnız sen emir misin bilmiyodum bak hehe tanıyorum özgür'ü[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eahe pardon abi dur aliim izin veriyomusun izin? :p biliyorum tanıdıını konunun başında muhabbeti geçmişti everdying'den tanıyosun dimi (:[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Darqainu, 01 Kasım 2005 02:17 tarihinde demiş ki: edik:asagidakileri deamon of the fall'u dinnedikten sora yazdim nezamandir caliyosunuz bilmiyorum ama fena deil yani cok cok daha kötüsünü duydum ankarada..bi de össye hazirlik falan dediginize göre hic fena degil bi tek vokaller biraz fazla grind olmus gibime geldi sanki teşekkürler... canlı kayıtları dinlersen(özellikle godhead's lament ı, daha hoş olduğunu sanıyorum kaydın canlıdan. vokali de daha çok beğeniorum.durun bakalım bitsin hele öss yapıcaz bişiler. :)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tbrk[signature][hline]always on The Claymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mor_dusum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 var olması beklenen daha adı olmadan konserde ne giyeceğimizi tartıştığımız anlıcanız bir kız toplluğu:)ben davul berne elektro banu bas ipek ritim gitar....vala olcak galiba yaa [Bu mesaj mor_dusum tarafından 27 Kasım 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Dominion Hardcore / Power Metal(eski grubum) Gitar&Vocal : Cenk Gitar:Oktay Davul:Korhan (ben) Bas:Cenk (dev cenk ) CoverlarımızHatebreed Doomsayer I will be heard A lesson lived is a lesson learned World Apart Biohazard Kill or be killed Hallowed Ground (tam olarak yapamadık yapılmazda ! )Sick of it all Going All Out Trenches Madball Still Seraching Streets Of Hate Ball Of Destruction Demonstrating My Style Grubumuz şuan dağıldı ... Yeni Grubumuz : Perfect ClownHardcore / Metalcore Antalya Davul: Snake Volkan Vocal: Korhan (ben) Gitar:Görkem Bas:Osman (paticikden -Sid- ) Grubumuzu daha 1 hafta once kurduk ilk studyo performansımız güzeldi . Coverlar :Hatebreed:DoomsayerSepultura:Roots bloody rootsKorn: Y'all want a single say fuck that! şimdilik bu 3 şarkıya önem verdik ilerki çalışmalarımızda ilk grubumumda yaptığımız cover şarkıları ekliyicez :P[signature][hline]the god you've called can not be reached at the moment please try again later .... or kill your self ![Bu mesaj deathcore tarafından 06 Ocak 2006 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 BEN vokal, elle ritm, agizla solo, geri vokal, ota vokal, ayakla pata pata: hepsini kendim yapiyorum her tur calar soylerim yer zaman farketmez, her an her yerde calip soyleyebilirim... [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 08:19 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Grubumuzun sitesi http://www.5ceker.dinozoruz.com [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 13:45 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Moonfall - Melodic Death Metal (İzmir) Playlist In Flames - Zombie Inc. In Flames - Jotun In Flames - Swim The Haunted - All against all Opeth - Deliverance Sentenced - Nepenthe Moonfall - Building a miracle Moonfall - Trapped Moonfall - Truth in lies Şu anki elemanlar Vokal Alaz(ben) Gitarlar Barış ve Can Bas Efe Davul Canberk Grup en son Headbanger's Metal Fest'te sahne aldı.Yakın zamanda başka fest'lerde de yen alacak.Şu anda coverlara ara verip kendi bestelerimiz üstünde yoğunlaşıyoruz... [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 12:06 tarihinde, Mythisis tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Eversoris melodik death metal icra ediyoruz,şimdilik bir bestemizi kayıdettik, kısa sure sonra 2. ve 3. de gelicekeversoris - again i die Caner Akova - lead gitar,vokal Kerim Kanık - ritm gitar Göksu Kaya - bass Kerem Geçmen - klavye Kerem Çakıroğlu - davulwww.myspace.com/eversoriswww.purevolume.com/eversoris [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 11:18 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 innsmouth hardrock gibin metal yapıoruz tarz belli olmuyor.kafaya göre yani.bide grup izmirli. vocal, ritim gitar: can yıldız back vocal, solo gitar : engin altunlu bass gitar : çağlar çağatay davul : deniz traka http://www.innsmouth.xxx.tr.tc - bu adreste ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 valla ne guzel bır suru grup var:)..insallah bır gun benımde olur...ah bı elektro alsam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kararsız... nisanın 22 sinde kemancı da sahneye çıkıcas birde bir olasılık gsl fest olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zehirsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Trip Alternatif Rock-izmir Vokal gitar : Yağmur Gitar:Tevfik Bass:Tolga Davul:Yiğit Buda sitemiz http://trip.rockmekan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 in-pati sayilir mi bilmiyorum ama dinledigim guzel bir sarki var bunu bilen var midir onu da bilmiyorum ama bir dinleyin en iyisi.. Grup adi: Phondeep grup hakkinda her hangi bir bilgiye sahip degilm ancak tek bildigim 3 mart saat 14:30 da izmir rena da konserleri varmis.. buyrun bir sarkilari.. Phondeep - Ne Seni Ne Sevgini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Transparan: Transparan, eski arkadaşlar Gökhan, Emre ve Onur tarafından 2004'te kuruldu. İlk zamanlarda davulda Emre Girik ve aynı yıl içerisinde vokalde Erhan Demir'in gruba katılımıyla Kemancı, Bronx, Shaft gibi birçok mekanda sahne aldılar. 2005'in sonbaharında ise grup artık bestelerini kaydetme ve kendi şarkılarıyla yola devam etmek için beste çalışmalarına ağırlık verdi. Beste çalışmalarında çıkan anlaşmazlıklardan dolayı grupta revizyona gidildi. Davulda Çağan Tepiltepe ve vokalde ise Berkem Bilgin'in gruba dahil olmasıyla grup nihai kadrosunu oluşturdu. Transparan, 2006 yazı ve sonbaharında çeşitli aralıklarla Shaft Blues & Jazz Club'ta program yaptı. Ayrıca bu süre içerisinde çeşitli mekanlar ile üniversite konserlerinde sahne aldı. Grup şu anda yeni ve eski bestelerini düzenlemektedir. Grup, 2007 Şubat'ında ise "Nerede Kaybettim Seni" adlı parçasına klip çekti. berkem: vokal emre: gitar gökhan: gitar onur: bas çağan: davul (Mino)can: klavye Site: http://www.transparan.net [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 01:40 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Manto olarak pati içi grubuz [octopus, ben]. Basscımız da üye olursa pati içi olucaz. Bilgi için www.myspace.com/mantoband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 link çıkmadı. nası edit edilio bilmiorum. http://www.myspace.com/mantoband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 İzmirden Seditio olarak bizim grubuda ekliim dedim. pati içi bi ben varım ama onlarda olur yakın zamanda tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Funkafa Genel amacı eğlenmek olan, türkçe funk üstüne giden grubumuz. Cuma günü saat 20:00 da bronxtayız bekleriz Klavye - Murat (Gimli) Vokal - Burak Gitar - Serkan Bas Gitar - Savaş Davul - Kerem Saksafon - Ozan Perkusyon - Kenan [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 02:54 tarihinde, Gimli tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Amator elektronik and soul calısmalarım : www.myspace.com/novsco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 her şeyi Bırakalım Acaip değişmiş her şey bee!! detoxun üstünden 2 grup geçmiş de haberim yokmuş :) resmen paticikle büyüdüm olaya bak :D 80'S HARD ROCK VE SLEAZE METAL GRUBUM VOODOO MEDICINE Voodoo Medicine Kadıköy bazlı, 2004 yılında Acid Reaction adlı gruptan tanışan Deniz Aydemir ve Tunç Pakman tarafından kurulan bir Hard Rock grubudur. Özellikle 80'lerin Glam gruplarından çok etkilenmişlerdir. Kurulduğundan beri gerek coverlarıyla, gerek besteleriyle 80lerin bu glam ve hair metal tarzını yaşatmaya çalışmıştır. Aralarında Taksim Dorock, Caravan, Bronx, Kadıköy Shaft'ın da bulunduğu 50den fazla sahneleri ve festival konserleri vardır. Grubun en son kadrosu; Vokal: Tunç "Lee Roth" Pakman Lead Gitar, Geri Vokal Deniz "Danny" AydemirBas Gitar, Geri Vokal: Efe "Sucré" Şekerci Ritm Gitar : Raşit "Rikkie" Tuncer Davul : Ümit "Tommy" Büyükyüksel Web Ulaşım/Tanıtım Adresimiz:www.myspace.com/voodoomedicine [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 03:03 tarihinde, Quivalen-soth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 siz 80' hard rock'a mı geçtiniz? Ben bir buçuk sene mi ne önce dinlemiştim sizi baya sert diye hatırlıyorum nedense.. Ayrıca nasıl olduysa bende voodoo medicine grup isimli bir parça var ama şarkı ismi yok eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Tunç'a selam söyle lan efe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar