infected Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet arkadaşlar 40 yıllık rock'n roll grubunun adının açılımını veriyorum size... Kiss'in anlamı öpücük değil, bazı yerlerde Keep It Simple Stupid diye kabul edilse de oda deil. işte açılım: Knights In the Service of Satan[hline]http://www.frp-tr.net Eldarion @ FRP-Tr infected @ prodigy clan Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
infected Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 walla bakh[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: molpedin varmi ?
neo_88 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 neye dayanarak söylüosun böle bişeyi?[hline]ne WAR ne?
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ulan sov amacli oyle giyiniyolar diye uydurduklari seye bak[hline]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 vay be satannnnnnnnnnnnn[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 kuyruklu yalan :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 olurmu lan Onlar satanist olsunlar öle rock yapmazlar zaten Öğürmeli böğürmeli ve idda ediyorumki en iyi ses paul stanley de war (kiss'in vokalisti)[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 işin doğrusu burda[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 demekki kınayts satan servis oluyo[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hayır orda yazıyo ki yok öle bişe. bigün kırmızı ışıkta durmuşlar, bi tanesi kiss olsun mu demiş öbürleri de kafalarını sallamışlar öle olmuş[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
neo_88 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Knights In the Service of Satan ise Knights In (the) Service (of )Satan (the) ve (of) uçuyo![hline]ne WAR ne?
Random-Man Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 abi kötü açılım sevmedim kim açtıysa bizim ordaki büfe daha güzel açıo bunları hmmmm lezizzzzzzzzzz............[hline]Get Down On Your Knees....
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 eskiden annem bi balava açardı varya off manyaktı ama şimdi neredeeeee[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Koçum illa saçmalamak sorundamısın ıyy iğrençti kabul :([hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 prawler bizim tf ci olan?[hline]open ur eyes open ur mind..
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 eeeeee newar bilioduk zati girin bakın http://www.snopes.com/music/hidden/kiss.htm[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 cthulhu keşke okusaymışın yolladıın şeyi. hatta threadi de okusaymışın benim o linki verdiimi görseymişin...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
infected Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 SİZ NEYE GÖRE BİLİP BİLMEDEN YALAN DİYORSUNUZ. BU AÇILIM İSTANBUL'DA PERİYODİK OLMADAN ÇIKAN FANZİN METAL MONSTER'DA YAZIYOR. SİZİN ÖYLE OLMADIĞIYLA İLGİLİ DAYANAĞINIZ WEB SAYFASI MI????[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: molpedin varmi ?
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 metal monsterın söylediği herşey illa doğru mu olacak? web sitelerinin söyledikleri illa yalan mı olacak?
infected Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 hangisi daha güvenilir sence?[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: molpedin varmi ?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 infected ne baarıyon ki. ayrıca tabii ki urban legends daha güvenilir. linki de vermişim yukarlarda. afkurucaana insan gibi oku sonra de ne diceksen.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ne farkeder ya?ne olursa oldun sonunda dinleyen yine dinlicek!adamlar satanys olsalar bile bunlar satan dinlemiyelim diyen olcağini sanmiyorum ![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974
Satyr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hadi canım hadi satan sikioz biz harfler büyük yazılıo die bi anlamı olmak mı zorunda metal monster hep dooru mu söyler (ki haberlerin yüzde 60ı yalan çıkıo) benn nasıl oldum babam tüpçü mü inşaattaki aabiler nie bana bakıp bıyık buruolar elma şekerini yemeli miyim tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkar kuş ne çavuş kiiiiim????? dellendim ben ama aklımın son sağlam kalan kısmıyla söyliim ki adamlar "eğlenceli" müzik yapıo tam rock'n roll bu kadar eelenceli müzik yapanlar nie grubun adını bu kadar dark seçsinler ki???[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!
Öne çıkan mesajlar