shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Icq 2002a arıyorum nerde bulabilirim of allam yaa...icq lite la geçiniorum ve çoğu özellik yok irc chat açma falam gibi...yardım lütfen nerden bulabilirim veya biri yollayabilir mi icq dan pm den msj atın eğer download dosyası varsa sizde...veya link verin pls[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 www.google.com a gir icq2002.exe yaz arat kesin bulursun[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Yeni topic açmıyım burdan sorayım. Kablo bağlantı ile bugun icq online olabilen var mı? ve varsa allah rızası için proxy yazar mı? freeproxyleri denedim cinnet geçirmek üzereyken bıraktım denemeyi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Absolut abimiz bizden yardım ister de biz etmez miyiz? ederiz ! icq.tedavisi.com Bu siteye giriyorsun ve çalışan proxyler bölümüne bakıyorsun, ordaki proxylerden birini kullanıp icq da online oluyorsun. Hepsi bukadar ![hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ellerin dert görmesin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Absolut abiye can feda proxy ne ki :) Hallolduğuna sevindim, iyi günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 proxy4free.com'daki brezilya proxylerini deneyin genellikle çalışıyorlar ve uzun ömürlüler.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 verdiğim sitede ki proxyleri yaklaşık 1aydır kullanıorum ve daha bir gıdım sorunum olmadı. hiç kasmayın brezilyayla şunla diye tavsiye vereyim ben ama siz yinede istediğiniz yapın tabi :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 icq' dan konu açılmışken linux için icq ariyorum ama contact listimi serverdan download edebilecek yetenege sahip guzel calisan bir şeyler var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar