sonofdede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bende geldim dostlar artık bende bi patiyim bi ara clan macı atalım[signature][hline]iimza fln yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 abi sizin sitede roshanla ilgili bi problem war galiba ama neyse hayırlısı[signature][hline]iimza fln yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 thorin nickname li accountumu kaybettiğim den dolayı (oha nasıl yani!?!?) bu accountla yazıcam G3NK-Rasputin olarak yeniden saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 rasputinim yerim seni :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sıpa yeme öle peonlarımı:)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bu arada bolanirim gözümden kaçmıyo öss diyip kaçtın serverdan 11 eylül gecesi ama çaktırmadan giriyosun haftasonları dersaneye gitmeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 girrer o vallla öss de w3 sorcaklar sana ahah[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 narstil ne oyle peon um fln ezmişin direk bizi abi :) huehue sen bizim kralimizsin abi yanliş anlama bokunu yeriz senin heue :)bolanir eşşeklemesine ders caliyormus duyumlarima gore:)annesinden kacarsa arada sirada giriyormus nete o kadar =) ucan kus spadina dan bugün lük bu kadar=)rasputin seni yiyebilirmiyim?narstil 1 saat in dolmadan cevap yaz hehe :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Özledim lan.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Burda bi W3 olsa direk dotayı indirecem ama yok artık Bursa'ya dönünde dalacam DotA 5.84c ye[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Werewolf, 05 Ekim 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Özledim lan. özle :))) valla artık yurtayım bu arada spadina öle 1 saat dolmadan cevap veremiyoz zati 1 saat süremiz var hergün bu gün de öglen girdik aksam kalabALık oluyo :) 5 bilgisayar 200 kisiyiz ehh sıra fazla biraz :) geceleyin bu arada peon olmakda bir ayrıcalıktır :) g3nk sın :)) cıkartırız gruntada daha ben haftaya falan gelcem istanbula girersem anca o zmn cıkarrırım :) sıpa cıık[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 narstil abi su 1 saatini aksam kullanda konusalim biraz özlettin kendini =) abi grunt fln hikaye aranizda olim de =) sizleri seviyorm :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 peonum ve mutluyum zaten klanın yüzde 88 i peon olmuş şimdi farkettim de ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bende girmek isterim clanınıza.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: spadina, 04 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: narstil ne oyle peon um fln ezmişin direk bizi abi :) huehue sen bizim kralimizsin abi yanliş anlama bokunu yeriz senin heue :)bolanir eşşeklemesine ders caliyormus duyumlarima gore:)annesinden kacarsa arada sirada giriyormus nete o kadar =) ucan kus spadina dan bugün lük bu kadar=)rasputin seni yiyebilirmiyim?narstil 1 saat in dolmadan cevap yaz hehe :) Evet benide yapıyor bu adam. Utandım vallahi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 aa bu arada botların olduğu dota haritasını ben ve spadina dan başka oynayan oldu mu nasıl bulduğunuzu merak ediyorum sadece oynadıysanız... ( hoş computerdan ne bekliyoruz insan zekası yanında ama sorduk bi kere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 raspy o botlar ne öyle abi :)venomancer insane geldi bot 189-197+190 li bise ile vuruyordu :)abartmişlar ama zevkli baya evde sıkılınca oynuyorm :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: raspy, 07 Ekim 2005 16:32 tarihinde demiş ki: aa bu arada botların olduğu dota haritasını ben ve spadina dan başka oynayan oldu mu nasıl bulduğunuzu merak ediyorum sadece oynadıysanız... ( hoş computerdan ne bekliyoruz insan zekası yanında ama sorduk bi kere) oynamadım ama merak ettim şimdi. nasıl :[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 valla dediim gibi computerdan çok bişi beklenmemesi lazım ama insane herolar iyi item alıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 itemleri iyi haklisin ama 20. lvl dan sonra adamlar cosuyor normalde 25 lvl de 100 le vuran hero 180 le vuruyor + itemleride işin içine girince baya bi zorlaniyorsun :) sven le ulti acinda +700 vuruyordum ona ragmen zor olduruyorm insane herolari 3 insane attim bi oyunda neye ugradimi sasirdim :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 abi level 25 i soruyosanız itemlarla hele drow durdurulamıyor bi silence coldlarla döver direk :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 silence tutarsa ayrı ama tutmassa sıçar mesela troll mage le salla kafasına bi firebolt :utaniem:[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 eah troll mage.. uber sentez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ogre magi demek istedin heralde :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Yok Be gecen güle güle diyince cevapvermeyeni peon yaparım demistim :) zati sıpa grunt olamaz :))[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar