Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

narstil ne oyle peon um fln ezmişin direk bizi abi :) huehue sen bizim kralimizsin abi yanliş anlama bokunu yeriz senin heue :)bolanir eşşeklemesine ders caliyormus duyumlarima gore:)annesinden kacarsa arada sirada giriyormus nete o kadar =) ucan kus spadina dan bugün lük bu kadar=)rasputin seni yiyebilirmiyim?narstil 1 saat in dolmadan cevap yaz hehe :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
Sosyal ağlarda paylaş

Burda bi W3 olsa direk dotayı indirecem ama yok artık Bursa'ya dönünde dalacam DotA 5.84c ye[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 05 Ekim 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
Özledim lan.

özle :)))

valla artık yurtayım bu arada spadina öle 1 saat dolmadan cevap veremiyoz zati 1 saat süremiz var hergün bu gün de öglen girdik aksam kalabALık oluyo :) 5 bilgisayar 200 kisiyiz ehh sıra fazla biraz :) geceleyin bu arada peon olmakda bir ayrıcalıktır :) g3nk sın :)) cıkartırız gruntada daha ben haftaya falan gelcem istanbula girersem anca o zmn cıkarrırım :) sıpa cıık[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spadina, 04 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
narstil ne oyle peon um fln ezmişin direk bizi abi :) huehue sen bizim kralimizsin abi yanliş anlama bokunu yeriz senin heue :)bolanir eşşeklemesine ders caliyormus duyumlarima gore:)annesinden kacarsa arada sirada giriyormus nete o kadar =) ucan kus spadina dan bugün lük bu kadar=)rasputin seni yiyebilirmiyim?narstil 1 saat in dolmadan cevap yaz hehe :)

Evet benide yapıyor bu adam. Utandım vallahi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raspy, 07 Ekim 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
aa bu arada botların olduğu dota haritasını ben ve spadina dan başka oynayan oldu mu nasıl bulduğunuzu merak ediyorum sadece oynadıysanız... ( hoş computerdan ne bekliyoruz insan zekası yanında ama sorduk bi kere)

oynamadım ama merak ettim şimdi. nasıl :[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

itemleri iyi haklisin ama 20. lvl dan sonra adamlar cosuyor normalde 25 lvl de 100 le vuran hero 180 le vuruyor + itemleride işin içine girince baya bi zorlaniyorsun :) sven le ulti acinda +700 vuruyordum ona ragmen zor olduruyorm insane herolari 3 insane attim bi oyunda neye ugradimi sasirdim :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...