Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 murtaza bu topic sticky olunca yalan oldu burda bence bunu yine normal topic yap biz uplayak =p[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hem dikkat çekici hemde güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık umarım herkes dikkat eder ve bu basit isteklere uyar.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 murtaza abi harbi çok zeki adamsın yaaa. [7933 defa okunmuş] eoehhh bu nedir???? seni 2005 in en zeki patisi seçiyorum...[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 up![signature][hline]NeW ChAr xCeeS BuT SoYuLDuıM HeLp Me PLz iN Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bir bu başlığın açılma tarihine ve okunma adedine bakalım... Bir de Genel Kurallar+Cezalılar başlığının açılma tarihine ve okunma adedine bakalım... *!Yazık...*[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Sabrina, 29 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Bu topik, üstteki sticky'den fazla görüntülenirse şaşmam =) Demişim ehüe.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 0_o[signature][hline]Ölüm aklına geldiğinde beni hatırla azrail ile kankayım xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PETEK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 mesajım sanırım gelmedi.. tekrarlim .2 aydır charım hala açmadı. ve açılmıcak sanırım 1 yıldır onunla oynuyordum:( ama su an yok sifre değişrtirirken . sanırım yanlıs bisi yaptım iyide. maile gelmesi gerekmıyormu.cok arastırdım ne yaptıysam yanıt gelmedi:(ve gold uye olmak istiyordum o dahi olmadı mail sorun verıyor.iyice sıkılmaya basladım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben burdan şunu anladım (topicden diil ko bölümünden) burdaki insanların çoğu karakterlerini kosp, koxp vb. yazılımlar kullanarak ve dupe yaparak daha sonrada k2 ye para yedirerek oynuyolar bunu. fakat genel olarak baktığınızda genel bir kesim bunları yapmadığını iddia ederek kullanan birinin açığını yakalayınca birçok hakaret ediyorlar. bence insanlar önce kendilerine sonra başkasına kızmalı. [spo1=not]yarası olan gocunur[/spo][signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu topic gelecek seneye kadar okunma sayısı ekrana sığmaz bence :D[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 başlıktaki şeyleri istiyorum uaaaaaaaaaaa :D[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 59 (çok yakın güzel günler) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılass : o ne la ? aa pirist Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :D[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 xD iste iste bir gün alırsın[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 58k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 alacağın şey konusunda bi laf söölemek isterim ama ayıp kaçar sanırım biras :DEn iisi susmak :D[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Hasmez 3 sayfa önceki tarihte demişşki kospu nasıl kurucam beyler? yardım plss yeniyim yardım edin lütfen hiç itemım yok ARKADASIM SEN BANA OYUNDA /PM AT.KONUSALIM,BEN SANA SATARIM BAK ELIMDE VAR BENIM UYGUN YAPARIM SANA BİSEYLER. OK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 benim aslında buraya cevap yazmam gereksiz ama fikrimi belirtmeden duramıcam. yeni topic açmak istemedim buraya yazayım. benim bi yeğenim varki kendisi ortaokul 1'e gidiyor. knight'ı kınayt diye okuyanlardan. ve KO oynuyor. aynen dediğniiz dalga geçtiğiniz gibi "aga, pls" kelimeleri her cümlede var daha doğrusu cümle yok. her kelimede enter. ve ben biliyorumki bu oyunda yeğenim gibi olanların sayısı, oyuncuların %70'inden belki fazla. orta 1'e giden bir çocuk gözümün önünde, "seni klana alayımmı? ama 500k vercen girmek istiyosan" sadece bunu diyerek player kazıklıyor. tabi onu şöyle yazıyor :) : aga seni klana alammı 500k vercen ama karşıdan gelen cevapda "aga para yok valla aga sen şimdi al ben sora öderim aga pls aga" olmaz diyincede paşa paşa 500k ödüyor. şimdi geleyim asıl meseleye. bi oyunda bukadar saf bile diyemiyorum safın ötesinde aşmış saflar varken, bukadar en büyüğü orta1'e giden çocuklar varken, bi ton kosp'uydu dupe'siydi, premium gösterme'siydi, küfürüydü, seviyesizliğiydi ---->Bukadar şeyin arasında nasıl bu oyunu hala oynayabiliyorsunuz?<---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 legit oynayana ne dupe koyar ne agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 :) Marlon doğru diyor walla... Bana aga dediklerinde.. Aga tarlada diyorum.. xD Adam gibi adamsa hemen düzeltip kardeş, birader ws ws kullanıo... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 beyler her kes mesaj atmıs ama kimse dupe wipe nasıl oluyo die bisi dememis :D sunu anlatsanıza bilen %90 vardır aramızda dupe nasıl yapılıyo :) şimdi herkes diyecekti dupe yok... adamlar yaldır yaldır dupe yapıyolar :D bende ögrenmek istiyorum yetti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 çok basit.. önce kO yu buluyosun pc de.. zaten setuplari fln hepsi bi dosya içinde. o dosyaya sol clickle bi defa clickledikten sonra çok hızlı bir şekilde(not: ama çok hızlı olacak)Shift+del+enter e basmalısın.ki accounttaki karakterin üstündeki ve bankadaki itemler düpelensin,ikişer tane olsun... yap sonra gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hala en çok okunan topiktir kesin :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 durandal cok akıllısın tebrik ederim seni ejejejejej bişi sordum zıpladı kurbaqa gibi biliyosan söle bilmiyosan ne cevap yazıyosun alalalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 öcü o öcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ahhahaha herif e durandal demis xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar