Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl Dupe yapılır, KOSP'un incelikleri, adam dolandırma sanatı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hem dikkat çekici hemde güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık umarım herkes dikkat eder ve bu basit isteklere uyar.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
murtaza abi harbi çok zeki adamsın yaaa.

[7933 defa okunmuş]

eoehhh bu nedir????
seni 2005 in en zeki patisi seçiyorum...[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P
Mesaj tarihi:
Bir bu başlığın açılma tarihine ve okunma adedine bakalım...
Bir de Genel Kurallar+Cezalılar başlığının açılma tarihine ve okunma adedine bakalım...

*!Yazık...*[signature][hline]Alterac & Oriole
Mesaj tarihi:
mesajım sanırım gelmedi.. tekrarlim .2 aydır charım hala açmadı. ve açılmıcak sanırım 1 yıldır onunla oynuyordum:( ama su an yok sifre değişrtirirken . sanırım yanlıs bisi yaptım iyide. maile gelmesi gerekmıyormu.cok arastırdım ne yaptıysam yanıt gelmedi:(ve gold uye olmak istiyordum o dahi olmadı mail sorun verıyor.iyice sıkılmaya basladım..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben burdan şunu anladım (topicden diil ko bölümünden) burdaki insanların çoğu karakterlerini kosp, koxp vb. yazılımlar kullanarak ve dupe yaparak daha sonrada k2 ye para yedirerek oynuyolar bunu. fakat genel olarak baktığınızda genel bir kesim bunları yapmadığını iddia ederek kullanan birinin açığını yakalayınca birçok hakaret ediyorlar. bence insanlar önce kendilerine sonra başkasına kızmalı.
[spo1=not]yarası olan gocunur[/spo][signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question
Mesaj tarihi:
başlıktaki şeyleri istiyorum uaaaaaaaaaaa :D[signature][hline]Server : Olympia
Nick : _KB_
LVL : 59 (çok yakın güzel günler)
NP : 7 k (bu da şimdilik)
Kılass : o ne la ? aa pirist
Kılan : o da ne :/
Mesaj tarihi:
xD iste iste bir gün alırsın[signature][hline]Server : Arez (not Ares)
Nick : AltaTurk (not AtaTurk)
lvl : 65
Clan : Eternal_Knightz (not old)
Np : 58k
Fans r : /town
Lakabı : Kamyon (not tank)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Hasmez 3 sayfa önceki tarihte demişşki
kospu nasıl kurucam beyler? yardım plss yeniyim yardım edin lütfen hiç itemım yok

ARKADASIM SEN BANA OYUNDA /PM AT.KONUSALIM,BEN SANA SATARIM BAK ELIMDE VAR BENIM UYGUN YAPARIM SANA BİSEYLER. OK.
Mesaj tarihi:
benim aslında buraya cevap yazmam gereksiz ama fikrimi belirtmeden duramıcam. yeni topic açmak istemedim buraya yazayım. benim bi yeğenim varki kendisi ortaokul 1'e gidiyor. knight'ı kınayt diye okuyanlardan. ve KO oynuyor. aynen dediğniiz dalga geçtiğiniz gibi "aga, pls" kelimeleri her cümlede var daha doğrusu cümle yok. her kelimede enter. ve ben biliyorumki bu oyunda yeğenim gibi olanların sayısı, oyuncuların %70'inden belki fazla. orta 1'e giden bir çocuk gözümün önünde, "seni klana alayımmı? ama 500k vercen girmek istiyosan" sadece bunu diyerek player kazıklıyor. tabi onu şöyle yazıyor :) :
aga
seni
klana
alammı
500k
vercen ama

karşıdan gelen cevapda "aga para yok valla aga sen şimdi al ben sora öderim aga pls aga"
olmaz diyincede paşa paşa 500k ödüyor.

şimdi geleyim asıl meseleye. bi oyunda bukadar saf bile diyemiyorum safın ötesinde aşmış saflar varken, bukadar en büyüğü orta1'e giden çocuklar varken, bi ton kosp'uydu dupe'siydi, premium gösterme'siydi, küfürüydü, seviyesizliğiydi ---->Bukadar şeyin arasında nasıl bu oyunu hala oynayabiliyorsunuz?<----
Mesaj tarihi:
beyler her kes mesaj atmıs ama kimse dupe wipe nasıl oluyo die bisi dememis :D sunu anlatsanıza bilen %90 vardır aramızda dupe nasıl yapılıyo :)

şimdi herkes diyecekti dupe yok...
adamlar yaldır yaldır dupe yapıyolar :D
bende ögrenmek istiyorum yetti artık
Mesaj tarihi:
çok basit..
önce kO yu buluyosun pc de.. zaten setuplari fln hepsi bi dosya içinde. o dosyaya sol clickle bi defa clickledikten sonra çok hızlı bir şekilde(not: ama çok hızlı olacak)Shift+del+enter e basmalısın.ki accounttaki karakterin üstündeki ve bankadaki itemler düpelensin,ikişer tane olsun...
yap sonra gel..
  • Yeni Oluştur...