trexies Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Milli sporcuyum. İzcilik=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben de lisanslı rugby oyuncusu oldum, olucam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 oha nerden çıktı rugby aşkı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Dİrekte ilan görmüştüm, sonra la_bombonera sağolsun... Şimdi lige 2 haftadan az kaldı vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 lisanslı lamerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 o da güzel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_E_G_A Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Hmm bizim G harfinin su topu ve yüzücülükte lisansı var bir klasör dolusu belge,sertifika vs var ve yaklaşık 10 küsür madalyası var kendisine söyliyimde gün içinde kesin bilgilerini yazsın ben A harfi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yelkenden lisansim var bi kac yurtdisi yarisa gitmisligim var ama kendi imkanlarimla milli olmadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 lisansli gobekli yuzucu... biraktim ama... yuzmeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 daha önce yazmış olabilirim de bu yeni amerikan futbolu. bir bu eksikti çünkü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 mADmaXimus said: lisansli satrancci (hehe cok atletigim :P) seneyede universitede futbol umarim lisansli satrancci lisansli futbolcu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 lisanslı bowling lisanslı karate lisanslı kendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_E_G_A Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Arkadaşım yazmış benim yerime ama eksik yazmış 40-50 arası madalya annem bir yerlere kaldırdı tam rakamı hatırlamıyorum 20 tanede belgem mevcut 2006 GAP yarışında 120 kişiden 3. oldum su topu ve yüzmede lisansım var ben G harfiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Yüzme ve su topu. Ama ufaklıktan gelen alışkanlıklar dışında bu 2 spor beni sarmıyor artık,sevdiğim sporlarda izleyici kalmayı tercih ediyorumki,bir yerim şişmesin kazandıkları paraları görünce =]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 universiteler arası amerikan futbolu ve klüpler arası profesyonel lig amerikan futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 lisanslı mario kart ve table tennis oyuncusuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 lisanslı teniz oyuncusuyum türkiye dördüncülüğüm ve şehir içi :) birinciliklerimde mevcuttur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 yüzme , fotbol, fotbolda transfer olmuşluğum da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 lisansı iptal edilmiş futbolcu vardı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 1 Aya Kadar Boks Ve Kickboks Lisansımıda Alıyorum Hadi Hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 okçuyum ben haftaya turnuvaya gidiyorum gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 вєη∂є ρяσƒєѕуσηєℓ σℓαяαк нєηтвσℓ σуηυуσяυм. ѕιтєує gιямєуєℓι вαуα σℓмυѕ уα вιяαz¢ιк ρσѕт кαѕιм єнυєнєυB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 hakem olduk biz sayılıyor mu sporcudan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sechil said: lisanslı teniz oyuncusuyum türkiye dördüncülüğüm ve şehir içi :) birinciliklerimde mevcuttur :) teniz derken??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 teee ilkokulda basketbol oynuodum yer mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar