Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ariel Şaron Ölüyor

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

isgal altindaki topraklari genisletmek istedigi bir zamana gelmesi ilginc . kalbinde delik var diyorlardi en son adam beyin kanamasi geciriyor . abd ile arasi acikti son zamanlarda . filistin konusunda abd israile arkasini doneli uzun zaman oldu . suikast bile olabilir hic sasirmam .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben el hamdülillah müslüman'ım ancak ölen adam benim gibi onlarca binlerce masum müslüman kardeşimi haksız yere katlediyorsa ben o adamın ölümü için hayırlı derim.Müslümanlığımıda Allah sınar . İnsan'ın insanı öldürmesi dinimizde günahtır hele ki bu Cenab-ı Hak tarafından hoş görülmeyen Yahudi toplumu ise ve öldürdüğü de Müslümanlar ise bence hiç ve hiç hoş görülmeyen bir durumdur[signature][hline]Kurt gibi uluyarak vatan sevgisi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse kimseyi haksiz yere katletmiyor.
Ortada bir savas var, ben de cok aciyorum sucsuz Filistinlilerin durumuna, ama onlari hayatini karartan Israil ordusu veya Saron degil, terörizme bulasan Filistinlilerdir. Ve bu savastan Filistin halkinin cektiginin büyük bir bölümünü Israilliler de cekiyor benim cok bilmis arkadaslarim.

said:
Cenab-ı Hak tarafından hoş görülmeyen Yahudi toplumu
Siz Cebrail olmalisiniz, merhaba melek hazretleri, tanridan baska görüsler bildirecek misiniz bize?

Ya böyle sacma birsey olur mu? Nasil tanri inanciniz var sizin? Tanri cocuklarini ayirir mi? Eger bugün Valeron isimli kisi Türkiye'de degil Israil'de dogmus olsaydi, Filistinlilere küfredecek belki Israil ordusunda olacakti.

Eger Yahudiler, tanri tarafindan bizzat kendisinin onlari koydugu yer yüzünden sevilmiyorsa, bu tanrida bug vardir.

Düsünmek icin beyin sahibi olmak yetmiyor yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

Hitler'in ki ruhsal bir psikoz, sadece belli bir zamanda belli bir yerde olmak degil.
Ama "Tanri'nin sevmedigi Yahudi Halki", onlari Yahudi yapan Tanri tarafindan yapilan bir ayrimsa, ben almiyim.

Ne farkeder hangi peygambere inandigi? Bizler ayni tanrinin farkli bahcelerde oynayan cocuklariyiz.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Ocak 2006 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

henüz ölmedi şu an belden altyı felç durumdaymış solunum cihazına bağlanmış falan...kalbinde de delik varmış onun için ameliyat olacakmış yine[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED
Sardokar-Human-Paladin/ED
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 05 Ocak 2006 09:48 tarihinde demiş ki:
Öldüğü kesin değil sanırım... Yaşama ihtimali var...

Ölmesinde zaten. Hiçbir insan ölümü haketmez

komik ya...arkadaşım sen hiç öldün mü??ölümün iyi yada kötü bişe olduuna nasıl kanaat getirdin de ondan sordum..senin dediine göre ölmek çok kötü bişe ama nerden biliyoruz bunu?gidip de dönen mi war bizim haberimimz yok[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
burninglife, 05 Ocak 2006 13:07 tarihinde demiş ki:
said:
ShadowFury, 05 Ocak 2006 09:48 tarihinde demiş ki:
Öldüğü kesin değil sanırım... Yaşama ihtimali var...

Ölmesinde zaten. Hiçbir insan ölümü haketmez

komik ya...arkadaşım sen hiç öldün mü??ölümün iyi yada kötü bişe olduuna nasıl kanaat getirdin de ondan sordum..senin dediine göre ölmek çok kötü bişe ama nerden biliyoruz bunu?gidip de dönen mi war bizim haberimimz yok

Sen git öl gel o zaman jnms bizde örenelim.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

ariel şaron ölüyor diye kendimi parçalayamam tabi ama gelen gideni cidden aratır.
(not=allah rahmet falan eylemesin,ne gerek var)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 05 Ocak 2006 11:47 tarihinde demiş ki:
Hitler'in ki ruhsal bir psikoz, sadece belli bir zamanda belli bir yerde olmak degil.
Ama "Tanri'nin sevmedigi Yahudi Halki", onlari Yahudi yapan Tanri tarafindan yapilan bir ayrimsa, ben almiyim.

Ne farkeder hangi peygambere inandigi? Bizler ayni tanrinin farkli bahcelerde oynayan cocuklariyiz.

o zaman dinin bi önemi yok tanrı aynı herkes bir olsun.
Hangi peygambere inandığı malesef çok farkediyo,insanlık tarihinin her anı bu böyle.Eğer bir müslümanı öldürünce yahudiler seviniyorsa, bir yahudi ölünce de (ki kendilerine çektirmiş bir yahudi) bir müslümanın sevinmesi gayet doğal.

Kur'an'da yahudilerin lanetlendiği yazar.Bu lanet de Allah'ın lanetidir.Allah yahudileri yaratmıştır,ve daha sonra gelişen olaylar yüzünden onları lanetlemiştir. Ve evet, "Tanrı'nın sevmediği Yahudi Halkı", onlari yahudi yapan Tanri tarafindan yapılan bir ayrımdır.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Sosyal ağlarda paylaş

bunun mantığını bana kimse açıklayamaz, ne demek yahudiler lanetlenmiş ya?doğan her yahudi lanetlenmiş olarak mı doğuyo? biliyosunuz bir çocuğun annesi yahudiyse kendisi de yahudi oluyo. bu çocuk hiç boşu boşuna yaşamasın mı?ben lanetlendim abi gideyim ben mi desin?kendi annesini nası seçer bi insan?tanrı nasıl seçer böyle bişey ya, böyle tanrı olur mu güldürmeyin insanı..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...