asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: GEd, 25 Aralık 2005 19:21 tarihinde demiş ki: kitapyurdu.com da ilk 3 kitap tukenmis. fiyatlarda cok uygun aslinda.ama beklicez artik. 7 kitabı tek kitapta toplamışlar ondan var alabilirsin...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 herşey çok tatlı olmuş benje filmde.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bence o yaşlı prof varya aslan cadı ve dolapta o zaten ilk kitaptaki çocuk belki arada o diğer çocuklara ilk kitabı kendi anıları olarak falan anlatır. en azından bence bir şekilde değinilir ilk kitabada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hoj olurdu efet.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: asinanyavuz, 26 Aralık 2005 18:26 tarihinde demiş ki: said: GEd, 25 Aralık 2005 19:21 tarihinde demiş ki: kitapyurdu.com da ilk 3 kitap tukenmis. fiyatlarda cok uygun aslinda.ama beklicez artik. 7 kitabı tek kitapta toplamışlar ondan var alabilirsin... şimdi girdim bakmaya.oda tükenmiş sanirim.artik bir kitapçidan falan alirim. filmi gelince saldiriyor demekki herkes benim gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 geçenlerde çekmiştim filmi hikaye zaten sevdiğim bir hikayeydi. filmde öle bekledim kadar çocuk filmi olmamış gidilesi/çekilesi izlenilesi bi film[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İniyor.. bitmedi hala delircem. merak ediyorum bende..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya arkadaşım korsanını almış beğenmemiş ben sinemaya düşünce gitmeyi düşünüyorum :D Artık kendimi sinemaya verdim.Zaten küçüklüğümden beri severdim ama seneye sinema bölümünü seçmeye karar verdiğim için artık full yükleneceğim :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 filmi demin seyrettim... Kitaptan çok ii uyarlamıilar. Özellikle savaş sahnesi çok güzeldi...[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hos bi filmdi ama lotr tadinda bisey beklemeyin derim,bazi yerlerde guldum cocugun surat ifadelerine ama yinede gidilesi hos bi film,hele filmin sonlarina dogru sentorlerden birinin yaptigi bi haraket var ona bittim sahsen :)[signature][hline]Simdi ben zamanin beni sanciyla mihladigi yerdeyim, dogumla olum arasinda o bilinmeyen bolgedeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 [spo id=Film hakkındaki düşüncelerim]İlk olarak oyunculuk tam anlamıyla bir facia. Senaryoda kopukluklar,çok saçmalıklar var. Görsel öğeler de yeteri kadar iyi değil. Narnia'nın koca bi dünya olduğunu hiçbişekilde hissetmiyoruz. Narnia dünyasını anlatmıyor yeterince. Animasyonlar okadar büyütüldüğü kadar iyi değil. Dar sahnelerde ufak tefek konuşan hayvanlar... Beyaz cadı iyiydi sadece. Beyaz cadı ile çocuğun en sonda savaşma sahnesi ucuz aksiyon filmlerinden bile dandikti.Tamamen amatör. Birde şöyle bişi var,bu tam anlamıyla bir çocuk filmi. Beraber gittiğim 8 yaşındaki kuzenim bayıldı filme. Küçük akrabalarınızı falan götürebilirsiniz ama kendiniz izlemek için gitmenizi pek tavsiye etmiyorum. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Açıkçası Türkçe dublajlı versionu beni hayal kırıklığına uğrattı. Ama ingilizce hali için konuşacak olursak çok hoş bir filmdi. Özellikle Lucy'nin o küçük İngiliz hanımefendisi tavırları çok oturmuş hikayeye. Başarılı bir uyarlama olmuş... İzlemeyenlere tavsiye edebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Dikkat Spoiler var İlk olarak oyunculuk tam anlamıyla bir facia. Senaryoda kopukluklar,çok saçmalıklar var. Görsel öğeler de yeteri kadar iyi değil. Narnia'nın koca bi dünya olduğunu hiçbişekilde hissetmiyoruz. Narnia dünyasını anlatmıyor yeterince. Animasyonlar okadar büyütüldüğü kadar iyi değil. Dar sahnelerde ufak tefek konuşan hayvanlar... Beyaz cadı iyiydi sadece. Beyaz cadı ile çocuğun en sonda savaşma sahnesi ucuz aksiyon filmlerinden bile dandikti.Tamamen amatör. Birde şöyle bişi var,bu tam anlamıyla bir çocuk filmi. Beraber gittiğim 8 yaşındaki kuzenim bayıldı filme. Küçük akrabalarınızı falan götürebilirsiniz ama kendiniz izlemek için gitmenizi pek tavsiye etmiyorum. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 00:15 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 kitaba abi etmişler yani :D bu mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Spoiler Filmden birkaç saçma şey: 4 tane süt çocuğu velet daha ne olduğunu,nerede olduklarını,nasıl bir alemde olduklarını,nasıl geri döneceklerini,başlarına birşey gelip gelmeyeceğini anlamadan ve ne bi eğitim ne bişey almadan Hop diye Kahraman şovalye oluyor! 10 yaşındaki kılıcı kaldırmakta zorluk geçen çocuk dev yaratıkları indiriyor. Bunu da sadece kılıcı hobareeey diye sallayarak yapıyor. Hiçbişey sormadan,olayı merak etmeden haydi maceraya gidiyoruz gibilerinden savaşa karışıyolar. Ulan ya ölürsen? Ayrıca sen çocuksun be korkman gerekmez mi? Bu sebeplerden tam anlamıyla çocuk filmi olduğunu düşünüyorum çünkü sadece çocuklar böyle saçmalıkları anlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kitabinda herşey daha farklıdır diye düşünüyorum çünkü kitap serisi milyonlar satmış ve yazarı da J.R.R Tolkien'in yani Yüzüklerin Efendisi'nin yüce yazarının yakın arkadaşlarından. Harry Potter 'in film uyarlamarı gibi gereksiz olmuş demek.İzlemeyeyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 6~12 yas icin olmus film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 basit yapısı derin olmayan felsefe yapısı fazla derine indirgenmemiş anlatımıyla benden orta puan aldı.karşılaştırmak istemem ama madem iki filmde fantazi kurgu ise lotr un yanından bile geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 para verip de izlediğim en berbat film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 çocuk filmiydi utandım açıkçası izlediğime. hele o en büyük ağabey böyle kılıcını erdemli erdemli savurmazmı... öldürdüğü için üzülür görmüş geçirmiş bir bakış atar. ulan daha dün aldın kılıcı eline :) ne bu tavır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 imdb'de nasıl fantastic film falan diyolar hiçbişekilde akıl erdiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 eheh çok ilginç ya, aslanın adı "aslan".. bi de bi yabancı filmde büyü yaparken büyü olaraktan türkçe bi şeler zırvaliyodu o da ilginçti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sahneler birbiriyle kopuktu bence kalitesiz bir filmdi.. ztn nehir sahnesi ve aslanın 15 dakkada adam toplayıp savaşa gelmesiyle çıkmamak için zor tuttum kendimi.. :) dublajıda çok berbattı ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kardesleriniz yegenlerinizi torunlarinizi cocuklarinizi goturun yoksa boyle bir aile bireyi yaninizda anlamsiz gitmek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bu akşam gidiyoruz, görsel olarak ilgimi çekti.Kitabını ise okumamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar