Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ben de gidiyorum OSS geyigine Fazla birsey bilmiyorum bugünden yavas yavas hazirlanmak gerek. Makineyi de kaldiriyorum bir guzel Bir daha bakmayacam paticige Ulasmak isteyenler: [email protected] Not: ICQ dan da girmeyecegim. Bazilari bi taraflarina kina yakabilir[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 iki gün sora kuracağın şeyi boşuna kaldırma.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 :([hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 rad +1 :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Makineyi kurmam imkansiz Babam isyerine goturuyor ADSL i de kestiriyorum yarin Net Kafede de arada bir bakarim mailime o kadar.[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Eski nickime laf atan biri daha gidiyor ;) Şaka bi yana başarılar dilerim.Hedef büyük, çalışmak gerek.(Bu kimin sloganıydı :P)[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Elveda threadi olsun bu ama ben sonuna kadar kullanacam mereti fakat 18 Ağustos 2003 adlı acımasız gün takvimlerde göründüğünde saatler 9.00 ı çaldığında demektirki gelmiş gitme zamanımız. -I'll be back![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 inanmıyorum ya bırakacağına.. ra_d'a +1 diyorum. yine de görüşürüz.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bai yakında bende gıdıyorum zaten[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 noluyoz lan herkes gidiyo ha baya büyüttünüz bu öss yi ha[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Praw bende uzun zamandır düşünüorum taşındığım yerde kablo net var acaba alsammı diye bu senede dershaneye gidicem öss için karar veremiyorum bide kablonet le ilk kez tanışıcam onunda cazibesi var ehueu ne yapsam diye uzun uzun düşünüyorum. bendemi kaldırıyım makinayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 walla ben "fizban stili"nin biraz daha hard version u takılacam, bilgisayar duracak yani.. :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: blackchaos, 13 August 2003 20:51 tarihinde demiş ki: Praw bende uzun zamandır düşünüorum taşındığım yerde kablo net var acaba alsammı diye bu senede dershaneye gidicem öss için karar veremiyorum bide kablonet le ilk kez tanışıcam onunda cazibesi var ehueu ne yapsam diye uzun uzun düşünüyorum. bendemi kaldırıyım makinayı ya. Makineyi kaldırrıp kaldırmayacağın sana kalmış -sınırlayabiliyorsan kendini kaldırma- fekat sakın ve sakın kablo alma bu yıl beni dilne sakın!![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 seni ve mesajlarını özlücem :( güle güle. ben mail atarım sana. seneye bizde böle olcaz.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 adamın sırketı war oraya goturur :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: SilphatosIce_, 13 August 2003 20:58 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 13 August 2003 20:51 tarihinde demiş ki: Praw bende uzun zamandır düşünüorum taşındığım yerde kablo net var acaba alsammı diye bu senede dershaneye gidicem öss için karar veremiyorum bide kablonet le ilk kez tanışıcam onunda cazibesi var ehueu ne yapsam diye uzun uzun düşünüyorum. bendemi kaldırıyım makinayı ya. Makineyi kaldırrıp kaldırmayacağın sana kalmış -sınırlayabiliyorsan kendini kaldırma- fekat sakın ve sakın kablo alma bu yıl beni dilne sakın!![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage haklısın ya kablonun cazibesi ve online oyun özlemi beni almama yöneltiyor. Ya pc yi kaldırmam çünkü single oyun oynamayı pek sevmem 3-5 saat oynar sıkılırım her oyundan. Ama kablo alırsam sıkılmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bence alma hayatını kotu yaparsın o ozlemı bılıyoum dha bendede yok :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 1 sene will be back evet bu arada spec evet TSK ya götürüyor[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bende kablodan daha tehlikeli birşey var sadece internette geziyorsanız ; dahili lojman serverı o olmaza kaldırmam ama olunca pc açılınca yaptığım ilk iş nete girmek oluyor.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 *! Eski defterleri çıkarır * Statistics of Prawler :: 6 Forum Bırakma 2 Shard Bırakma 1 oyuna başlamadan bırakma Update in process....... 7 Forum Bırakma 2 Shard Bırakma 1 oyuna başlamadan bırakma Save/ close... *! Kına tezgahını açar *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 geri donecegine adimdan daha eminim. Bu prawler, yapmaz yapamaz imkansiiiiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 unutma len bizi ayrica kafani oyle boş olaylarada takma. hadi basarilar sana.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hadi byz.[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 basarılar serdar efendi..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Senin kendinin bileceği iş eğer kendini böyle makineyi kaldırmış birşekilde rahat hissetçeksen güzel Sana tekrar başarılar sınavında ve çalışmalarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar