RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Delinin teki kuyuya bir taş atıyor diğer akıllılar 15 sayfa yazı yazıyor.. Ilginç valla.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 adama boyle bir sey yazdirma ihtiyaci duyduran sey nedir ben onu merak ediyorum topici okumadim cikmissa sorry ama biri tekrar yazarsa da olur hani...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yahu adam koskoca DEATH UO'nun ownerı ne diyorsunuz siz! http://www.paticik.com/forum/view.php?id=49345 (nerden tanıyorum diyorum bende bunu :-P)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 aha elemanın title nzm deişmişti ya yada deiştiydi ben kaçırdım yada kaçırmadım da unuttum simdi görünce tekrar hatırladım kafam karıştı[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[hline]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM forumu yeni gördüm de... acaba bu adam neden ingilizce yazmış? yaf ingilizce bilmiyosanız türkçe yazın alla allaa... aedhuhsdfhusdf abi çok güldüm ya... maymun etmişsiniz adamı aheuaheuahueha mütiş[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hacked by da ne hacked kim hacked ??? onuda yazsaymış keske[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hacked hacked hacked hacked hacked by by by by by by by by by by by vızzzzzzz *!patlar*Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] [Bu mesaj RRa tarafından 14 Mayıs 2004 09:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RRa tarafından 14 Mayıs 2004 09:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Yanlız aradan 6 ay geçmiş hala msg yazanlar var looool.[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 procast team Ru13z![signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 arkadaş cidden güzelmiş ya.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 oeh yine geldi h3kler topiclere saldırıyolar tahta kurusu gibi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 all your base are belong to tonyukuk ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ben bunlar olurken nerdeydim yaw???? Şimdi ben yeni area master oldum, hepinizin kardeşi miyim artık??[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Proc@st hack3r t3am'den arkadaş paticiki hacklerken: :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ya bırakın bu ısleri.. Ben size H3ck m3ck arası bi sucuk yapayım... :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 oohh şu topici gördükçe bi rahatlık bi huzur geliyo içime yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 +1 hehe süper topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Hepsi benim yüzümden valla, adamın resmini postlayıp afişe ettim o da gece geldi, p@ticiği h3kledi tekrar. Sorry...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ehehehehe, up![signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Hehe, adam harbi maymun olmuş.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ahah hatırlattığınız iyi oldu, eylendik :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[hline]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM zıppırı zıpprı lop lop lop zıppırı zxıbbrı hop![signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hehe komikti[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Absolut, 15 Aralık 2003 11:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe said: Popeye, 15 Aralık 2003 11:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe bu süperdi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 19 Ağustos 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 uplamayin şöyle topicleri de zamanın ne kadar cabuk gectigini anlamayalım:) ne kadar cabuk gecmis zaman be...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar